Billeje Malaga - billigst at booke billeje før andre gør det

Sammenlign priser på billeje i Malaga lufthavn

På den spanske Middelhavskyst, også kaldet Costa del Sol, er Malaga lufthavn i sommerperioden én af de travleste lufthavne.

Turister fra hele Nordeuropa strømmer i juli og august til den mest solrige del af Spanien.

Sædvanligvis har det resulteret i stor konkurrence på billeje i Malaga med deraf følgende lave priser på udlejningsbiler.

Billeje i Malaga sommer 2010
Året 2009 var usædvanligt for mange spanske billeje-selskaber, idet der som følge af krisen blev investeret meget mindre i nye biler end normalt.

Det betød mangel på biler i højsæsonen sommer 2009 og af og til meget høje billeje-priser ved booking af bil få dage før ferien.

I år 2010 ser tendensen ud til at være den samme.

Priserne på billeje i Malaga i sommeren 2010 er allerede steget fra de normale omkring 1100-1300 kroner for en uges billeje fra lufthavnen (Ford Fiesta eller lignende med 5 døre) til 1500-1700 for en uges billeje i Malaga (samme bil-klasse).

En lidt større bil i Golf-klassen (Seat Leon, Ford Focus eller lignende) koster normalt fra små 1400 til 1700 kroner for en uges billeje i Malaga. For diesel-modeller gerne lidt mere. Priserne er også for denne Malaga billeje-klasse for opafgående. Forvent at skulle betale mindst 2000 kroner for en VW Golf for en uges billeje i juli 2010 i Malaga lufthavn.

Malaga billeje-tilbud
Der er dog stadig i marts 2010 mulighed for at finde gode billeje-tilbud til sommerferien i Sydspanien.

Per 9. marts 2010 kunne man eksempelvis leje en VW Golf (eller lignende) med air condition, 5 døre og dieselmotor for under 2100 kroner for en uge i Malaga (lejeperiode 10-17 juli).

En 5-7 personers MPV i VW Touran/Opel Zafira størrelse kostede per 9. marts 2010 fra 3350 kroner for en uges Malaga billeje. Det er faktisk rigtigt billigt, men må dog forventes også at blive dyrere tættere mod sommer-perioden.  

Billeje priser i Malaga i juli og august
Bemærk at hos nogen udlejere er priserne for en uges billeje i Malaga i juli 2010 allerede oppe over 2000 kroner for selv de mindste biler (ved booking i marts).

Alt i alt er vores vurdering at de sædvanlige prisstigninger på billeje, som man uanset krise eller ej oplever på populære destinationer i Spanien herunder Malaga, i år 2010 er ved at slå igennem tidligere end normalt.

Spar penge på Malaga-billeje ved at booke tidligt
Der vil med stor sandsynlighed være penge at spare ved at booke udlejningsbil i god tid (og helst før andre kunder) - specielt hvis ferien i Spanien ligger i juli eller august.

Det er også værd at checke flere leverandører for at opnå den bedste pris.

På denne side kan man finde links til eksempelvis Holiday Autos og eBiludlejning.

Per 9. marts 2010 var prisen på billeje i Malaga (med lejeperiode 10-17 juli) billigst her på Cartrawler / Guide-Billig-Billeje siden for biler i VW Golf-klassen. 

I den lidt mindre Ford Fiesta-klasse var billigste mulighed for billeje i juli på eBiludlejning.

I den mindste bilklasse (city-biler) med modeller som Peugeot 107 og Toyota Aygo var Cartrawler billigst 9. marts, hvilket også var tilfældet den 9. marts, når man sammenlignede priser på MPV udlejningsbiler i VW Touran-klassen.

Allerede den 11. marts var billedet ændret. Priserne var generelt steget en smule og billigste citybil i Malaga var billigst at leje på Cartrawler.

For supermini-klassen (Ford Fiesta/VW Polo/Renault Clio) var Cartrawler-Guide-Billig-Billeje den 11. marts ligeledes billigst.

I VW Golf-klassen (Seat Leon, Ford Focus, Peugeot 307 el. lign) d. 11. marts var eBiludlejning billigst (men man fik en diesel på Cartrawler).

I den lidt større familie-MPV klasse var eBiludlejning d. 11. marts billigst med en Opel Zafira (eller lignende), mens Holiday Autos var billigst 11. marts med en ‘full-size’ MPV i VW Sharan klassen (plads til bagage + 7 personer).

Søgemaskiner:

Læs også: Gode råd om biludlejning i Malaga lufthavn


Bemærk:
Priser på billeje ændrer sig løbende med skiftende udbud og efterspørgsel.

Ovenstående prischeck foretaget 9. og 11. marts 2010 var udtryk for øjebliksbilleder af priser på billeje i Malaga (booking i marts med udlejnings-periode 10-17 juli 2010, alder 30 år) fra et begrænset antal billeje-søgemaskiner (3). Der blev ikke taget hensyn til andre forhold end pris.

Relateret artikel: Værd at vide om billeje-tilbud og lejebiler med prisgaranti

Vi tager forbehold for fejl og prisændringer.


Billeje Malaga - billigst at booke billeje før andre gør det
Artikel: Billeje Malaga - billigst at booke billeje før andre gør det

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar