Heraklion Lufthavn billeje - sammenlign tilbud på Kreta biludlejning

Få det meste ud af ferien på Kreta og oplev øen i prisbillig lejebil gennem Cartrawlers billeje søgemaskine.

Sammenlign billeje priser i Heraklion Lufthavn

Via en enkelt søgning med Cartrawler er det muligt at sammenligne tilbud på billeje fra de fleste af de største billeje-udbydere i Heraklion Lufthavn på Kreta.

VW Polo udlejningsbil

VW Polo - en billig og populær lejebil i Heraklion Lufthavn.

Heraklion Lufthavn på Kreta - Grækenlands næststørste lufthavn
Heraklion Lufthavn - HER er hovedindgangen til Kreta og den næstmest travle lufthavn i hele Grækenland (efter Athen Lufthavn). Den ligger på Kretas nordkyst, ca. 5 km. øst for Heraklion centrum.

Se kort over Kretas lufthavne (Heraklion Lufthavn, Chania Lufthavn og Sitia Lufthavn).

Lufthavnens officielle navn er Heraklion ’Nikos Kazantzakis’ Lufthavn og hædrer den berømte græske forfatter, der for de fleste måske er mest kendt for romanen Zorba the Greek. Lufthavnen betjener et omfattende netværk af internationale flyruter, primært i sommersæsonen (sommer-ruter), og indenrigsruter hele året rundt.

Ferierejsende fra UK kan flyve til Heraklion med Easyjet, Jet2, Monarch Airlines, Thomas Cook Airlines og Thomson Airways.

Norwegian har direkte sommer-rute fra København og flere flyselskaber har sommer-ruter fra Hamborg, blandt andet Air Berlin og Easyjet.

Et bredt udvalg af biludlejningsselskaber i Heraklion Lufthavn
De fleste store biludlejningsfirmaer er til stede i Heraklion Lufthavn, blandt dem er: Avis Rent A Car, Sixt, Budget, Hertz, Firefly Low-Cost Rental, Thrifty, Enterprise og Auto Holiday. Der kan ofte findes ganske konkurrencedygtige priser hos de mindre kendte billeje-udbydere i Heraklion, som for eksempel Olympic Car Rental, Sur-Price, Zorbas Rent A Car og Anna Rent A Car.

Cartrawlers søgemaskine gør det nemmere at finde rundt i det store udvalg af tilbud og samtidig endnu nemmere at spotte det bedste tilbud, uden at bruge alt for meget tid på det. Én hurtig søgning er hvad det kræver for at få pristilbud fra mange forskellige udbydere af billeje i Heraklion Lufthavn.

Billig billeje på Kreta - sammenlign priser og book i god tid
Den skrappe konkurrence mellem biludlejningsfirmaerne i Heraklion Lufthavn kan ses på priserne, der ligger på et forholdsvis moderat niveau, sammenlignet med andre populære rejsedestinationer i Sydeuropa.

Det er ofte muligt at leje en lille city-bil for mellem 1.200 og 1.400 kr. for en uges Heraklion Lufthavn billeje, selv i højsæsonen, hvis man vel at mærke husker at booke i god tid.

Venter man til sidste øjeblik i juli eller august måned er det mere sandsynligt, at prisen for 7-dages billeje ligger mellem 1.700 og 1.800 kr. Ved bestillinger i sidste øjeblik kan det stadig betale sig at benytte Cartrawler, da prisen på den samme type bil kan varierer betydeligt fra udbyder til udbyder.

Uden for højsæsonen er billigste bil at leje på Kreta (Heraklion Lufthavn) ofte til rådighed fra under 800 kroner per uge.

Minibus-leje i Heraklion Lufthavn
De fleste større udlejningsselskaber på Kreta har minibus lejebiler på programmet.

Billigste minibus tilbud svinger fra omkring 2000 kroner per uges Heraklion billeje til helt op til over 5000 kroner for en minibus i højsæsonen.  En minibus har med mindre andet er angivet altid 9 sæder inklusiv førersæde og kan føres af alle med normalt gyldigt kørekort til personbil (kategori B).

Lej en VW Caravelle Transporter minibus

VW Caravelle er en behagelig minibus med plads til 9 personer - fås som lejebil i Heraklion Lufthavn.

Ny lufthavn i Heraklion - Kastelli Lufthavn, Kreta
Heraklion Lufthavn har mere end 6 mio. passagerer om året og har for længst oversteget kapaciteten. Det er nu planlagt at den skal udskiftes med en ny, større og mere moderne lufthavn nær byen Kastelli, sydøst for Heraklion.

For øjeblikket er vejafstanden mellem centrum og den planlagte nye Heraklion Lufthavn på ca. 35 km og kræver en køretid på næsten 40 minutter i bil. I fremtiden forventes det at både vejafstanden og rejsetiden, ved anlæggelsen af ny infrastruktur, bliver forkortet betragteligt.

Oprindeligt var den nye Heraklion Lufthavn i Kastelli planlagt til at blive indviet i 2015, men er blevet udskudt på grund af Grækenlands svære økonomiske situation. Arbejdet er dog i en fremskreden fase og her midt i 2014 forventes det, at Kastelli Lufthavn på Kreta vil modtage sine første passagerer i 2018.

Søg billig billeje i Heraklion Lifthavn, Kreta


Heraklion Lufthavn billeje - sammenlign tilbud på Kreta biludlejning
Artikel: Heraklion Lufthavn billeje - sammenlign tilbud på Kreta biludlejning

Emner: , , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar