Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Med Ryanair til Faro fra Hamborg Lufthavn - ny hub for lavpris-flyselskab

Det irske lavpris-selskab satser på Hamburg Lufthavn.

Efter lukningen af Lübeck Lufthavn, hvor Ryanair oprindeligt holdt til, og i øvrigt markedsførte som Hamburg Airport-Lübeck, satses der per 2017 på øgning af flytrafik til og fra Nordtysklands største by.

Ryanair indledte allerede i 2014 flyvninger til Hamburg - HAM. Fra november 2016 bliver 2 stk. Ryanair Boeing 737-800 overnattende gæster i Hamborg Lufthavn og derved oprettes en service-organisation til fly, som alt andet lige er mere bekostelig at lukke ned i forhold til blot at have personale til check-in/modtagelse af passagerer.

Ryanair Portugal fra Tyskland

Nye Hamburg-fly til Faro på Algarvekysten og til Thessaloniki, Grækenland
Ryanair åbner i løbet af vinteren 2016 og foråret 2017 en række nye destinationer fra Hamborg.

Faro Lufthavn i Algarve er én af dem, og nok den mest interessante for danske turister, der søger rejser til Portugal. Ryanair Faro-ruten fra Hamburg Airport går i luften d. 1. maj 2017 med 3 afgange til Algarve per uge.

Se også: Billig billeje i Faro Lufthavn

Video guide til Faro på Algarvekysten.

Den nye Ryanair Thessaloniki-rute fra Hamburg åbner 28. marts 2017 og flyver 3 gange ugentligt.

Hertil kommer allerede annoncerede nye flyruter med Ryanair fra Hamburg Lufthavn med start i efterår/vinter 2016 til Bergamo, Bruxelles, Dublin, Gran Canaria, Stansted, London-Stansted og Manchester Airport i Nordengland.

Blandt de nye ruter er Brussels (i løbet af 2017 op til 2 afgange dagligt) og Dublin med 5 ugentlige afgange de største satsninger. Ryanair flyver desuden fra Hamburg - HAM til Alicante, Barcelona, Lissabon, Madrid, Malaga, Mallorca (Palma Lufthavn), Porto i Nordportugal og til Sofia; hovedstaden i Bulgarien.

Investering i ruter fra Tyskland
Alle lavprisselskaber har efter Brexit-afstemningen måtte indstille sig på færre indtægter fra det lukrative britiske marked.

Med en investering på omkring 200 millioner USD i den nye hub i Hansestaden Hamburg lægger Ryanair op til en øgning af passagertallet til 1,7 million årligt.

Også i Berlin-Schoenefeld Lufthavn øger Ryanair aktiviteterne med 6 nye afgange, alle med opstart per 30. oktober 2016 til følgende destinationer: Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote, Manchester, Sevilla og Toulouse.

Samlet set når det irske lavprisselskab dermed op på hele 46 ruter fra Berlin-Schoenefeld - SXF.

RELATEREDE ARTIKLER:


Med Ryanair til Faro fra Hamborg Lufthavn - ny hub for lavpris-flyselskab
Artikel: Med Ryanair til Faro fra Hamborg Lufthavn - ny hub for lavpris-flyselskab

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar