Aalborg Lufthavn billeje - tilbud og tax free priser

Find skarpe tilbud på Aalborg Lufthavn billeje. Der er store besparelser at hente ved at sammenligne priser. Danmarks tredje største lufthavn er Aalborg Lufthavn - AAL. Den ligger nordvest for Nørresundby på den nordlige side af Limfjorden. 

Sammenlign aktuelle priser på Aalborg Lufthavn billeje

Afstand fra lufthavnen til City eller til Nørresundby er ca. 6 kilometer. Hovedvej A55 forbinder lufthavnen med Nordjyllands hovedstad. 

Aalborg Lufthavn billeje tilbud - kunder med dansk bopæl
Se mere om udlandsdansker-billeje/tax free nedenfor. Udlandsdansker billeje Aalborg Lufthavn er tiltagende populært og priserne er rimelige.

Afstandene i Nordjylland er store, og mange besøgende; især fra udlandet, vælger derfor at leje bil.

VW Up udlejning

Mindste VW er stadig populær - og altid med 5 døre.

Se også oversigtskort over Aalborg Kommune.

Billigste udlejningsbil i Aalborg Lufthavn for kunder med dansk bopæl koster som oftest fra 1000 - 1400 kroner per uge. Det kan være en VW Up, Toyota Aygo eller Kia Picanto. Selskaberne Alamo, Europcar og Enterprise har ofte VW Up.

Oven i lejeprisen til kunder med dansk bopæl kommer kilometer-betaling på typisk 1,50 - 4,00 kroner per kilometer (mindst på de billigste udlejningsbiler) udover et antal ’frie’ kilometre per dag. Normalen for danske kunder (dansk adresse) er 80-100 gratis kilometre per dag inkluderet i lejen på alle biltyper. Se mere om kilometerbetaling under ’prisdetaljer’ under hvert tilbud ved søgning på Cartrawler billeje-søgemaskinen.

De billigste Aalborg Lufthavn udlejningsbiler findes ikke kun blandt de allermindste 'mini' biler. Af og til er der tilbud på VW Polo, Opel Corsa eller Ford Fiesta. I samme bilstørrelse findes også Citroen C3, Hyundai i20 og Kia Rio.

En større bil – eksempelvis i VW Golf klassen – vil typisk koste fra 1500-2300 kroner for en uges Aalborg Lufthavn billeje. Denne biltype er faktisk blandt de billigste 'value for money' biler at leje i det nordjyske i forhold til, hvad man får for pengene. Bemærk at en bil i Golf-klassen kan være alt i VW Golf størrelse med 5 døre. I denne kategori; også kaldet 'economy', finder man Opel Astra, VW Golf, Ford Focus, Hyundai i30, Opel Astra, Renault Megane og Peugeot 308.

Efterhånden har de fleste udlejnings-selskaber VW Golf som flådebil i denne bilklasse, men også ofte Ford Focus og/eller Opel Astra kan stå klar til kunderne.

Lej en Golf VW

VW Golf - den lille mellemstørrelse til god lejepris.

Minibus Aalborg Lufthavn billeje - med plads til 8 eller 9 personer
For minibusser (op til 9 personer) og store MPV udlejningsbiler (op til 7 personer), er priserne på billeje Aalborg Lufthavn, som i resten af Danmark; blandt de højeste i Europa.

VW Caravelle leje

Den store VW Transporter har plads til 8 eller 9 personer (antal sæder kan ses på det givne tilbud inden booking).

Forvent at en uges biludlejning i Aalborg Lufthavn af en minibus vil kunne gøres fra omkring 5000-6000 kroner. Bemærk at man ofte kun får 100 km per dag (700 km per uge) inkluderet i lejen, hvilket hurtigt kan gøre en minibus-leje dyr med 2,50-4,50 kroners ekstrabetaling per kilometer udover de frie kilometre. Det sker desværre også at billigste minibus til leje for danske kunder med bopæl i Danmark koster helt op til 7000-8000 kroner per uge. Er man udlandsdansker er priserne lavere - se nedenfor.

En sjælden gang kan man opleve at der er tilbud på billeje i Danmark uden kilometerbetaling for kunder med dansk bopæl. Det sker også at lange lejer på 30 dage eller mere (også kaldet minilease) markedsføres som billig billeje i Aalborg Lufthavn.

Det er altid en god ide at indhente tilbud fra flere forskellige billeje-selskaber. Cartrawler sammenligner dagspriser på billeje hos eksempelvis Avis, Hertz, Budget, Enterprise, Alamo, Europcar og Sixt.

Lej billig bil i Ålborg Lufthavn via Cartrawler

Hvor finder man billeje i Aalborg Lufthavn?
Adressen er Lufthavnsvej 100, 9400 Nørresundby.

Se kort over lufthavnen.

I selve lufthavnsterminalen har følgende biludlejningsfirmaer kontorer:

 • Sixt Biludlejning Danmark - Åbningstider hverdage: 08.00-22.30 + lørdag: 09.30-16.00 + søndag: 09.30-19.00 
 • Avis/Budget (samme kontor) - Åbningstider hverdage: 08.00-22.45 + lørdag/søndag 09.30-22.45 (24-timers aflevering) 
 • Europcar - Åbningstider hverdage: 07.00-23.30 + lørdag/søndag 09.00-23.30 
 • Enterprise - Åbningstider hverdage: 08.00-22.30 + lørdag: 09.00-17.00 + søndag 13.00-21.00 
 • Hertz Danmark - Åbningstider hverdage: 07.00-21.00 + lørdag/søndag 08.00-21.00 (der kan afleveres og afhentes bil uden for åbningstid) 

Alamo biler udleveres hos Enterprise. Flizzr er en del af Sixt. Interrent er en del af Europcar.

Tax free Aalborg Lufthavn billeje for udlandsdanskere - super-tilbud ved booking her på siden
For udlandsdanskere er der mulighed for såkaldt tax free billeje i Aalborg Lufthavn.

Det er markant billigere at leje udlandsdansker-bil. Tilbuddene på især større biler ofte bedre langt bedre for udlandsdanskere (nogen gange under halv pris) end på tilsvarende normale lejebiler i Danmark for kunder med bopæl i Danmark. Bemærk dog at der kan forekomme kilometerbetaling på tax free/udlandsdansker-billeje.

Opel Insignia biludlejning Aalborg

Opel Insignia Sports Tourer - et eksempel på stor udlandsdansker tax free bil fra Europcar: 4 dage for under 400 kroner

Tax free billeje kræver at man er bosiddende uden for landets grænser (har flyttet folkeregisteradresse til udlandet). Færinge og kunder med bopæl på Grønland har ret til at benytte de tax free ’udlandsdansker udlejningsbiler’.

Læs mere om leje af bil som udlandsdansker.

Fly til Aalborg – mange udenrigsruter
En stor del af den danske indenrigstrafik går mellem Københavns Lufthavn og Aalborg Lufthavn.

Her kan de finde mere om begivenheder i Nordjylland: Visit-Nordjylland.

Der er fly til Bornholm (Danish Air Transport) og til Vagar på Færøerne (Atlantic Airways) i sommerperioden.

AAL er i de senere år også vokset på udenrigsruterne.

Man kan per 2019 flyve til Aalborg Lufthavn fra følgende større byer:

 • Amsterdam (KLM)
 • Barcelona (Vueling)
 • Oslo-Gardermoen (British Airways)
 • London-Stansted (Ryanair)
 • Malaga (Norwegian)
 • Oslo-Gardermoen (SAS)

Desuden er der sæsonruter til solferie-destinationer som Athen, Antalya, Chania-Kreta, Fuerteventura, Mallorca, Gran Canaria, tenerife, Rhodos, Rom, Tenerife, Corfu, Malta og mange flere. Se aktuel liste over flyruter fra Aalborg Lufthavn - AAL.


Godt råd ved udlandsdansker billeje i Aalborg Lufthavn (og i resten af Danmark)
Tax free biler til udlandsdanskere (personer udmeldt af folkeregisteret med bopæl uden for Danmarks grænser eller personer bosat på Færøerne eller Grønland) har som udgangspunkt fri kilometer inkluderet i lejeprisen (ingen kilometerbetaling).

Billeje-selskabet Budget i Danmark introducerede for mange år siden tax free biler til udlandsdanskere med kilometerbetaling. Det skabte en del forvirring.

Andre selskaber, som Eurpcar, har siden fulgt efter med kilometerbetaling på tax free billeje i eksempelvis Aalborg Lufthavn. Normalt er der 90 gratis kilometer per dag inkluderet hos Europcar, men dette vil også kunne variere - af og til har Europcar tax free biler med ubegrænset antal fri kilometre (ingen kilometerbetaling). Budget lejebiler til udlandsdanskere kan også findes både med og uden ubegrænsede gratis kilometre inkluderet i lejeaftalen. Hvis man lejer hos Enterprise som udlandsdansker, er der som regel fri kilometer. Enterprise betingelser på kilometer er som regel de samme for Enterprise brand'et Alamo, der gerne er lidt billigere.

Sørg derfor for at checke ’prisdetaljer’ på det givne udlandsdansker billeje-tilbud, før booking gennemføres.

For udlandsdanskere med et lille kørselsbehov på ferie i Danmark, kan de meget billige Europcar og Budget tax free biler faktisk ske at være en fordel.


Aalborg Lufthavn billeje - tilbud og tax free priser
Artikel: Aalborg Lufthavn billeje - tilbud og tax free priser

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar