Billeje Dubrovnik Lufthavn - check priser i Kroatien før booking

Zračna luka Dubrovnik, er det lokale navn på Dubrovnik Lufthavn i Kroatien. Lufthavnen ses ofte forkortet som DBV (IATA forkortelse) og er den tredje største lufthavn i Kroatien.

Med placering på Adriaterhavskysten i den sydlige del af landet er Dubrovnik Airport i høj grad en turist-lufthavn, hvor langt den meste trafik er om sommeren.

Se kort over Adriaterhavskysten.

Sammenlign priser på Dubrovnik-billeje

Af og til kan man også se Dubrovnik Lufthavn omtalt som Čilipi Airport.

Området omkring middelalderbyen Dubrovnik er overmåde skønt at færdes i og anses for ét af de bedste turist-destinationer på Balkan.

Rent VW UP Croatia

Dubrovnik Airport car rental - mange billige udlejningsbiler som eksempelvis VW Up fra Oryx Rent A Car Croatia.

Efter den første fase af den omfattende renovering blev Dubrovnik Lufthavn genåbnet i 2010. Der er stadig gang i byggeriet af en ny terminal, som forventes færdig i år 2019. Til dén tid vil Dubrovnik have den største kapacitet af alle lufthavne i Kroatien.

Se mere om lufthavne I Kroatien.

I Dubrovnik finder man et særdeles stort udvalg af billeje-selskaber.

En del har kontor i ankomsthallen, mens andre er såkaldte off-site selskaber med shuttle bus service eller personlig ‘meet & greet’ service, hvor papirarbejdet ordnes med en repræsentant i ankomsthallen ved et café-bord - det er ofte det hurtigste. På en søgning på Guide-Billig-Billeje.dk kan man se om der er kontor/skranke i ankomsthallen, shuttle bus eller ‘meet & greet’ i ankomsthallen.

Rent a car Dubrovnik Airport - billigt, men sammenlign altid priser
Det er muligt at leje rigtig billig bil i Dubrovnik Lufthavn.

Konkurrencen om autoudlejnings-kunderne er stor - et udpluk af selskaber: Avis Billeje Kroatien, Budget, Hertz, Dollar/Thrifty, Sixt Croatia, National, Alamo, Europcar - og hertil kommer lokale selskaber som Bingo Rent (!!! - ja. det hedder de!), Uni Rent, Last Minute Rent A Car, Mac Car Rental, Fleet Rent A Car Croatia, Nova Rent A Car, Oryx Rent A Car og Avantcar.

Hvis vi skal rådgive/anbefale selskaber, som man skal undgå i Kroatien, kommer Right Car (tidligere store problemer) og Goldcar (store problemer i Mallorca/Spanien) ind øverst på listen. Per medio 2016, har vi dog ikke oplevet kunde-problemer/klager på destinationen i lang tid.

Fly til Dubrovnik Lufthavn fra Danmark
Følgende fly lander i Dubrovnik Lufthavn (sommer 2016)

  • SAS København-Dubrovnik
  • Norwegian København-Dubrovnik

Hertil kommer forbindelse fra Hamburg Lufthavn (Eurowings).

Guide til Dubrovnik - video.

Billig Kroatien billeje - altid booking online
Givet at der er rigtig meget sæson over turismen i Dubrovnik, skal man sørge for altid at booke online inden afhentning af udlejningsbil i lufthavnen.

Kommer man ‘ind fra gaden’ eller mere sandsynligt fra ankomst-terminalen uden reservation af bil, er der stor risiko for 1) at der ingen bil er i den klasse, man ønsker - eller 2) at priserne får et ordentligt nøk opad på ‘walk-in’ kunden.

Anbefaling: Bestil altid bil i forvejen i Kroatien.

Priserne kan stadig svinge, men for 1500-2000 kroner per uges Dubrovnik billeje skulle der som regel kunne findes en udlejningsbil ved booking rimelig tid i forvejen.

Opel Vivaro Minibus Rental Croatia

Minibus leje Dubrovnik - Opel Vivaro 9-personers (eller 8 personers kan også ses af og til).

Hvis man er en gruppe eller en stor familie, som søger billeje, er en minibus eneste omkostningseffektive løsning. Man kan med normalt kørekort kategori B føre minibus.

Priserne på leje af minibus i Kroatien starter ved omkring 4000 kroner per uge (nogen gange billigere, men det er sjældent).


Billeje Dubrovnik Lufthavn - check priser i Kroatien før booking
Artikel: Billeje Dubrovnik Lufthavn - check priser i Kroatien før booking

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar