Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Til Polen med Ryanair: Billund-Poznan rute fra oktober 2017

Fra sidst i oktober udvider Ryanair antallet af ruter til Poznan i Poland.

Blandt de i alt 7 nye Ryanair flyruter til Polens 5. største by finder man også Billund-Poznan.

De øvrige nye destinationer, som Ryanair tilbyder fra Poznan er Athen (Grækenland), Castellon og Madrid (Spanien), Eilat Ovda og Tel Aviv (Israel) og, Oslo-Torp (Norge).

Poznan-ruten fra Billund har ingen direkte konkurrenter fra den jyske hovedlufthavn. Wizz Air flyver på Gdansk og Warszawa-Chopin fra Billund. Begge Wizz Air ruter er relativt nye.

Se også: Billig billeje fra Poznan Lufthavn

Den nye Billund-rute til Poznan flyves to gange ugentligt.

Poznan markedspads

Poznans gamle markedsplads står i flot restaureret stand © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

Poznan i Polen
Poznan er blandt de ældste byer i Polen og kan dateres mere end 800 år tilbage. Byen ligger ved Warta-floden og har godt en halv million indbyggere.

Oplandet omkring Poznan er ét af de tættest befolkede i Polen. Regner man de omkringliggende byer med, har stor-Poznan et befolkningstal på omkring 1,4 millioner.

Poznan Warta-floden

Warta-floden tæt på centrum.

Der er masser af spændende arkitektur i Poznan, som er en væsentlig billigere by at besøge end Warszawa (som dog heller ikke er dyr efter dansk målestok).

Et velbeliggende og billigt Poznan hotel tæt på centrum er Ibis Poznan Centrum, hvorfra man kan gå til den gamle bydel i Poznan på 5 minutter.

Poznan IBIS Hotel

Hotel Ibis Poznan Centrum - med aflåst parkering under hotellet og perfekt beliggenhed.

Specielt hvis man kører til Polen i en udenlandsk registreret bil, er det fortsat en god ide at sørge for at have en overvåget eller aflåst parkeringsplads til rådighed. Hos Ibis Poznan Centrum er der mulighed for at få bilen parkeret nede i kælderen under hotellet.

Senest er Ibis Poznan Centrum i lyset af den gode beliggenhed blevet omdøbt til Ibis Hotel Poznan Stare Miasto (Stare Miasto på dansk = Den Gamle By).

Guide-Billig-Billeje.dk kan varmt anbefale hotellet, som ikke ser ud af så meget udefra. Der er som altid på Ibis hotellerne i Polen et særdeles godt udvalg i morgenmads-buffeten - til en overordentlig rimelig pris.

Afstand fra den danske grænse til Poznan er 700 km. Afstand Poznan-Warszawa er 300 km. Der er særdeles god vej hele vejen takket være omfattende renovering af hovedforbindelsen mellem Tyskland og Warszawa.

Se også: Guide til kørsel fra Danmark til Warszawa.


Til Polen med Ryanair: Billund-Poznan rute fra oktober 2017
Artikel: Til Polen med Ryanair: Billund-Poznan rute fra oktober 2017

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar