Sammenligning af Spanien billeje-tilbud sommer 2011

Juli og august er traditionelt de mest travle feriemåneder i Spanien.

Priser på Spanien billeje i juli og august er ofte markant højere end i resten af året - med mindre man har bestilt bil i god tid i forvejen.

I august måned kan man således komme ud for at prisen på Spanien billeje på populære feriesteder kan være forøget med adskillige hundrede kroner i forhold til en uges billeje i Spanien uden for højsæsonen.

På nogen få spanske destinationer er der dog stadig de sædvanlige lave priser. Herunder gennemgår vi prisudviklingen på billeje i Spanien på nogen af de mest populære spanske ferie-destinationer.

Spanien billeje i august 2011 - Alicante Lufthavn
I Alicante lufthavn er der rigtig billige biler til leje i august 2011.

Se priser på Alicante-billeje

En lille supermini i Ford Fiesta klassen med 5 døre og air condition kan lejes fra under 1000 kroner for en uges billeje i Alicante Lufthavn. Er man heldig kan prisen være helt nede på omkring 800 kroner per uge.

Billeje i Alicante Lufthavn giver også mulighed for en super-økonomisk dieselbil i den lidt større VW Golf klasse fra priser omkring 1320 kroner for en uges Spanien billeje - af og til endnu billigere.

I Spanien vil en lille mellemklasse-udlejningsbil i Golf-klassen som regel være en nyere Ford Focus, Seat Leon, Renault Megane, Peugoet 308 eller Citroen C4.

Faktisk er 2011-priserne på sommer-leje af personbiler i Alicante Lufthavn lavere end i 2009-2010. Se mere om prisniveau for billeje i Alicante lufthavn

En stor full-size MPV med plads til op til 7 personer koster i august 2011 fra godt 4500 kroner per uge at leje i Alicante Lufthavn.

Har man brug for en rigtig minibus til 9 personer inklusiv fører starter priserne ved relativt dyre 5400 kroner for en uges billeje i Alicante. Ved minibus leje i Spanien kan priserne svinge en del, da udbuddet er begrænset.

I forhold til billeje-tilbud uden for højsæsonen er Alicante Lufthavn billeje i august 2011 særdeles attraktivt prissat - og væsentligt billigere end større udbydere af billeje havde forudset ville være tilfældet.

Se også: Alicante Lufthavn prissammenligning af minibus-leje

Spanien billeje i august 2011 - Malaga Lufthavn
Malaga Lufthavn på den spanske sydkyst er hovedlufthavn i den spanske provins Andalusien. Andalusiens kystlinje, der er kendt under navnet Costa del Sol, tiltrækker et stort antal turister fra Skandinavien.

Se priser på billeje i Malaga Lufthavn

Sent i august måned er der ved booking med kort varsel stadig særdeles billigt at leje bil.

Billigste bil i Peugeot 107 / Toyota Aygo størrelse koster fra super-billige 100 euro - omkring 750 kroner for en uges Malaga billeje.

En VW Golf diesel eller lignende mellemklassebil med dieselmotor kan lejes fra godt 1300 kroner for en uges Malaga-billeje.

Leje af minibus i Malaga Lufthavn er i sommeren 2011 (august måned) ligeledes meget billig med priser under 3000 kroner per uge for billeje i Malaga Lufthavn.

Undlad dog at bestille i sidste øjeblik, da priserne på Malaga billeje i lufthavnen i august ved sen booking let kan være 30-70% højere.


Bemærkninger om lejebetingelser
Ovenstående prischeck af billeje i Alicante Lufthavn og Malaga Lufthavn er foretaget via Cartrawler i perioden 28. juli til 2. august 2011.

Booking periode for prischeck'et var 20-27 august 2011, alder på chauffør: 35 år.

Der er ikke taget højde for forskelle i forsikringsbetingelser eller forskelle i priser på ekstra chauffør, prisforskelle på gebyr for ung chauffør, sen afhentning af udlejningsbil, pris for leje af barnestole, brændstofpolitik eller andet, der må have indflydelse på den samlede pris udover lejeprisen.

Bemærk at priserne på billeje i Alicante Lufthavn og Malaga Lufthavn kan ændre sig fra dag til dag og at specielt minibusser til 9 personer og MPV-biler til 5-7 personer er prisfølsomme på pludselig øget efterspørgsel.


Sammenligning af Spanien billeje-tilbud sommer 2011
Artikel: Sammenligning af Spanien billeje-tilbud sommer 2011

Emner:

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar