Billeje Johannesburg Lufthavn - Tambo Airport biludlejning i Sydafrika

Billig billeje i Johannesburg Lufthavn - book online med Cartrawler Sydafrika

Johannesburg Lufthavn (JNB) kendes også som O.R. Tambo International Airport og betjener Sydafrikas største by Johannesburg og landets økonomiske centrum: provinsen Gauteng.

Find Gauteng på kort over Sydafrika.

Lufthavnens officielle navn er til ære for Sydafrikas afdøde anti-apartheid politiker og statsmand Oliver Reginald Tambo.

VW Polo

Avis eller Hertz kan sørge for en billeje-løsning i økonomiklassen i Tambo Lufthavn. På billedet ses den lokalt fremstillet VW-Polo 5-dørs Hatchback.

Johannesburg Lufthavn er den travleste lufthavn i hele Afrika og én af kun få lufthavne, der har non-stop flyvninger samtlige kontinenter.

Lufthavnen ligger i Kempton Park, omkring 20 km. nordøst for det centrale Johannesburg.

Billig billeje i Johannesburg Lufthavn (Tambo)
Sydafrika er kendt for at have relativ billig billeje, med ingen eller kun lidt udsving i priserne henover året. I de fleste store Sydafrikanske lufthavne og byer kan man ofte finde lejebiler til priser fra ca. 700 kr. for en uges leje af en af de mindste biler (såsom en Kia Picanto, Chevrolet Spark, Hyundai Atos eller lignende bybil). Tilbud til fornuftige priser kan findes i alle billejekategorier.

Brug en internt billeje søgemaskine som Cartrawler til at sammenligne priser fra de store rent-a-car udlejningsfirmaer, der har kontor i Johannesburg. Find også de mest konkurrencedygtige tilbud på en lang række lejebilstyper, lige fra økonomiklasse til de store køretøjer, som blandt andet en SUV, minivan eller minibus, der alle kan lejes i Tambo Lufthavn.

Nissan Tilda

Nissan Tilda- køretøj i kompaktklassen til leje i Tambo Lufthavn, Sydafrika.

Biludlejningsfirmaer i Johannesburg Lufthavn

Cartrawler finder tilbud fra de fleste store biludlejningsfirmaer i Johannesburg Lufthavn (Tambo), så som Europcar, Hertz, Firefly, Avis Rent A Car Sydafrika, Sixt, Budget, Thrifty, Woodford og Tempest Car Hire.

Når man booker gennem Cartrawler kan man altid finde sit foretrukne biludlejningsfirma, da det fremgår meget tydeligt på oversigten på skærmen.

Kørsel fra Tambo Lufthavn til Johannesburg
Det er nemt at komme fra Tambo Lufthavn til Johannesburg centrum via R24 lufthavnsmotorvejen. R24 forbinder også til R21 motorvejen mod Pretoria. Afstanden fra lufthavnen til Johannesburg er ca. 20 km og tager sædvanligvis 20-30 minutter at tilbagelægge, afhængigt af trafiksituationen.

Har man en Johannesburg Lufthavn/OR Tambo Lufthavn lejebil til rådighed, er der en oversigt nedenfor med en række nyttige informationer om vejafstande til andre mulige destinationer:

  • afstand fra OR Tambo Lufthavn til Sun City: 91 km
  • afstand fra OR Tambo Lufthavn til Potchefstroom. 146 km
  • afstand fra OR Tambo Lufthavn til Soweto: 52 km
  • afstand fra Johannesburg til Kruger Nationalpark: 380 km
  • afstand fra Johannesburg Durban: 574 km
  • afstand fra Johannesburg Lufthavn til Bloemfontein: 425 km

Kia Sportage udlejningsbil Sydafrika

Lej en SUV billigt i Tambo Lufthavn - KIA Sportage har masser af plads til 5 personer plus bagage og fås også med automatgear.

Som alternativ til billeje findes også en række transportløsninger i Tambo Lufthavn. Togbanen Gautrain forbinder lufthavnen med Johannesburg centrum (Sandton, Rosebank og Park stationerne), samt Pretoria (Hatfield Station).

Se kort over stationer/stop på Gautrain tognettet.

Flyruter fra UK til Johannesburg
Tambo Lufthavn er et knudepunkt for South African Airways, som udover er stort udvalg af indenrigsflyvninger og flyvninger på det afrikanske kontinent også har ruter til alle andre kontinenter fra Johannesburg.

Det er ikke kun South African Airways der har flyruter mellem London-Heathrow og Johannesburg. Det gælder også British Airways og Virgin Atlantic, ligeledes med afgange fra London-Heathrow.

Direkte fly til Sydafrika fra Danmark
Direkte fly fra Danmark til Johannesburg-Tambo - JNB findes per primo 2015 ikke. Der er heller ingen direkte ruter fra Danmark til den anden store lufthavn i Sydafrika: Cape Town Airport.

Se mere om billeje i Cape Town Lufthavn - CPT

Nemmeste løsning med fly fra Danmark til Sydafrika er over enten London (flere muligheder - typisk London-Heathrow med British Airways), over Frankfurt (Lufthansa) eller over Amsterdam (KLM).

Af og til kan det være billigst at flyve fra Københavns Lufthavn over Cairo med Egypt Air. Også Qatar Airways kan være konkurrencedygtig på pris på flybillet til Sydafrika fra København med mellemlanding i Doha, Qatar.

Sammenlign priser på billeje i Tambo Lufthavn, JohannesburgBilleje Johannesburg Lufthavn - Tambo Airport biludlejning i Sydafrika
Artikel: Billeje Johannesburg Lufthavn - Tambo Airport biludlejning i Sydafrika

Emner: , , , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar