Ny Honda NSX præsenteret af Fernando Alonso på Estoril

I et 100% spansk event i Portugal gav F1-pilot Fernando Alonso I juli 2016 en prøve på sin og den nye Honda NSX sportsvogns kunnen.

De spanske motorjournalister fik hver en tur med Alonso, som til daglig kører for Kevin Magnussens gamle team McLaren-Honda.

Den nye Honda NSX er den traditionsrige japanske producents nye superbil. Honda NSX skal jage kunder, som også overvejer Audi R8, Lamborghini Hurracan og McLaren 650S (firmabilen, som Kevin aldrig nåede at få).

Honda NSX 2016 - hyggetur på Estoril-banen i Portugal tæt på Cascais med Fernando Alonso ved rattet.

Den nye NSX har en relativ konventionel V6-DOHC motor med dobbelt-turbo. Hertil kommer to elektromotorer til forhjulene, så sportsvognen er at betragte som en Hybrid – med meget lidt ‘Prius’ over sig.

Samlet bringer de 3 motorer bilens ydelse op på omkring 550 hestekræfter. Bemærk i video’en ovenfor, hvor lyn-hurtigt den nye Honda NSX går fra 100 til 150 km/t.

Honda NSX bygges I Australien, og de første biler forventes klar til levering i starten af 2017. Det er første gang siden den første NSX (produceret 1990-2005) at Honda laver en superbil til gadebrug.

Lej en superbil
Flere og flere udlejningsselskaber tilbyder leje af superbiler.

Har man et kreditkort med en solid max-kredit (spørg din bank, om den eventuelt kan hæves), er der mulighed for at booke spændende biler med masser af hestekræfter på en lang række destinationer.

Lej superbil i eksempelvis Alcudia på Mallorca, i Dubai Lufthavn, i Los Angeles Airport LAX eller i London-Heathrow Airport .

Priserne svinger meget, og en del kunder på Guide-Billig-Billeje.dk har efterhånden prøvet at booke Maserati, Lamborghini og Porsche til en rimelig pris.

Prisen for en dag i en superbil koster typisk fra 1000 til 2000 kroner + eventuelle tilvalgsydelser (ekstra chauffør og lignende). Ofte kan man finde en Porsche eller en hurtig BMW eller Audi til denne pris.

Fuldboldssportsvogne Honda NSX, McLaren, Aston Martin, Lamborghini Hurracan, Ferrari 488 og Maserati Gran Sport er dog som regel dyrere.

Relaterede artikler om leje af superbiler


Ny Honda NSX præsenteret af Fernando Alonso på Estoril
Artikel: Ny Honda NSX præsenteret af Fernando Alonso på Estoril

Emner: , ,