Billeje Frankfurt Lufthavn FRA - billig biludlejning med Cartrawler Tyskland

Frankfurt Lufthavn (FRA) hedder officielt Flughafen Frankfurt am Main.

Se aktuelle tilbud på billeje i Franfurt Lufthavn

I mange år har Frankfurt Lufthavn været én af de mest betydende lufthavne med forbindelse til resten af verden (transfer lufthavn - flyskift i Frankfurt).

Frankfurt Lufthavn ligger i Tysklands næststørste storbyregion, Frankfurt Rhein Main, der omfatter de tyske delstater Hessen, Rheinland-Pfalz og Bayern.

Se kort over tyske delstater.

Lufthavnen ligger ca. 12 km. sydvest for Frankfurt am Main centrum på skæringspunktet mellem to store motorveje Autobahn 3/A3 og Autobahn 5/A5. Det er den nemme adgang til byen både for turister og forretningsrejsende, der måske nok er de flittigste brugere af dette hjørne af Tyskland og landene omkring.

Lej en Ford Fiesta i Tyskland

Billig Frankfurt billeje-pris - Lej en Ford Fiesta hos blandt andet Avis, Europcar eller Hertz i Frankfurt Lufthavn.

Gør brug af en internet billeje søgemaskine, som for eksempel Cartrawler, til en grundig sammenligning af billeje tilbuddene i Frankfurt Lufthavn og gennemfør derefter nemt en problemfri booking af en Frankfurt Lufthavn lejebil.

Find billig billeje i Frankfurt Lufthavn med Cartrawler Tyskland

Frankfurt Lufthavn - en by i sig selv
Ligesom i alle andre store lufthavne har Frankfurt mange passagervenlige faciliteter. Ikke mange lufthavne i verden har som Frankfurt så stort et udvalg indenfor transport- og rejsemuligheder som Frankfurt Lufthavn.

Frankfurt Airport City, som lufthavnen og de omkringliggende områder kaldes, har mere end 500 virksomheder tilknyttet, der samlet beskæftiger over 75.000 mennesker og er således Tysklands største arbejdsplads. Frankfurt Airport City har mere en 300 butikker og restauranter, samt konferencefaciliteter, kontorlokaler og hoteller.

Frankfurt Lufthavn - sådan finder du rundt:

Biludlejningsfirmaer i Frankfurt Lufthavn
I Frankfurt Lufthavn kan der lejes bil fra mange af de store udbydere, blandt andre Avis Rent A Car, Budget, Europcar, Enterprise Rent A Car, Hertz Tyskland, National, Sixt og Advantage. Alle ovennævnte udbydere af billeje holder til i både Terminal 1 og Terminal 2 i Frankfurt Lufthavn. I Terminal 2 ligger desuden også biludlejningsfirmaerne Buchbinder Autovermietung, Dollar og Thrifty (fælles udlejningskontor).

Det tyske biludlejningsfirma Caro Autovermietung Frankfurt har biludlejningsfaciliteter udenfor Frankfurt Lufthavn og kunder køres gratis med shuttlebus fra lufthavnen til Caros udlejningskontor.

Billig billeje i Frankfurt Lufthavn - book i god tid
Søger man Frankfurt Lufthavn billeje noget tid i forvejen, er det ofte muligt at finde ganske billige billeje tilbud. For de mindste køretøjer i minikategorien begynder priserne ofte fra under 1000 kr. for 7 dages leje af en lille bybil, så som en Ford Ka, Citroen C1 eller lignende. Prisforskellen mellem miniklassen og økonomiklassen synes ikke at være særlig stor. De større bilmodeller som Opel Corsa, Ford Fiesta og VW Polo kan ofte fås fra omkring 1100 kr. for en uges billeje i Frankfurt Lufthavn.

VW Golf Kombi

Leje af stationcar i Frankfurt Lufthavn - VW Golf Kombi er en rummelig og billig lejebil i Tyskland.

Den største mulighed for mest kvalitet for pengene ligger formentligt i superior klassen. En stor VW Passat Stationcar kan ofte lejes i de tyske lufthavne til temmelige beskedne priser fra ca. 1400 kr. om ugen.

Billig Mercedes leje i Frankfurt Lufthavn
Frankfurt er en af de travleste forretningsdestinationer i Europa. Forretningsrejsende og turister der sætter pris på komforten ved et tysk produkt har muligheden for at leje Mercedes biler i Frankfurt Lufthavn til meget overkommelige priser. Tilbud på en luksus/premium Mercedes C Class (eller lignende) fra omkring 1900 kr. for uge er ikke usædvanligt i Frankfurt Lufthavn.

Mercedes C Class

Leje af luksus/premium køretøj i Frankfurt Lufthavn - Mercedes C-Class.

Frankfurt Lufthavn: leje af minivan og varevogne til gode priser
Større grupper, der rejser sammen, kan få glæde af de meget konkurrencedygtige priser på leje af en minivan eller varevogn. De billigste minivans/MPV-biler i 5+2 udgaven, så som en VW Touran (eller lignende) kan ofte fås til samme pris som en almindelig personbil - fra ca. 1600 kr. for en uge. En opgradering til en full 7-seater, med rigelig plads til 7 personer og bagage kan fås til priser, der stadig er meget konkurrencedygtige i forhold til prisen på leje af en MPV på andre europæiske destinationer.

I Frankfurt Lufthavn er minibusser med plads til 9 personer og bagage ofte tilgængelige til fornuftige priser, der begynder ved 2600 kr. for en uges leje. Det er ekstremt billigt i lejepris for en stor VW Caravelle, Mercedes Vito/Vaneo eller Renault Traffic/Opel Vivaro minibus.

Mercedes minibus leje

Udlejning af Mercedes minibus i Tyskland.

Frankfurt Lufthavn - terminaler og flyselskaber
Flughafen Frankfurt har to hovedterminaler, Terminal 1 og Terminal 2 - samt en mindre og separat terminal beliggende nær terminal 1. Dette område, kendt som Lufthansa First Class Terminal, bruges udelukkende af Lufthansa Groups passagerer på første klasse.

Se kort over Frankfurt Lufthavns terminaler.

Terminal 1
Terminal 1, som oprindeligt hed Terminal Mitte, er den ældre sektion af Frankfurt Lufthavn. Den bruges primært af Lufthansa og deres partnere i Star Alliance. FRA Terminal 1 er inddelt i tre niveauer, med afgang og check-in skrankerne på øverste niveau og ankomst og bagageudlevering på stueetagen. På etagen -1 ligger ground transportation faciliteterne: parkering og den regionale jernbane med transport til Frankfurt centrum og andre byer i Frankfurt/Rhein-Main regionen. Terminal 1 er opdelt i forhallerne A, B, C og Z.

Flyselskaber ved Terminal 2: Lufthansa, Swiss International, Austrian Airline, Aegean Airline, Air Canada, Air China, All Nippon Airways, Croatia Airlines, SAS, Singapore Airlines, South African Airways, TAP Portugal, Tai Airways, Turkish Airlines, United Airlines.

Terminal 2
Frankfurt Lufthavns Terminal 2 er noget mindre end Terminal 1 og består af de to forhaller D og E. Flyselskaber under Oneworld og Skyteam partnerskaberne er primære brugere af Terminal 2.

Flyselskaber i Terminal 2: Air Berlin, American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, Japan Airlines, LAN Airlines, Malaysia Airlines, Royal Jordanian, Aeroflot, Air France, Alitalia, China Airlines, Czech Airlines, Delta Airlines, KLM, Korean Air, Saudia, TAROM, Vietnam Airlines.

Ny Terminal 3 i Frankfurt Lufthavn?
Den konstante passagervækst i Frankfurt Lufthavn, har bidraget til planer om en ny terminal, der kom på tegnebrættet for 10 år siden. Arbejdet er påbegyndt, og indtil videre er det planlagt, at den nye terminal skal indvies i år 2020/2021.

Transfer til resten af verden fra Frankfurt Lufthavn (flyskift i Frankfurt)
Lufthavnen i Frankfurt er den tredjestørste i Europa (efter London-Heathrow og Paris-Charles de Gaulle) og betjener omkring 65 mio. passagerer om året. På verdensplan er Frankfurt Lufthavn én af de travleste.

I Europa er der '4 store' transfer-lufthavne: London-Heathrow (LHR), Paris-CDG (CDG), Amsterdam-Schiphol (AMS) og Frankfurt am Main (FRA). Fra dansk synsvinkel er Frankfurt ofte transitlufthavn på oversøiske rejser; ikke mindst på grund af Lufthansa's omfattende rutenet ud i verden fra Frankfurt.

De fleste rejsende har således prøvet at foretage flyskift i Frankfurt.

Med fly fra Danmark til Frankfurt - København, Billund og Aalborg
Fra Danmark flyver Lufthansa og SAS fra Københavns Lufthavn direkte til Frankfurt Lufthavn - FRA. Lufthansa flyver desuden fra Billund Lufthavn og fra Aalborg Lufthavn.  

Det sker også tit af rejsende fra Spaniien eller Portugal mellemlander i Frankfurt med flyskift på vej nordpå til Skandinavien eller Baltikum. 

Ønsker man at flyve til lavpris, så brug Frankfurt-Hahn Lufthavn
Mere end hundrede flyselskaber benytter Frankfurt Lufthavn til 270 destinationer i 111 lande. På grund af den begrænsede kapacitet (og relativt høje priser for flyselskaberne for at benytte lufthavnen), er der ikke mange lavpris flyselskaber i Frankfurts hovedlufthavn. Men Frankfurt-Hahn lufthavnen ligger ikke vanvittigt langt væk, hvis man ønsker lavprisflyvninger med Ryanair eller lignende.

Se også: Billig billeje i Frankfurt-Hahn Lufthavn (Ryanair Lufthavn ved Frankfurt)

Audi Q5

Det er også muligt at leje dyrere SUV køretøjer i Frankfurt Lufthavn - for eksempel Audi Q5 (som afbilledet).

Frankfurt Lufthavn togtransport - FRA tog som alternativ til lejebil
Frankfurt Lufthavns store popularitet skyldes lufthavnens glimrende transportforbindelser.

Udover den veludbyggede vej-infrastruktur i lufthavnsområdet - det er formentligt det største motorvejstrafiknet i hele Europa - er der også mange andre transportløsninger, med Frankfurt Lufthavn togene som den mest bekvemme. Selv om leje af bil i Frankfurt Lufthavn oftest er den billigste rejsemåde i Tyskland, kan passagerer, der ankommer, vælge at tage toget også selvom målet er en anden by en Frankfurt centrum.

Frankfurt Lufthavn har to togstationer: Frankfurt Flughafen Fernbahnhof til fjerntog og Frankfurt Flughafen Regionalbahnhof, til regionale og pendlertog. Fjerntogene kører fra Frankfurt Lufthavn til blandt andet Bonn, Køln, Düsseldorf, Freiburg, Hamburg, Hannover, München og Stuttgart, samt til nabolandene Holland og Belgien.

Med Regionalbanen er det muligt at rejse fra stationen i Frankfurt Lufthavn til de større byer indenfor Frankfurt Rhein Main regionen. Fra stationen kan man også komme med linjerne S8 og S9. Det tager omkring 10 minutter at komme med toget fra Frankfurt Lufthavn til Frankfurt centrum (Frankfurt Hovedbanegård).

Se kort over Frankfurts offentlige transport.

Bemærk at man med blot 10 minutters transporttid ind til centrum ofte kan nå ind og se Frankfurt Mitte ved flyskift i Frankfurt Lufthavn.

Skal man bare pendle mellem Terminal 1 og Terminal 2 kører Frankfurt Lufthavn Skyline Train hvert andet minut og det er samtidig gratis.

Find og book Frankfurt Lufthavn lejebilen online med Cartrawler Tyskland


Billeje Frankfurt Lufthavn FRA - billig biludlejning med Cartrawler Tyskland
Artikel: Billeje Frankfurt Lufthavn FRA - billig biludlejning med Cartrawler Tyskland

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar