Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Billeje Leeds - oplev Europas hurtigst voksende storby i UK

Sammenlign priser på billeje i Leeds lufthavn

Byen Leeds i Nordengland er stadig relativ ukendt i Danmark.

Det vil med stor sandsynlighed ændre sig i de kommende år, idet den fremadstormende 'Capital of the North' på trods af krise og sparetider fortsat udviker sig i et tempo, som kun få storbyer i Europa kan matche.

Leeds i West Yorkshire er måske mest berømt for engang at have været en stormagt i fodboldmæssig sammenhæng. På det seneste er det ikke gået så godt med fodboldresultaterne, men Leeds United er i 2011-2012 dog på vej til måske igen at rykke op i Premier League.

Til gengæld spås Leeds og de omgivende større byer Bradford og Wakefield med tilsammen tæt på 2 millioner indbyggere inden for overskuelig årrække at blive Englands næststørste metropol efter London.

Se også: Kørsel i højrestyret bil i England

Leeds-Bradford lufthavn
Leeds-Bradford Lufthavn - LBA er Englands højst beliggende lufthavn godt 200 meter over havets overflade.

Når man lander i Leeds lufthavn har man i minutterne forinden haft en fabelagtig udsigt (i klart vejr) over The Yorkshire Moors højtliggende hedeområder.

Leeds-Bradford Lufthavn ligger 12 km fra det centrale Leeds i udkanten af den hyggelige provinsby Yeadon, der er indbegrebet af det rurale West Yorkshire med alt, hvad der dertil hører af pub-kultur, fish-and-chips og Sunday Roast - sidstnævnte naturligvis med den lokale Yorkshire Pudding som tilbehør iblandt 'all the trimmings'.

Leeds-Bradford Airport kaldes også for Leeds-Bradford International Airport eller bare Leeds Airport. Lufthaven i Leeds er let at finde rundt i, da der kun er en enkelt afgangshal. I ferieperioder er lufthavnen dog overordentlig travl, så mød op til checkin i god tid.

Hurtigste rute fra Leeds til lufthavnen i Yeadon er af hovedvej A65 via Horsforth.

Se også: Kort over Leeds-Yeadon området ved lufthavnen

Billeje i Leeds-Bradford Airport
I ankomsthallen i Leeds-Bradford lufthavn finder man et stort udvalg af billeje-selskaber herunder det engelske relativt nye billejeselskab GreenMotion, der lægger vægt på leje af miljøvenlige biler med lav udledning af co2.

I Leeds-Bradford lufthavn finder man naturligvis også de internationale billeje-brands Europcar, Budget, Alamo, Avis Rent-A-Car, Hertz Rent-A-Car med flere.

Priser på Leeds billeje i lufthavnen i Yeadon
Biludlejning i Leeds-Bradford er generelt billigt efter engelske forhold.

Eksempelvis kan man ofte finde en Audi A4 eller lignende prestige udlejningsbil fra under 2000 kroner for en uges Leeds-Bradford billeje. Det sker at priserne på billeje i Leeds er lavere end i Manchester.

Billigste lejebil i Leeds kommer dog sjældent under 1000 kroner for en uges UK billeje, og de bedste tilbud er som regel de lidt større biler.

Bestiller man en bil med automatgear vil billigste mulighed ofte være den engelskproducerede Nissan Micra automatic og i den lille mellemklasse (VW Golf klassen) er en meget stor del af udlejningsbilerne i Leeds Ford Focus og Opel Astra udlejningsbiler.

Regn med at en lille MPV med plads til op til 7 personer er ganske billig at leje fra under 3000 kroner for en uges Leeds billeje, mens de lidt større MPV'er og minibusser ofte er dyrere fra 4000-5000 kroner per uge.

Man vil ofte i Leeds-Bradford lufthavn blive afkrævet ekstra betaling såfremt man som fører er under 25 år. Desuden er det ofte ikke muligt at leje bil for personer under 21 år. Det hænger i høj grad sammen med de engelske forsikringsselskabers politik på området.

Selvrisikoen på udlejningsbiler i England er til gengæld ofte relativ lav fra omkring 250 til 600 engelske pund i de billigere bilklasser. Se mere om billeje-betingelser i Leeds under 'prisdetaljer' på det enkelte billeje-tilbud.

Fly til og fra Leeds-Bradford Airport i England
Leeds-Bradford Airport er en udpræget lavpris-lufthavn, hvorfra solhungrende turister fra hele Yorkshire inklusiv fra de større byer York, Bradford, Wakefield og Harrogate tager til syden.

Low cost selskabet Ryanair har ruter til mange destinationer i Spanien, Italien, Frankrig og Grækenland og desuden til Faro i Portugal (Algarve), der er én af de største målt på passagerer.

Desuden har flere flyselskaber fra Leeds-Bradford ruter til Amsterdam; herunder KLM og engelske Jet2, der har base i Yeadon Airport ved Leeds.

Også charterselskaberne flyver fra Leeds-Bradford. Selskaber som Thompson Airways og Thomas Cook Airlines sender rigtig mange rejsende sydpå fra Nordengland, men Leeds-Bradford lufthavnen er dog fortsat blandt de mindre lufthavne i England målt på passagerer.

Søg billig lejebil i Leeds lufthavn


Billeje Leeds - oplev Europas hurtigst voksende storby i UK
Artikel: Billeje Leeds - oplev Europas hurtigst voksende storby i UK

Emner: , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar