FDM anbefaling af billig billeje Flensborg til efterårsferie eller skiferie

Danske medier bringer løbende artikler om billig billeje i Flensborg.

Se eksempelvis artikel på dr.dk: "Lej bil i Tyskland og spar en tusse".

VW Passat Stationcar

VW Passat Stationcar - billig billeje i Flensborg.

Brug Tyskland billeje siger FDM
Skriverierne i dansk presse udsprang af FDM's anbefaling om at leje bil syd for grænsen og derved spare afskrivning som følge af mange kilometer og slid på ikke mindst dæk, men også slid på andre mekaniske dele på ens egen bil.

Se aktuelle priser på billeje i Flensborg

Ved leje af bil i Tyskland kan man desuden ofte få et køretøj, som i størrelse overgår, hvad mange danske familier råder over. Og prisen på eksempelvis billeje i Flensborg, som er dén by, som ligger nærmest den danske grænse, er lav selv på de større biler. FDM er ligefrem overrasket over, hvor billigt det er at leje bil i Tyskland.

Jo tidligere før ferieturen, man bestiller lejebil i Tyskland, jo større chance er der for at få den laveste pris hos biludlejningsfirmaerne i Flensborg (Flensburg). Venter man til i sidste øjeblik risikerer man desuden at Flensborg-billeje selskaber som Avis, Europcar, Hertz, Sixt eller Buchbinder må melde alt udsolgt i de mest eftertragtede store bilklasser, som MPV-familiebiler (7-personers MPV) og minibus.

Europcar Flensburg

Europcar i Flensborg på Zur Bleiche 51 © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

Anbefaling billeje Tyskland - stor fordel af Flensborg billeje ifølge FDM
FDM mener at alle stort set kan spare penge ved at bruge billeje i Tyskland til ferieturen.

Leje af bil i Tyskland er måske specielt relevant for de familier, som har købt én eller flere af de meget populære minibiler, som er billige i drift og ejerafgift. Denne biltype er som følge af deres størrelse ikke nogen drøm at køre på ferie i.

En del danskere har dog også en ældre større bil til familiebrug. Langtur i en bedaget bil med mange kilometer på klokken indebærer imidlertid risiko for (dyre) problemer med teknikken, og endnu værre set udfra ferieperspektiv at ferien må afbrydes halvvejs gennem Tyskland, når den ældre danskregistrerede familiebil måske opgiver ævred i mødet med de berygtede Kassel Bakker.

Det undgår man med udlejningsbiler fra Flensborg, som i mange tilfælde er under et år gamle og med relativt få kilometre samt i alle tilfælde er vedligeholdt med fuld service og i øvrigt vant til at blive kørt op og ned af den tyske Autobahn A7 med 'tysk hastighed'.

Avis Flensburg

Avis billeje i Flensborg på adressen Liebigstrasse 6 © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

Hvilken bil skal man leje i Flensborg? - Anbefaling af udlejningsbil
Når turen går sydpå i lejebil fra Flensborg, er der rige muligheder for at få en lidt større bil stillet til rådighed til en særdeles rimelig Flensborg billeje-pris.

Mest populære er de store og mellemstore biler i stationcar-udgave - samt naturligvis minibus-lejebiler (op til 9 personer) og store MPV 7-personers biler.

Nogen nøjes med en 5+2 MPV, men så skal man være max 6 personer, da lejebiler den 'lille' MPV-klasse (5+2) ved udnyttelse af alle 7 sæder (de 2 bagerste mest til børn) ikke har meget bagageplads tilbage.

Antallet af personer på rejsen afgør biltype.

Er man 5 personer, vil mange finde det behageligt at køre på den tyske motorvej i en stationcar (bedre plads til bagage end i en 4-dørs bil) som eksempelvis Ford Mondeo stationcar, Opel Insignia stationcar eller VW Passat stationcar. Der er lidt mere personbilsfølelse i en stationcar, og de store tyske biler kan lægge mange kilometer bag sig i en fart.

Bemærk: Også i Tyskland er man i stor udstrækning holdt op med at anvende dieselbiler i udlejningsflåderne. Det betyder mindre, da de nye 1,5 TSi motorer, der typisk sidder i en VW Passat stationcar er overordentlig benzinøkomisk. Mange er desuden med automatgear. Minibus leje i Flensborg vil dog som regel stadig være med dieselmotor. 

I Flensborg og i resten af Tyskland er værditabet højt på franske og til dels også på japanske biler i de lidt dyrere segmenter, så de fleste store stationcar biler til leje fra Avis, Europcar, Buchbinder, Sixt eller Hertz er af de tyske mærker Ford, Opel eller VW.

Leje VW Sharan

VW Sharan MPV - populær Flensborg lejebil.

I klassen af store 'full size' 7-personers MPV biler er VW Sharan, Ford Galaxy og Ford S-Max de mest udbredte modeller ved billeje i Tyskland. Prisen for leje af denne type bil er ofte kun lidt højere end ved leje af stor stationcar i Tyskland i VW Passat klassen.

Se mere om VW Sharan som udlejningsbil.

Den store MPV kører næsten som en personbil, men er dog lidt sværere at parkere som følge af størrelsen. Biltypen er dog langt mere 'handy' at komme rundt med end typiske minibusser, og i en VW Sharan er der skydedør, der letter ind- og udstigning.

Minibus-leje i Flensborg
Som følge af størrelsen med plads til 9 personer inklusiv fører (kan stadig føres med normalt kørekort kategori B), er minibus-leje i Flensborg særdeles populært.

Bemærk at nogen minibusser er konfigureret som 8-personers. Dette kan ses ved bestilling.

VW Minibus - VW Caravelle

VW Minibus-lejebil i Tyskland © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

En moderne minibus til leje i Flensborg er typisk en Mercedes Viano, Opel Vivaro, VW Caravelle eller den nye Ford Transit Custom 9-personers minibus.

Find tilbud på minibus billeje i Flensborg

Der er tagbagagebærer (skiboks) til rådighed som ekstraudstyr. Tilvalg som dette betales altid til udlejningsselskabet lokalt og koster typisk 70-85 euro at leje for 7-10 dage.

Det er bedst at bestille ekstra bagageboks på forhånd, da Avis, Europcar eller ét af de andre selskaber, som tilbyder Flensborg billeje, så har mulighed for at montere udstyret på forhånd.

Find Avis og Europcar i Flensborg
To af de største biludlejere i Flensborg har adresse meget tæt på motorvejen (Autobahn E45-A7). Det drejer sig om Avis Billeje Flensburg og Europcar Flensburg.

Hvis man vælger afkørsel 3 fra E45/A7 motorvejen i retning mod Flensborg by af hovedvej 200, vil man efter ca. 3 km af hovedvej 200 mod Flensborg nå til en afviser til vejen Husumerstrasse/Flensborg centrum. Her drejes til højre af Husumerstrasse (stor Audi-forhandler kan ses fra vejen), og så er der ganske kort til man kan se Europcar på højre hånd.

Europcar Flensborg billede

Europcar Flensborg set fra Husumerstrasse © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk .

Er det hos Avis Flensborg at man har bestilt lejebil, skal man dreje til højre af Zur Bleiche på det hjørne, hvor Europcar holder til. Europcar har adresse på Zur Bleiche 51.

Europcar adresse Flensborg

Europcar adresse Flensburg - Zur Bleiche 51 © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

Avis Billeje Flensborg finder man 'omme bag' Europcar. Kør af Zur Bleiche vejen og drej til højre første gang af Liebigstrasse, hvor Avis ligger på højre hånd på adressen Liebigstrasse 6.

På Zur Bleiche i Flensborg ligger i øvrigt også en afdeling af den danske Silkeborg-bilforhandler Sand-Jensen.

Avis adresse Flensburg

Avis adresse Flensburg - Liebigstrasse 6 © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

Parkering af privatbil i Flensborg under billeje
Hvis man kontakter Europcar eller Avis kan man, hvis der er plads, leje parkering på billeje-selskabernes område. Pris mellem 5 og 10 euro per dag.

Alternativer til parkering ved biludlejer er der en del af i Flensborg by; både overvåget og ikke overvåget. Udlejningsselskabernes personale vil vejlede.

Det er generelt let og ligetil at leje bil i Flensborg til ferieturen sydpå. Sørg for at medbringe gyldigt kørekort til alle chauffører og kreditkort (med kreditfacilitet) til betaling af leje - også selv om lejen er 100% forudbetalt. Et kreditkort i fører/lejers navn kræves altid ved billeje i Tyskland - ellers vil selskaberne ikke udlevere bilen.

Shopping i Flensborg - anbefalinger
Når man alligevel besøger grænsebyen, er det værd at udforske shopping-mulighederne.

Herunder video-anbefaling til 'Flensdorf', som den dansk-tyske mini-storby kærligt kaldes på tysk.

Se også: Information om ferie ved Flensborg Fjord (Ostsee).


FDM anbefaling af billig billeje Flensborg til efterårsferie eller skiferie
Artikel: FDM anbefaling af billig billeje Flensborg til efterårsferie eller skiferie

Emner: , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar