Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Ryanair åbner i Aalborg Lufthavn - første AAL rute går til London-Stansted

Efter 8 års forhandling er Ryanair og Aalborg Lufthavn blevet enige om det irske lavpris-selskabs indtog i det nordjyske.

Se også: Billig billeje i Aalborg Lufthavn - AAL

Aalborg-ruten til London-Stansted åbner d. 29. oktober 2017. Ryanair lægger ud med 3 ugentlige afgange og der forventes omkring 45.000 passagerer årligt, hvis estimatet holder.

Ryanair Aalborg

Ryanair kommer til Aalborg. © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

Norwegian nærmeste konkurrent på London-fly fra Aalborg
Den anden lavpris-operatør i Aalborg Lufthavn; Norwegian Airlines, flyver allerede på London-Gatwick i den sydlige del af London (2 gange ugentligt, som senere hæves til 3 gange).

Tiden vil vise om der er potentiale til en fordobling af kapaciteten på fly til London fra Aalborg Lufthavn. Kunderne går med stor sandsynlighed en tid I møde med særdeles billige London-flybilletter.

Fra begge London-lufthavne tager det tid at nå ind til London, og især Stansted ligger et godt stykke ude ‘på landet’ ved flækken Stansted, som har nydt godt at de mange overnattende gæster.

Stansted har imidlertid en stor fordel i forhold til Gatwick, hvis man skal videre med bil nordpå i England. I løbet af 5 minutter kan man med en udlejningsbil fra Stansted Lufthavn være ude på den store hovedvej M11, der via et kort stykke på A14 fører ud på motorvej A1 mod The North (og dermed byerne Nottingham, Manchester, Sheffield, Leeds, Edinburgh m.fl.)

Check priser på Stansted-billeje (Guide-Billig-Billeje er ofte billigere end via Ryanair)

Lander man med Norwegian i Gatwick Lufthavn, skal man først navigere uden om London af den berygtede ringvej M25; en tur, som bestemt ikke kan anbefales, hvis der er mulighed for at undgå den.

Til gengæld er turen fra Gatwick Lufthavn til London centrum hurtigere end fra Stansted med tog/metro.

Check billigste pris på Gatwick Airport billeje (Guide-Billig-Billeje er ofte billigere end via Norwegian)

Bemærk at i England er der ekstremt meget ekstra trafik på vejene i forbindelse med bank holidays. Man bør på og omkring bank holidays i England planlægge mindst dobbelt køretid på nogen ruter (se UK bank holiday link herunder).

Relaterede artikler:


Ryanair åbner i Aalborg Lufthavn - første AAL rute går til London-Stansted
Artikel: Ryanair åbner i Aalborg Lufthavn - første AAL rute går til London-Stansted

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar