Billeje USA - lej stor bil til lav pris i USA

USA er billig at holde ferie i. Den lave dollarkurs og det generelt lave prisniveau gør at ophold i USA ofte er meget billigt. Kan man finde en flyrejse til en rimelig pris, ligger mulighedernes land åben for europæere med valuta-stærke euro eller kroner i lommen.

Billeje i USA er ligesom hotelovernatninger og restaurantbesøg særdeles billigt. Det er ikke usædvanligt at kunne leje en pæn stor bil i Amerika for omkring 1000-1500 kroner for en uges billeje.

Sammenlign billeje priser i USA

I Amerika inddeles billeje-tilbud ofte i forskellige kategorier.
Se mere om amerikanske billeje-tilbud på nettet.

Amerikanske muskel-biler til udlejning - lej stor bil til lav pris i USA
Store amerikansk producerede muskel-biler (som er bedst til at køre ligeud) kan ofte lejes for helt usandsynligt lave priser i USA.

Eksempelvis har vi set den nye Dodge Charger i Los Angeles Airport til priser fra 1220 kroner i juli 2009 for en uges billeje (billeje-booking med en uges varsel). Bemærk at en Dodge Charger som minimum har 2,8 liter motor og 190 hestekræfter. I Danmark kendes Dodge Charger bedst som ‘gangster-bilen’ Chrysler 300.

Chrysler 300 fås i øvrigt også tit som Dodge Magnum stationcar udlejningsbil.

Lej en limousine
Selv store biler, som Lincoln, Audi A8 eller Buick Park Avenue koster ofte ikke mere end (fra) omkring 2000 kroner at leje for en uges billeje.

Til gengæld er de helt store udlejningsbiler i USA ofte upraktiske for europæiske billeje-kunder, som ikke er vant til at navigere tæt trafik med over 5 meter bil.

Lej en cabriolet
Lad det være sagt med det samme: at leje en cabriolet i USA har intet at gøre med at leje en sportsvogn.

Amerikanske biler uden tag er bygget til at cruise, og det gør en cabriolet-lejebil som eksempelvis Chrysler Sebring cabriolet ganske udmærket.

Alt i en amerikansk cabriolet er selvfølgelig el-betjent - inklusiv taget. Billeje-kunder vil desuden finde ud af at air-condition anlæg (som selvfølgelig findes i alle amerikanske udlejningsbiler) har en meget kraftigere kapacitet end normalt i europæiske biler.

Små billige udlejningsbiler
Glem det! - fordelen ved at leje en mindre ‘compact’ bil i USA er forsvindende lille.

Prisen på benzin er ekstrem lav i forhold til Europa (men dyr for amerikanerne) og giver intet incitament til at være sparsommelig med billeje i USA ved at leje en lille bil.

Nyd i stedet den amerikanske livsstil med et (næsten) dollargrin til en særdeles lav udlejnings-pris. Indirekte støtter du som europæisk billeje-kunde på den måde faktisk amerikansk bil-industri, som for tiden ikke har det særligt godt.

Amerikanerne sætter pris på din støtte. Husk at rose din amerikanske udlejningsbil i USA, når du møder amerikanere (også selv om bilen nok er bedst til at køre ligeud).

Søg aktuelle priser på biludlejning i USA

Se også: Billeje Canada

Relateret link: Billeje USA (mange tips og anbefalinger om biludlejning i USA)


Billeje USA - lej stor bil til lav pris i USA
Artikel: Billeje USA - lej stor bil til lav pris i USA

Emner: , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar