Orlando billeje - find billig biludlejning i Orlando lufthavn

Søg priser på billeje i Orlando International Airport (MCO)
Søg priser på billeje i Orlando Sanford Airport (SFB)

Den store Orlando internationale lufthavn i Florida, USA er opført på en tidligere flyvestation for det amerikanske luftvåben 20 kilometer syd for Orlando.

Navnet på den nu nedlagte base var McCoy Air Force Base, og Orlando Airport har beholdt luftbasens airport code MCO (forkortelse på pilot-sproget engelsk).

I Orlandos største lufthavn lander der hvert år et meget stort antal turister. Mange besøger de nærliggende attraktioner Universal Orlando Resort (tidligere Universal Studios), SeaWorld Orlando, Wet'n Wild (vandland), Silver Springs Nature Park, Gatorland og det store Walt Disney World Resort i byen Lake Buena Vista.

Ford Edge

Billig SUV billeje USA - Ford Edge.

Orlando lufthavn ligger i det berømte Orange County, Florida navngivet efter områdets store produktion af appelsiner. Orlando International Airport er den næststørste i staten Florida målt på passagerer efter Miami International Airport.

Der er to terminaler i Orlando International Airport - MCO.
Se oversigtskort Orlando lufthavn

Orlando-Sanford Airport i Florida
Bemærk at den meget mindre Orlando Sanford International Airport også ligger ved Orlando omkring en halv times kørsel (40 km) nord for byen.

Orlando-Sanford beflyves af de islandske selskaber Icelandair og Iceland Express fra Reykjavik-Keflavík lufthavn samt af de engelske selskaber Thompson Airways, Monarch og Thomas Cook Airlines fra flere byer i England.

Orlando-Sanford har lufthavnskoden SFB. Gå til søgning på USA billeje i
Orlando-Sanford lufthavn.

Billeje i Orlando International Airport - MCO
Billeje i USA er billigt. Sådan har det altid været, da nye biler generelt er meget billige at købe i USA - ikke mindst for udlejningsselskaberne, som får store rabatter af bilproducenterne. En lav dollarkurs hjælper naturligvis yderligere med til at europæere som oftest finder det meget billigt at leje bil i USA.

I Orlando International lufthavn og i Orlando-Sanford International er priserne på billeje som regel ens. Der kan dog af og til være forskelle i udbuddet af billeje tilbud.

En lille bil (Chevrolet Aveo eller lignende) i Orlando koster som regel fra omkring 1100 kroner for en uges billeje.

Har man brug for en 7-personers MPV (people carrier i USA) kan en sådan ofte findes til priser fra omkring 2000 kr. for en uges Orlando billeje. De billigste tilbud på en people carrier kan komme helt ned på 1500 kroner per uge i Orlando.

Billeje-anbefaling: Lej stor udlejningsbil i USA for små penge
Benzin er også fortsat billigt i De Forenede Stater. Den bedste USA-billeje deal er derfor sjældent den mindste bil.

Det kan langt bedre betale sig at leje en lidt større (og dermed sikrere og bedre) bil. Merprisen er som regel til at overse.

Ford Taurus

Billig full-size biludlejning USA - Ford Taurus.

Eksempelvis kan man finde en 5 meter lang Ford Taurus eller lignende med god plads til 5 personer med bagage fra 1250 kroner for en uges USA billeje i Orlando. I samme klasse vil man kunne få udleveret den i USA særdeles populære Honda Accord (i amerikansk produceret udgave) eller måske en ’medium size’ Chevrolet Malibu udlejningsbil eller lignende.

Langt de fleste biler til leje i USA fås i øvrigt kun med automatgear, og diesel motorer er fortsat ikke slået igennem på billeje-området i USA.

Læs nærmere i artiklen: Billeje USA - lej stor bil til lav pris i USA

Billeje-selskaber i Orlandos lufthavne
I Orlandos lufthavne finder man et særdeles bredt udvalg af billeje-selskaber. Der er stor konkurrence og ofte tilbud på biludlejning.

For at finde den bedste pris, kan man med fordel sammenligne priser fra flere online billeje-søgemaskiner. Prøv eksempelvis også eBiludlejning, Holiday Autos eller Auto Europe. Det er som regel langt det billigste at bestille bil i USA online på forhånd i stedet for at finde en bil i lufthavnen ved ankomst.

I Orlando International-MCO (den største Orlando lufthavn) har blandt andet Alamo, Dollar, National Car Rental, Avis-Rent-A-Car, E-Z Rent-A-Car, Hertz, Enterprise, L&M Car Rental, Thrifty, Advantage Rent-A-Car og Advantage Rent-A-Car kontorer.

Desuden findes der et stort antal mindre kendte selskaber, som har shuttle service til deres udlejningskontorer, herunder American Car Rental, Affordable Car rental, Payless, Ace Rent-A-Car og mange andre.

I den mindre Orlando-Sanford lufthavn er de mest kendte USA billeje-selskaber repræsenteret herunder Avis, Hertz, Budget, Dollar, National, Alamo m.fl.

Flyruter til Orlando lufthavn fra Danmark
Flyruter direkte til Orlando fra Danmark findes der per september 2010 ikke.

Den mest direkte rute er med det islandske selskab Icelandair, som har ruter til Orlando-Sanford i efterår, vinter og forår. Med Icelandair mellemlandes der i Reykjavik på Island (stop ca. 2 timer).

Alternativt kan man flyve over England, hvor der fra går ruter fra eksempelvis London-Gatwick til Orlando International (MCO) med Delta Airlines, US Airways, Virgin Atlantic eller British Airways. Fra Manchester i Nordengland flyver eksempelvis British Midland og Virgin Atlantic til Orlando International Airport (MCO).

Sammenlign priser på biludlejning i Orlando International Airport (MCO)
Sammenlign priser på biludlejning i Orlando Sanford Airport (SFB)


Orlando billeje - find billig biludlejning i Orlando lufthavn
Artikel: Orlando billeje - find billig biludlejning i Orlando lufthavn

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar