Billeje Montreal Lufthavn - YUL

Når man sammenligner lufthavne i Canada er Toronto Airport langt den største og Vancouver Lufthavn i British Columbia har også flere passagerer end Montreal Lufthavn -YUL målt på årsbasis. Se mere om billeje Montreal Lufthavn nedenfor.

Målt på international passagertrafik, er Montreal International Airport; der også kendes som Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport, næst-travleste Canada lufthavn efter Toronto Airport. Faktisk har Montreal Airport lidt flere udenrigs passagerer end indenrigs.

Se aktuelle tilbud på billeje Montreal Lufthavn YUL

I Canada kaldes Montreal Airport ofte for Dorval Airport eller Trudeau Airport efter tidligere Prime Minister i Canada Joseph Philippe Pierre Yves Elliott Trudeau (1919-2000). Hans ældste søn Justin Pierre James Trudeau er den nuværende Canadian Prime Minister.

Ford Escape udlejningsbil Canada

Meget anvendt og pupulær billeje-SUV i USA og Canada: Ford Escape (samme som Ford Kuga i Europa).

Hvilken bil skal man vælge at leje i Montreal-Trudeau Airport?
Besøgende fra Europe foretrækker som oftest lidt større lejebiler i Canada. Årsagen er naturligvis at ferien som regel varer mere end blot en uge på så lang en rejse, så der skal være plads til en del bagage - og eventuelle indkøb i Canada eller USA.

De bedste tilbud findes i klassen af udlejningsbiler, som kaldes Compact SUV eller intermediate SUV ved billeje Montreal Lufthavn, Canada.

Ved valg af bil, kan man med fordel gå efter tilbud på Ford Escape (Avis/Budget Canada) eller Toyota RAV4 (Dollar/Thrifty/Alamo Canada), som findes i store antal. Mindre populære, men stadig gode biler i compact SUV klassen er Nissan Qashqai (samme, som Nissan Rogue Sport i USA) og Hyundai Santa Fe.

Toyota RAV4

Den nye Toyota RAV4.

Priserne er lidt højere for SUV rentals i Canada end i USA. Billigste SUV rental i Montreal-Trudeau Airport kan normalt bookes online fra omkring 2500-3000 kroner per uge med fri kilometer.

Billigste Canada billeje er tit mindste personbil I form af en Chevrolet Spark. I denne efter canadiske forhold lille bil er der plads til 4 passagerer med nogen omend begrænset baggage. For så lille en bil er de 314 liter bagageplads dog slet ikke dårligt, men komfort har den ikke meget af på længere ture, og man finder hurtig ud af at der er tale om en billig-bil.

Chevrolet Spark

Den koreansk-producerede Chevrolet Spark har altid 5 døre.

Priserne for at leje den nyligt moderniserede model Spark fra Chevrolet begynder omkring 1500-1800 kroner per uges billig Montreal lufthavn billeje. Check tilbud hos Dollar eller Thrifty, der ofte har de billigste Canada billeje tilbud.

I samme klasse af billigste udlejningsbiler i Montreal Lufthavn, men dog af og til lidt dyrere, finder man den lidt større Kia Rio. Denne bil har samme størrelse, som en Ford Fiesta og kan klare 4 eller 5 feriegæster, i fald de ikke fylder for meget. Skal man have meget bagage med er en (stadig billig Canada billeje) Nissan Versa et bedre valg. Versa fås hos eksempelvis Alamo og Thrifty Car Rental for stort set samme pris, som det koster at leje en Chevrolet Spark. Kan man finde Nissan Versa bilen, er fordelen at den i størrelse ligger tæt på en VW Golf uden dog tilnærmelsesvis at have samme kvalitet.

Anbefaling billeje Montreal Lufthavn
Anvend altid en pris-sammenlignings service som www.guide-billig-billeje.dk eller andre søgemaskiner som Auto Europe, Easyterra eller Rentalcars.com - se links i venstre kolonne. Priserne er som regel en del lavere end ved booking direkte ved udlejningsselskaberne og når det gælder USA og Canada, er standard-forsikringen bedre via søgemaskinerne, end hvis man booker lokalt.

Der tilbydes altid selvrisiko-forsikring (valgfrit tilvalg) ved booking på www.guide-billig-billeje.dk. Bemærk at denne ekstra forsikring er langt billigere end at tegne ekstra forsikring ved skranken i Canada.

Byen Montreal i Canada - video presentation.

Direkte fly til Montreal fra Danmark / Europa
Montreal ligger i den fransk-talende Quebec provins, og byen har gode fly-links til alle dele af verden og især til Europa, Asien, Afrika og Sydamerika.

Fra England flyver British Airways og Air Canada direkte til Montreal-Trudeau fra London-Heathrow LHR. Air Transat flyver sæsonrute fra London-Gatwick LGW.

Andre fly fra Europa inkluderer Air Canada ruter fra Brussel, Dublin, Keflavik, Frankfurt, Paris CDG og Lyon. Air France flyver ligeledes fra Paris CDG, KLM fra Amsterdam AMS og Lufthansa fra Munchen og Frankfurt lufthavne samt Swiss fra Zurich.

En god mulighed for danskere er WOW-ruten fra Reykjavik-Keflavik. Der findes endnu ingen direkte ruter fra Danmark til Montral Lufthavn I Canada.

Sådan finder du rundt i Dorval-Montreal Lufthavn?
Montreal-Trudeau Airport er beliggende i Dorval området i Montreal, og området kaldes også for Island of Montreal (French: Île de Montréal) . Afstand fra downtown/city centre til lufthavnen er kun 20 km / 12 miles.

Man kommer hurtigst til lufthavnen af Trans-Canada Highway, som med 7800 km er Canada’s længste hovedvej - se mere om afstande I Canada.

Tæt på lufthavnen i Quebec tager Trans-Canada Highway navnet Autoroute Felix LeClerc eller Autoroute-40. Parallelt med Autoroute-40 løber Autoroute-20, der også kendes som Autoroute du Souvenir.

Kort Montreal

Kort over vejnet omkring Montreal Airport, Canada.

Alle de gode forbindelser I bil til lufthavnen står i skærende kontrast til den manglende udvikling af den kollektive transport til Montréal Airport. Canadian national railways: VIA Rail Canada tilbyder gratis shuttle bus fra/til den nærmeste togstation, som er Dorval. Planerne for en elektrificeret togforbindelse til lufthavnen fra downtown Montreal er lavet.

Der findes derimod et godt udvalg af regionale shuttle og bus services fra lufthavnen, but siden afstandene kan være meget store, vælger mange at leje bil i Canada.

I terminalen findes følgende udbydere af billeje Montreal Lufthavn:

  • Alamo cars
  • Avis Rent-A-Car Canada
  • Budget Car Rental Canada
  • Dollar
  • Enterprise
  • Hertz
  • National
  • Thrifty Car Hire Quebec

Mere information om ferie i Canada:


Billeje Montreal Lufthavn - YUL
Artikel: Billeje Montreal Lufthavn - YUL

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar