Holiday Autos rabatkoder biludlejning - få rabat på Holiday Autos billeje

Hos nogen biludlejningsselskaber kan man fra tid til anden opnå billeje-rabat ved simpelthen at kende en rabatkode.

Et eksempel er Holiday Autos, som primært ved booking i lavsæsonen udsteder rabat på biludlejning ved indtastning af en kode (rabatkode) i form af et ord eller en kombination af ord og tal.

Op til Valentines Day 2013 kunne man eksempelvis anvende rabatkode ’Valentines’ på Holiday Auto (gældende indtil 14. februar 2013).

Holiday Autos rabatkode 2013 – find billigste billeje
Selv om en udbyder, som eksempelvis Holiday Autos anvender rabatkoder, er der reelt ingen garanti for at en billeje-rabat giver sig udslag i laveste pris på billejen.

Holiday Autos rabatkode tilbud (Holiday Autos rabatkode ’SOL2013’) midt i februar 2013 løber til 17. februar 2013 (booking af bil indtil 17. februar) og omfatter billeje på ’solrige vinterdestinationer’ inklusiv billeje i Sydafrika, Australien, New Zealand og De Forenede Arabiske Emirater (Dubai). For danske turister, der planlægger billeje på Cypern i det tidlige forår er det interessant at rabatkoden hos Holiday Autos også gælder her.

Gå direkte til booking af Holiday Autos billeje

Billejen købt på kampagnetilbud med Holiday Autos rabatkode skal denne gang være afholdt senest 30. april 2013. De typisk dyrere billeje-perioder i højsæsonen i sommerferien er således ikke omfattet.

Prisgaranti og billeje - garanti for laveste pris
Ofte anvendes ordet ’prisgaranti’ på billeje-tilbud fra de mest aggressive udbydere af lejebiler.

Denne term er sædvanligvis behæftet med visse ’betingelser’, idet den såkaldte prisgaranti ofte udstedes i sikker forvisning fra biludlejningsselskabernes side om at de færreste kunder vil efterprøve den såkaldte ’garanti’.

Betingelsen for prisgarantien er ofte at man som kunde kan få en eventuel prisdifference refunderet – HVIS man kan komme med/fremvise et bedre tilbud – og hvem har lyst til at bruge tid på at finde dette, da man netop har accepteret et tilbud på billeje med ’prisgaranti’.

Af og til ses billeje-priser med såkaldt ’prisgaranti’, der åbenlyst er højere end andre udbydere og/eller har væsentligt dårligere betingelser (øget selvrisiko, kunstfærdige benzin/dieselpåfyldnings-regler, begrænset kørsel over landegrænser, upopulære ’billige’ bilmærker el. lign) inkluderet.

En udlejningsbil med prisgaranti kan for så vidt også være den billigste, der findes på den givne destination, men andre gebyrer – eksempelvis for ekstra fører, barnesæde eller valgfri selvrisikoforsikring – kan være tilsvarende højere.

Se også artiklen: Værd at vide om billeje-tilbud og lejebiler med prisgaranti.

Er der ekstra rabat at få ved billeje?
Det korte svar er: Som regel ikke.

Måden, man opnår rabat på er ved at sammenligne priser fra flere (mange) leverandører. Én af de letteste måder at finde laveste pris på biludlejning er at anvende en søgemaskine såsom www.guide-billig-billeje.dk / Cartrawler – her sammenlignes billeje-priser fra Avis Rent-A-Car, Hertz Car Rental, Sixt, Europcar, Alamo, Enterprise, Budget Car Rental og mange flere. Ofte er der tale om tilbud med priser under, hvad der er muligt at få som privat forbruger direkte hos billeje-selskaberne.

Søg tiibud via Cartrawler Billeje

Kombinér gerne Guide-Billig-billeje søgningen med en sammenligning af priser på eksempelvis Holiday Autos, E-biludlejning eller måske FDM Travel.

Special-rabat på billeje ved mange udlejningsbiler og lange perioders billeje (langtidsleje) 
I få situationer, kan ekstra rabat være mulig. Hvis man eksempelvis skal bruge et par biler eller 3 i nogen måneder i træk på en udenlandsk destination, kan det anbefales at skrive til Guide-Billig-Billeje.dk og høre om mulighederne for yderligere rabat. Det sker at der kan findes en helt unik pris på mange biler/mange måneders leje.

Ved leje af bil i Danmark i længere tid (måneder) vil man (med dansk bopæl) for det meste kunne få en mini-lease aftale med ét af de billigere etablerede biludlejningsselskaber. Her er det som regel en god ide at ’shoppe rundt’ personligt og spørge udlejningspersonalet, eventuelt per telefon, men ofte tager billeje-selskabernes personale det som en mere reel forespørgsel, hvis man tropper op personligt til at aftale en lidt dyrere langtidsleje.

Af og til vil der også kunne findes ’minilease’-priser på langtidsleje eller henvisninger til gode langtidsleje-deals på www.guide-billig-billeje.dk.

Rabat på udlandsdansker-billeje – minibusser og dyrere udlejningsbiler
Er man udlandsdansker kan Tax Free langtidsleje (udlandsdansker-billeje til specielt lave priser) af og til være den billigste mulighed. Tax Free billeje i Danmark for udlandsdanskere kan ligeledes findes på www.guide-billig-billeje.dk ved på en normal søgning at angive ens bopælsland.

I særlige tilfælde kan leje af tre eller flere minibusser i minimum et antal uger (i Danmark eller i udlandet) også give mulighed for ekstra rabat (jo længere tid og jo flere biler – jo mere rabat).

Ved blot en uges leje af 3 minibusser, vil der ikke kunne opnås yderligere rabat, og af og til vil udbuddet af biler og særlige prisforhold gøre at der heller ikke kan opnås special-rabat på minibus-leje selv ved mange ugers leje af 3 eller flere køretøjer. Vi vil gerne undersøge sagen i hvert enkelt tilfælde så skriv gerne til Guide-Billig-Billeje.dk.

For leje af normale (billigere) biler er der sjældent mulighed for rabat som følge af lang lejeperiode eller leje af flere biler på én gang.

Se også artiklen: Billeje i Danmark billigt for udlandsdanskere.


Holiday Autos rabatkoder biludlejning - få rabat på Holiday Autos billeje
Artikel: Holiday Autos rabatkoder biludlejning - få rabat på Holiday Autos billeje

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar