Billig Portugal billeje - sommer-tilbud hos Turisprime

Sommer-sæsonen byder traditionelt sjældent på rigtig gode rejse- eller billeje-tilbud ved sen booking, men man kan først i juli stadig lykkes med at finde billig Portugal billeje.

Indtil 16. juli tilbyder Turisprime 25% rabat på listepris for lejer, som løber mellem 12. august og 30. september. Man skal være hurtigt ude. Det gode tilbud løber fra 8. til 16. juli eller så længe biler er til rådighed.

Se aktuelle tilbud på billig Portugal billeje

Turisprime er ét af de mellemstore udbydere af billig Portugal billeje. Vi har blandt andet set mindre SUV/crossover lejebiler til rigtig gode priser hos Turisprime. Faktisk er priserne ret konkurrencedygtige allerede inden juli-udsalg går igang.

Renault Captur

Turisprime SUV billeje i mindste klasse (crossover/SUV klasse)

I det omfang, der er biler til rådighed, garanterer Turisprime ofte at man ved booking af SUV i mindste klasse får den smarte Renault Captur, som med sin ekstra højde giver fører og forsædepassager godt overblik under kørslen. Renault Captur er især en favorit for familier med 1-2 mindre børn. Bagageplads er nemlig hele 377 liter, hvilket er flot i en bil, der kun måler 4,12 meter.

En Renault Captur er ingen stor bil, men med gode pladsforhold bagi og til bagage alligevel lidt af et fund til prisen

Se eksempel på Turisprime billeje tilbud i Faro Lufthavn 7 dage i juli måned herunder. Bemærk at der på dette tilbud er ’garanteret bilmodel’, hvilket er relativt sjældent i de billigere bilklasser.

I udsalgsperioden kan man ikke regne med garanteret bilmodel med mindre det udtrykkeligt står i tilbuddet.

Cartrawler tilbud

Billig Portugal billeje - tilbud fra Drive On Holidays med 10% eller 25% rabat
Et andet af de populære selskaber kendt for billig Portugal billeje er ’Drive On Holidays’.

Dette firma med det lidt usædvanlige navn har eksisteret i mange år i Portugal, og kunderne er generelt (som med Turisprime) glade for selskabets service og leje-oplevelse. Guide-Billig-Billeje.dk har over årene sendt tusindvis af kunder afsted til de billige lejebiler hos Turisprime og Drive On Holidays i Portugal. Vi anbefaler at booke hos Drive On Holidays og Turisprime.

Kør en billeje-søgning her (alle lande til rådighed).

Minibus Drive On Holidays

Drive On Holidays ofte billigst i Portugal med store biler med plads til 7, 8 eller 9 personer.

Hos Drive On Holidays kan man ligeledes i udsalgs-perioden 8. juli til 16. juli booke biler med sommer-rabat i Portugal. Følgende Drive On Holidays rabat-satser er i kraft på listepris:

  • 25% rabat i Faro Lufthavn FAO for lejer, der finder sted mellem 8/7 og 22/7 samt mellem 20/8 og 30/9. I leje-perioden 23/7 til 19/8 giver Drive On Holidays 10% rabat på biludlejning i den sommer-travle Faro Lufthavn på Algarvekysten.
     
  • 25% rabat i Lissabon Lufthavn LIS i for billeje i perioden 16/8 til 30/9 - ellers 5% rabat
     
  • 25% rabat i Porto Lufthavn OPO i lejeperioden 20/8 til 30/9. Uden for perioden 10% sommer-booking rabat på billig Portugal billeje.

Udsalgs-tilbud billeje Spanien-Portugal-Italien - Vi anbefaler at undgå Goldcar og Rhodium
Hvert år i sommer-sæsonen går selskabet Goldcar (og Goldcar ejede Rhodium) ud med meget lave priser for at fange kunder ind.

Det gælder også i år, hvor der typisk er 20% billeje-rabat hos Goldcar og Rhodium i Spanien, Portugal, Italien, Frankrig, Grækenland, Kroatien, England m.fl.

Anbefaling fra Guide-Billig-Billeje redaktionen: Har man ikke tid til at parlamentere med Goldcar personalet om småting (check altid din Goldcar regning meget grundigt) og har man ikke et rigtigt kreditkort (VISA-Dankort afvises af Goldcar - det er dyrt at skulle tvinges til at tegne ekstra Goldcar forsikring) skal man for ens egen skyld undgå at leje bil hos Goldcar og Rhodium. Vi har også kendskab til at der kan opstå problemer med Goldcar ekstra regninger for ridser og småfejl i kabinen.

Samtidig må vi indrømme at Goldcar lejebiler på trods af de mange, mange problemer med dette selskab, stadig kan være de billigste at leje hos i ovennævnte lande.

Se artikel om billeje-selskaber med flest problemer.

Se også Goldcar på Trustpilot.


Billig Portugal billeje - sommer-tilbud hos Turisprime
Artikel: Billig Portugal billeje - sommer-tilbud hos Turisprime

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar