Firenze billeje - lej bil i Firenze lufthavn i Toscana

Byen Firenze kaldes Florence på engelsk, og lufthavnen i Firenze - FLR kaldes også for Amerigo Vespucci lufthavnen efter den italienske opdagelsesrejsende. Florence Airport i Firenze i Italien hedder på italiensk Aeroporto di Firenze eller Peretola Airport.

Firenze lufthavnen ligger i Toscana, og mange turister på kulturrejser til Italien lander enten i Firenze eller i Pisa lufthavn vest for Firenze. Lufthavnen i Firenze ligger omkring 8 kilometer i bil nordvest for Firenze centrum.

Sammenlign online priser på billeje i Firenze lufthavn, Toscana

Til Firenze fra Københavns Lufthavn med Vueling
Det danske lavprisselskab Cimber-Sterling havde tidligere tre ugentlige rutefly til Firenze Lufthavn i Toscana, men med Cimbers konkurs faldt ruterne væk.

Det betyder at det spanske lavprisselskab Vueling er enerådende på direkte flyruter fra Danmark til Firenze. Vueling-Firenze ruten direkte fra Københavns Lufthavn flyves dog kun i sommerperioden.

Se også: Fakta om Toscana i Italien - med gode råd til Italien billeje

Mange danske feriegæster rejser desuden billigt til Toscana med KLM over Amsterdam, Brussels Airlines over Bruxelles Lufthavn eller med Lufthansa med ét stop i Frankfurt på vejen i til Italien fra udgangspunktet Billund eller København. 

Fiat 500 er blandt de mest populære Italien lejebiler - men med bagage er der ikke plads til mere end 2-3 personer i denne biltype (billede af Fiat 500C med foldetag).

I Firenze lufthavn findes et stort antal billeje-selskaber. De mest kendte er Avis Rent-A-Car, Budget, Sixt-Winrent, Firefly (Hertz lavpris billeje - ofte med lidt flere gebyrer), Keddy by Europcar (leasure brand), Hertz, Europcar, Keddy, og Thrifty-Italy By Car. Desuden er Autoeuropa-Sicily by Car, Locauto og National-Maggiore repræsenteret i Firenze.

Toscana i bil
Toscana byder på et bredt spektrum af italienske kultur-perler og oplevelser. Byerne Arezzo, Siena, Grosseto, Livorno, Lucca, Massa Carrara, Pisa, Pienza, Pistoia, San Gimignano og Prato kan alle nås inden for et par timers kørsel fra Firenze.

Toscana er desuden berømt for sin fantastisk smukke natur og sine småbyer beliggende på bakketoppe. I Toscana er det derfor ideelt at have en bil til rådighed uden at man af den grund behøver at sidde bag rattet i sin udlejningsbil særligt længe af gangen.

Udlejningsbil i Firenze
I Italien er små biler på grund af bilbeskatningen som oftest langt de billigste og således også med udlejningsbiler i Firenze lufthavn.

En Ford Fiesta, Fiat Punto eller lignende med plads til 4-5 personer koster i højsæsonen typisk fra omkring 1500 kroner for en uges billeje. Den samme bil til leje i Firenze Lufthavn er som regel 100-200 billigere for en uges billeje uden for sæsonen. Der er som regel ikke nævneværdig forskel i pris på udlejning af de allermindste city-biler (Citroen C1, Peugeot 108, VW Up, Seat Mii, Fiat Panda, Fiat 500.) og de lidt større udlejningsbiler (VW Polo, Opel Corsa, Ford Fiesta) i supermini-klassen.

Mellem-klasse biler er som regel noget dyrere at leje med priser fra omkring 2000 kroner for en uges billeje i Firenze (VW Golf, Ford Focus eller lignende). Til gengæld er priserne på billeje i Firenze ofte rimelige hos visse selskaber for udlejningsbiler i luksus-klassen. Man kan således af og til være heldig at finde prestige-biler som Jaguar X-Type eller Audi A6-A8 fra omkring 3500 kroner for en uges billeje i Firenze, billigst uden for sæsonen naturligvis.

Lej en billig bil i Firenze Lufthavn, Italien tilbud på spændende biler
Vi anbefaler: Søg på alle bilklasser i Firenze. Af og til dukker der rigtig gode tilbud på billeje op.

Det er dog sjældent at man kan leje en ferie-bil i Firenze for meget under 1500 kroner i sommerperioden. Til gengæld kan man af og til finde en Alfa 159 eller måske en lille Mercedes udlejningsbil i Toscana uden for sæsonen til rimelige penge. 

I sommeren 2015 er der dog ekstra gode Italien-billeje priser i Firenze med tilbud helt ned til 1200-1300 for en uge i juli måned.

Søg billig lejebil i Firenze


Firenze billeje - lej bil i Firenze lufthavn i Toscana
Artikel: Firenze billeje - lej bil i Firenze lufthavn i Toscana

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar