Billeje Samos Lufthavn - billige lejebiler til ferien i Grækenland

Sammenlign Samos Lufthavn billeje-priser

Øen Samos er et af de mest populære feriemål i Grækenland.

Samos er beliggende i det østlige Ægæiske Hav ikke langt fra den Tyrkiske kyst ved Lilleasien. Afstanden fra Samos til Tyrkiet er faktisk kun et par kilometer over det smalleste stykke af Ægæerhavet.

Opel Corsa - Samos Rental Car

Opel Corsa er blandt de billigste udlejningsbiler i økonomi-klassen på Samos.

Øerne Chios og Ikaria er de nærmeste græske naboer til Samos af alle Øst Ægæiske øer, og til den sydøstlige side ligger Patmos og Agathonisi i øgruppen Dodekaneserne.

Find Samos på kort over Grækenland.

Samos betjenes af en international lufthavn, der tilbyder et stort udvalg af internationale ruter i sommer-sæsonen, og indenrigsflyvninger hele året.

Den lille Samos Lufthavn - SMI ligger på den sydøstlige del af øen, nær byen Pythagorian, ca. 13 km fra Samos By, bedre kendt som Vathy, hvor man også finder Samos Havn.

Book billig udlejningsbil fra Vathy Port (Samos Havn)

Flyv til Samos – flyselskaber og destinationer i Samos Lufthavn
Sæsonmæssige charter-flyvninger til Samos Lufthavn er i sommerperioden lette at finde med afgange fra mange europæiske lufthavne, såsom København, Amsterdam, Berlin, Bruxelles og Wien.

De mest fremtrædende flyselskaber i Samos Lufthavn er Sky Express, Astra Airlines og Olympic Air.

Gennem hele året er der fra Samos Lufthavn indenrigsflyvninger til og fra Athen samt Thessaloniki på det græske fastland, Hertil kommer forbindelser til de græske øer, Chios og Rhodos. Langt de fleste turister til Samos flyver over Athen.

Der findes per sommer 2017 ingen direkte rutefly fra Danmark til Samos Lufthavn.

Rejser til Samos
Bemærk at rejseselskaberne Star Tour (TUi), Apollo Rejser, Folkeferie, Primo Tours og Falk Lauritsen ofte har direkte charterrejser til Samos fra Billund og København. Der er mulighed for at købe 'kun fly' hos Danish Air Transport (DAT) og Jet Time, som begge flyver sommer-charter ruter fra Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn. 

Uden for ferie-sæsonen må man med fly over enten Athen eller Thessaloniki for at komme til Samos.

Samos ferie-video inspiration- en fantastisk ø i det Ægæiske Hav

Udforsk Samos i en leje bil – billeje muligheder i Samos Lufthavn
Samos er én af Grækenlands største øer. Øen måler ca. 43 km fra vest til øst og ca. 13 km fra nord til syd. Med sine 476 km2 er Samos cirka på størrelse med Falster.

På Samos venter masser af spændende attraktioner på turisterne. Her er alt fra gamle, historiske monumenter til et stort udvalg af dejlige strande med turkis-blå hav.

I modsætning til mange andre græske øer, strækker den naturlige skønhed sig fra den forbløffende kystlinje til den indre del af øen, hvor frodige, grønne landskaber vil glæde enhver nysgerrig rejsende.

Hvis man ønsker at afholde størstedelen af sin Grækenland-ferie på øen Samos, er en lejebil en glimrende måde at udforske de mange vidundere, som øen kan tilbyde.

I Samos lufthavn er billig billeje tilgængeligt hos Samos ’rent-a-car’ firmaerne, der ligger i lufthavnsområdet (kontor i lufthavnen) og desuden fra de mange udbydere, der ligger udenfor området, og som leverer lejebiler til lufthavnen, når kunden ankommer (kun pre-bookinger).

Blandt biludlejningsfirmaerne i Samos lufthavn findes følgende kendte udlejningsfirmaer: Sixt Car Rent Samos, Budget, Thrifty, Green Motion, Europcar, Hertz, Enterprise Avis Rent a Car, Alamo og desuden de lokale, græske biludlejere Auto Union, Progress Car og Pangosmio Rent a Car Samos.

Find billig billeje i Samos lufthavn

Samos Lufthavn billeje tilbud - sammenlign tilbud med Cartrawler Grækenland
Priser på billeje i Samos Lufthavn varierer meget over året.

Brug gerne internet søge-maskiner til at finde de bedste tilbud på Samos-billeje. Cartrawler Grækenland er et brugbart værktøj, når man skal sammenligne udbydernes forskellige priser på udlejningsbiler. Samos billeje er til rådighed på alle tidspunkter af året, og søg også gerne på andre feriemål i Grækenland og andre steder.

I sommermånederne fås de billigste udlejningsbiler i Samos lufthavn til priser fra omkring 800 DKK for en uges Samos billeje (mindre bybil); eksempelvis en VW Up, Toyota Aygo, Citroen C1 eller lignende.

Anbefaling Samos billeje: For kun en smule mere, er der større og mere komfortable biler i økonomiklassen, såsom Opel Corsa (se bilede ovenfor) VW Polo, Seat Ibiza eller tilsvarende at få. Priser på denne bilklasse (også kaldet Ford Fiesta-klassen) starter som regel ved omkring 1000 DKK for syv dages Samos leje af bil.

I det tidlige forår, hvor tilstrømningen af turister til øen med fly stadig er begrænset til indenrigsruter fra det græske fastland og besøgende der ankommer fra søsiden, er priserne på udlejningsbiler i Samos lufthavn ofte betydeligt lavere. Det samme køretøj i økonomiklassen, Ford Fiesta, VW Polo eller lignende vil ofte kun koste fra omkring 700 DKK for en uges billeje i Samos lufthavn.

Der kan ske at forekomme endnu bedre tilbud, men husk at booke i god tid. Priserne stiger ofte, når juli måned nærmer sig.

VW Caddy 7 personer

VW Caddy - billig 7-personers lejebil (bemærk begrænset bagageplads med alle sæder i brug).

En stor bil til 7 personer er også en mulighed ved billeje på Samos med eksempelvis en VW Sharan. Mange vælger den som regel noget billigere VW Caddy. Specielt Caddy'en er populær blandt børnefamilier med medbragt klapvogn. Der kan også forekomme eksempevis Fiat Doblo med 7 sæder i samme bilklasse.

Vejret på Samos er varmt og dejligt. 

Se klimakort over Øen Samos.

Juli og august er de varmeste måneder med gennemsnitstemperaturer på op til lidt over 30 grader i de varmeste perioder.

Afstande fra Samos lufthavn
Afstandene på den græske ferieø er overskuelige, men det er alligevel rart med en billig udlejningsbil for at kunne komme rundt til alle seværdigheder. 

Se også kort over Øen Samos

Nedenfor findes omtrentlige vejafstande fra Samos lufthavn til de populæreste turist-destinationer på øen:

  • afstand Samos Lufthavn – Pythagorion: 3 km
  • afstand Samos Lufthavn – Vathi (Samos Town): 14 km
  • afstand Samos Lufthavn – Karlovasi: 36 km
  • afstand Samos Lufthavn – Kokkari (Tsamadou Beach): 22 km
  • afstand Samos Lufthavn – Kambos: 36 km
  • afstand Samos Lufthavn – Marathocampos: 35 km
  • afstand Samos Lufthavn – Oros Kerkis: 45 km


Billeje Samos Lufthavn - billige lejebiler til ferien i Grækenland
Artikel: Billeje Samos Lufthavn - billige lejebiler til ferien i Grækenland

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar