Pula Lufthavn biludlejning - sammenlign billeje-pris i Kroatien

Sammenlign billeje priser i Pula Lufthavn med Cartrawler Kroatien

Pula Lufthavn, der på kroatisk hedder Zracna Luka Pula - PUY ligger i Istrien regionen, i det nordvestlige Kroatien. Lufthavnen betjener mange turister, der skal til de mange, populære badebyer ved Kroatiens Adriaterhavskyst.

Se også: Billeje i Kroatien (med kort over Kroatien/Istrien og link til andre Kroatien-artikler på Guide-Billig-Billeje.dk)

Der er et stort og bredt udvalg af billeje muligheder i Pula Lufthavn til de mange tilrejsende gæster, der ønsker at opleve dette behagelige område af Balkan på nærmeste hold.

VW Polo

VW Polo - populær og billig lejebil i Pula Lufthavn, Kroatien.

Biludlejningsselskaber i Pula Lufthavn
Der er rig mulighed for at vælge lejebil blandt de store, internationalt kendte udbydere af billeje, samt hos de mindre kendte, lokale biludlejningsselskaber.

Blandt de udbydere af billeje der alle har udlejningsskranke i Pula Lufthavnsterminalen er: Hertz Biludlejning Kroatien, Avis, Budget, Uniline (der repræsenterer Europcar, Alamo og National), Sixt, Enterprise Rent A Car, Fleet Rent A Car, Oryx, Carpe Diem, Vetura og Will Rent A Car.

En række andre firmaer leverer udlejningskøretøjer til afhentning i lufthavnen efter aftale.

Billig billeje i Pula Lufthavn - find lejebiler til fordelagtige priser online
Som på mange andre typiske sommerferie destinationer, varierer priserne på Pula billeje betydeligt, afhængigt af årstiden.

Uden for højsæsonen er det nemt at finde tilbud på Pula Lufthavn billeje til meget overkommelige priser, ofte til omkring 650 kr. for en uges leje, men i den travleste sommerperiode stiger priserne markant på alting - også billeje, der kan komme til at koste ca. 2300 kr. om ugen for de mindste køretøjer.

De mest opskruede priser kan dog ofte undgås, hvis reservering af Pula Lufthavn lejebil foregår i god tid inden rejsen og det tilrådes, at der sammenlignes priser fra de mange udbydere først.

Med hjælp fra en internet billeje søgemaskine, såsom Cartrawler på www.guide-billig-billeje.dk, tager det kun et par minutter at foretage en grundig sammenligning af billeje tilbuddene i Pula Lufthavn, eller for den sags skyld en hvilken som helst populær feriedestination i Kroatien og resten af verden.

Med booking af Kroatien billeje fra Pula Lufthavn i god tid før højsæsonen er det muligt at finde familiebiler som VW Touran (eller lignende) med god plads og 5+2 sædearrangement til priser fra omkring 2000 kroner per uge, når det er billigst.

VW Touran

VW Touran - med alle 7 sæder i brug er der begrænset bagageplads, men 5 eller 6 personer + bagage går fint.

Kroatien lejebetingelser - relevant ved sammenligning af billeje-pris
Når der søges på det billigste billeje tilbud i Kroatien, er prisen selvfølgelig et indlysende element inden beslutningen skal træffes.

Men det betaler sig ofte at kigge nærmere på lejebetingelserne, specielt med henblik på omkostningerne for supplerende ydelser (ung fører eller ekstra fører af bilen), brændstof og kilometerpolitik og skadesforsikring. Disse informationer kan læses i afsnittet ’Lejebetingelser’ på alle Cartrawlers billeje søgninger.

Cartrawler kan desuden hjælpe med at finde de tilbud der har garanti for valgte model (det er tydeligt markeret i tilbudsbeskrivelsen) eller finde tilbud med lejegaranti for et stort set nyt køretøj.

Flyrejser fra UK til Pula Lufthavn - SAS fly til Pula Airport fra Danmark
Med undtagelse af et par helårsindenrigsruter til Zadar og Zagreb, er størstedelen af de planlagte ankomster/afgange i Pula Lufthavn kun i sommersæsonen.

Det er muligt at komme til Pula både med rutefly og lavprisflyselskaber. Jet2, Ryanair, Thomson Airways er de luftfartsselskaber, der tilbyder flyrejser fra diverse engelske lufthavne til Pula Lufthavn.

SAS har sommer ruteflyvninger (sommer-rute 2014) fra Københavns Lufthavn til Pula Lufthavn.

Pula Lufthavns beliggenhed og vejafstande
Lufthavnen ligger ca. 6 km. nordøst for Pula centrum, på Istrien halvøen.

Se Pula Lufthavns beliggenhed på kort, samt andre lufthavne i Kroatien

De omtrentlige vejafstande fra Pula Lufthavn til andre interessante turistområder i Kroatien er:

  • afstand fra Pula Lufthavn til Rijeka: 106 km
  • afstand fra Pula Lufthavn til Rovinj: 44 km
  • afstand fra Pula Lufthavn til Zadar: 343 km
  • afstand fra Pula Lufthavn til Split: 467 km
  • afstand fra Pula Lufthavn til Dubrovnik: 660 km
  • afstand fra Pula Lufthavn til Zagreb: 265 km

Afstanden til spændende oplevelser i Slovenien og Italien er forholdsvis kort fra Pula Lufthavn. Faktisk er Pula Lufthavnen alternativ lufthavn for nogle regioner i Slovenien og Italien. Find eksempler på omtrentlige vejafstande nedenfor:

  • afstand fra Pula Lufthavn til Venedig: 278 km
  • afstand fra Pula Lufthavn til Trieste: 118 km
  • afstand fra Pula Lufthavn til Ljubljana: 210 km

Lej billig bil i Pula Lufthavn, Kroatien


Pula Lufthavn biludlejning - sammenlign billeje-pris i Kroatien
Artikel: Pula Lufthavn biludlejning - sammenlign billeje-pris i Kroatien

Emner: , , , , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar