Biludlejning i Manchester lufthavn - sammenlign priser

Lufthavnen i Manchester (Manchester Airport MAN) er den mest travle i England uden for London-området. Ved leje af bil i Manchester lufthavn er der et overordentligt stort antal biludlejningsselskaber at vælge imellem, og rent-a-car-selskaberne med de flotteste skranker og mest hyppige billeje-tilbud har langt fra altid den billigste bil.

Se priser på biludlejning i Manchester lufthavn

Manchester lufthavn fungerer som knudepunkt for det meste af Nordengland og konkurrencen på billig billeje er derfor stor.

Blandt de mest kendte biludlejningsselskab i Manchester lufthavn finder man Avis, Hertz, Alamo, Europcar, Sixt, Budget med flere.

Leje af bil i Manchester er faktisk ofte ret billigt, specielt hvis man er på udkig efter en relativ stor bil i Ford Mondeo/Toyota Avensis størrelse. Merprisen i forhold til en Ford Focus/Opel Astra/VW Golf er ofte ikke mere end et par hundrede danske kroner per uge.

Vores anbefaling til ferieturen: Lej en stationcar i Manchester lufthavn, eksempelvis en Ford Mondeo, VW Passat eller Peugeot 407 til priser, som ofte kommer ned omkring 1800 kroner for en uge. Stort set alle udlejningsbiler har fri kilometer, og en lejebil med ekstraudstyr som navigation eller automatgear er ofte ikke væsentlig dyrere.

Vil man gerne leje en Mercedes C-klasse eller en BMW 3-serie i Manchester lufthavn, kan det ofte lade sig gøre for under 2500 kroner om ugen alt inklusive, men forvent at din BMW eller Mercedes udlejningsbil i Manchester leveres med modellens mindste motor.

Lufthavnen i Manchester ligger ved ringvejen syd-vest for Manchester centrum mod Cheshire. Den er ofte stærkt trafikeret, så beregn altid god tid ved aflevering af udlejningsbil.

Sammenlign priser på billeje i Manchester lufthavn


Biludlejning i Manchester lufthavn - sammenlign priser
Artikel: Biludlejning i Manchester lufthavn - sammenlign priser

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar