Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Billigste flypriser til USA og Canada med Wow Air

Det islandske lavprisflyselskab Wow Air tilbyder de hidtil billigst sete flybilletter til USA.

For blot 599 kr. kan man komme til enten San Francisco, Los Angeles, Toronto eller Montreal - med afgang fra København og med mellemlanding i Keflavik på Island. 

De billige billetter gælder i første omgang for rejser der foretages 15. januar til 5. april 2017. Det er endvidere muligt at gøre ophold på Island et par dage inden rejsen fortsætter mod USA eller Canada uden extra omkostninger på flybilletten. Tiltaget fra Wow Air kan være starten på priskrig på flyruter over Atlanten.

Se også aktuelt billigste tilbud på billeje i USA og Canada

Wow Air presser prisen på rejser over Atlanterhavet
Med en pris på blot kr. 599,- presser Wow Air priserne for flyrejser over Atlanten helt i bund. Den ”kvartdanske” stifter og direktør for Wow Air Skuli Mogensen oplyser, at det er et led i flyselskabets strategi at øge deres markedsandel i Danmark. Samtidig er det en mission for virksomheden at holde priserne i bund for at så mange som muligt har råd til at flyve.

Wow Air blev etableret i 2011 og påbegyndte de første flyvninger i juni 2012. Selskabet fokuserer på at holde omkostningerne nede ved bla. at benytte brændstoføkonomiske fly samt minimere administrationen via salg af flybilletter over internettet.

Primo 2017 har Wow Air 30 destinationer fra Island på programmet – dog er ikke alle aktive året rundt – eksempelvis er ruten til Pittsburgh i Pennsylvania udelukkende åben juni – oktober.

RELATEREDE ARTIKLER:


Billigste flypriser til USA og Canada med Wow Air
Artikel: Billigste flypriser til USA og Canada med Wow Air

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar