Lej en Porsche Macan hos Sixt Danmark - drømmebiler til leje

Billejeselskabet Sixt i Tyskland har i mange år været kendt for at leje mere specielle biler ud til kunder med smag for Porsche, Jaguar, Range Rover og store Audi, BMW og Mercedes biler.

I 2013 gik Sixt Tyskland helt amok og indkøbte et antal Aston Martin DBS og Aston Martin Vanquish Coupe til udlejningsflåden i Tyskland.

Sixt Porsche Macan til leje i Danmark
Helt så vildt bliver det indledningsvist ikke, når Sixt drømmebiler introduceres i Danmark, men Sixt lægger fornemt ud i klassen af luksus-SUV biler til leje med et antal eksemplarer af den nye Porsche Macan SUV.

Porsche Macan SUV til leje Sixt

Porsche Macan i Warszawa, Polen © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

Den nye Porsche 'compact' SUV 4-hjulstrækker, er lillebror til Porsche Cayenne og en direkte konkurrent til Audi Q5, Range Rover Evoque og BMW X3.

Porsche Macan er i familie med Audi Q5, som bilen deler mange undervognsdele med. I nogen lande, herunder England med højrestyrede (RHD) udgaver, fås Porsche Macan med en 2,0 liter 4-cylindret benzinmotor med turbo og 237 hestekræfter.

I de fleste andre lande i Europa er mindste Porsche Macan S Diesel dog bestykket med minimum 258 hestekræfter fra en dieselmotor (den forventet klart bedst sælgende udgave i Danmark).

Skal der være fest, tilbydes dels en benzin Porsche Macan S med 340 hestekræfter inden topmodellen Porsche Macan Turbo på 400 hestekræfter afslutter modelrækken.

Porsche Macan kan ifølge Sixt Danmark lejes fra priser på 2850 kroner per dag og man skal være mindst 25 år for at kunne leje bilen. Porsche Macan hos Sixt Danmark rangerer i bilklassen XLAR, hvilket kunne tyde på at bilerne er bezinudgaver Macan S med automatgear.

Relaterede artikler om leje af superbiler:


Lej en Porsche Macan hos Sixt Danmark - drømmebiler til leje
Artikel: Lej en Porsche Macan hos Sixt Danmark - drømmebiler til leje

Emner: , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar