Wellington Lufthavn billeje - Cartrawler New Zealand

Lej en bil i den tredje travleste lufthavn i New Zealand. Cartrawler søgemaskine til billeje hjælper med at finde de mest konkurrencedygtige priser på Wellington Lufthavn billeje.

Få tilbud på Wellington Lufthavn biludlejning online

Nissan Tiida lejebil

Nissan Tiida i mellem/standardklassen er ofte tilgængelig til leje fra Wellington Lufthavn til konkurrencedygtige priser.

Wellington Airport - WLG ligger cirka 4,8 kilometer sydøst for New Zealands hovedstad, i kvarteret kendt som Rongotai (på syd tippen af Nordøen).

Lufthavnen har sin særegenhed ved at ligge på en landtange mellem Wellington og Miramarhalvøen. Denne beliggenhed gør det til en udfordring at implementere udviklingsarbejde ved WGL. På grund af den voksende efterspørgsel efter ruter i Asien/Stillehavsområdet er lufthavnen dog ved at udarbejde en plan for at forlænge landingsbanen for at kunne rumme langdistanceflyvninger.

Wellington Lufthavn flyselskaber og destinationer
Et stort antal af indenrigsruter er tilgængelige ved Wellington Lufthavn, deriblandt: Auckland, Christchurch, Westport, Dunedin, Napier, Blenheim, Rotorua.

Internationale ruter er tilgængelige til lufthavne i Australien - Melbourne, Sidney og Gold Coast, Brisbane og fra september 2016 også Canberra og Singapore.

Air New Zealand er hovedselskabet ved Wellington Lufthavn. Blandt andre selskaber er Qantas, Jetstar Airways, Sounds Air og Virgin Australia.

Wellington Lufthavn har en enkelt passagerterminal, kendt som ’The Rock’ på grund af dets originale design.

Biludlejning fra Wellington Lufthavn
Lufthavnen ligger ved State Highway 1, som er hovedvejen på Nordøen. Se netværket af veje på Nordøen.

Der er nem adgang til store vejnetværk, som gør billeje ved Wellington Lufthavn til en meget praktisk måde, hvorpå man kan rejse øen rundt. En vifte af internationale billeje brands og lokale biludlejningsselskaber opererer fra lufthavnen - iblandt dem: Avis Rent a Car, Budget, Europcar New Zealand, Thrifty, Hertz Ace Rental Cars, Go Rentals og Ezi Car Rental.

Når man booker billeje i Wellington Lufthavn gennem Cartrawler søgemaskinen, får man højst sandsynligt flere konkurrencedygtige priser end ved at booke direkte hos et biludlejningsselskab.

Uden for højsæsonen, som i New Zealand falder i løbet af de varmeste måneder mellem december og marts, koster den billigste Wellington lejebil omkring 1.300 kroner for en uge. Biler, der er tilgængelige til denne pris, er typisk i økonomi/kompaktklassen.

Daihatsu Sirion biludlejning

Daihatsu Sirion, en almindelig model i New Zealand lejebilsflåde.

I højsæsonen bør man forvente en prisstigning, specielt hvis bilen bookes kort tid inden lejeperioden påbegyndes.

Minibus leje Wellington Lufthavn - op til 12 personer
Når man rejser i større grupper, er det ofte den billigste mulighed at leje minivans eller minibusser. I New Zealand, meget ligesom i USA, kan man leje store minibusser med plads til op mod 12 personer - hvor blot et almindeligt kategori B kørekort er påkrævet. Prisen på den billigste minibus er ofte lavere end hvis man skal leje to standard passagerbiler.

En Toyota Commuter 12-sæders minibus er en af de største ved Wellington Lufthavn. Toyota Hiace tilbyder plads til 11. Dog er der også muligt at leje en klassisk 9-sæders minivan.

Toyota Hiace minivan

Toyota Hiace med 11 sæder er en del af Thriftys billeje flåde i Wellington Lufthavn.

Wellington Lufthavn billeje - sammenlign priser og book online link


Wellington Lufthavn billeje - Cartrawler New Zealand
Artikel: Wellington Lufthavn billeje - Cartrawler New Zealand

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar