Billigste Mallorca billeje - Holiday Autos eller Cartrawler?

De Baleariske øer med Mallorca, Ibiza, Formentera og Menorca er én af de mest populære feriedestinationer for danskere og billig Mallorca billeje er let at finde.

Se aktuelle Mallorca-billeje priser

Særligt i vinterhalvåret er dansker-øen populær som følge af sine behagelige temperaturer, mange fine sandstrande og veludviklede turistindustri.

Fiat 500

Hvad er billigste billeje på Mallorca? - ofte en Fiat 500!

Billigste Mallorca billeje - Cartrawler / Guide-Billig-Billeje i marts
Én af de absolut billigste lejer i lavsæsonen (lørdag til lørdag i uge 10 perioden 3-10 marts) kunne rerserveres på Cartrawler/Guide Billig Billeje for kun 19,22 kroner for en uges billig Mallorca billeje. 

Som altid på Mallorca er der næsten garanti for at der løber gebyrer på. Alle selskaber reklamerer med lave priser og dertil minimum ét gebyr. I dette tilbud fra OK Rent-A-Car var der benzin-administrationsgebyr på €24 - dvs. små 190 kroner oven i lejeprisen, som dog stadig samlet set var ekstrem lav.

Lejebetingelser Cartrawler

Benzin-gebyr i billeje-kontrakt - sådan ser betingelser ud i tilbud.

Der var som altid fuld forsikring inklusiv (tyveri og skade) med en selvrisko på den lille Fiat 500 på €900. Bemærk at der i bilens standardforsikring ikke er dækning for dækskader, lygte/glas-skader, undervognsskader, tab af nøgle eller forkert påfyldning af brændstof.

Denne Mallorca billeje er blandt de billigste, vi nogen sinde har set. Man kunne eventuelt ved booking på www.guide-billig-billeje.dk tegne ekstra forsikring mod selvrisiko og undtagelser fra dækning. Præmie for 7 dages selvrisikoforsikring/skadesrefusionsforsikring var kun 89 kroner (7 dage x 12,76 kroner) og dermed et særdeles godt tilbud. Ofte er der være daglige præmier på billeje-selvrisikoforsikring på 30-40 kroner per dag. Det betaler sig at booke uden for højsæsonen.

Cartrawler Mallorca billigste billeje

Godt Mallorca-tilbud på Fiat 500 (eller lignende mikrobil/bybil).

Bilen på Mallorca blev bestilt med afhentning/aflevering fra Palma de Mallorca Lufthavn og var billigste Mallorca billeje dvs. en Fiat 500 eller lignende.

Holiday Auto biludlejning Mallorca
Præcis samme bil som ovenstående fra OK Car Rental i Mallorca Lufthavn - PMI kunne også bookes på Holiday Auto for 188,73 kroner for 7 dage (marts uge 10). Benzingebyr var det samme på €24 - samlet lejepris 367,41 kroner hos Holiday Autos mod Guide-Billig-Billeje pris på samlet kun 210 kroner.

Eventuel selvrisikoforsikring var en anelse dyrere hos Holiday Autos med 13,40 kroner per dag, totalt for 7 dage små 94 kroner. 

Tilbud til sommerferie i uge 32 - Hvor lejer man bil billigst på Mallorca i sommerferien?
Sommerferie uge 29, uge 30, uge 31 og uge 32 er højsæson for ferie i Spanien.

Igen var OK Rent A Car billigst på både Guide-Billig-Billeje.dk og på Holiday Autos.

Herunder eksempel på booking af billigste Mallorca billeje i uge 32 (udlevering og aflevering i Palma Lufthavn – PMI) med lejeperiode 4-11 august (uge 32 lørdag til lørdag):

På Cartrawler / Guide-Billig-Billeje.dk var prisen ved booking i slutningen af februar 840 kroner for august-lejen fra OK Rent A Car af Fiat 500 bilen (eller tilsvarende).

Holiday Auto var igen knap så billig med 1019 kroner for den 7-dages leje fra Palma Lufthavn.

Søg billeje på Mallorca med Cartrawler

Holiday Autos Mallorca - rabatkode-information
Det skal retfærdigvis siges at man af og til kan finde Holiday Autos rabatkoder. En rabatkode til Holidays Auto kan dog som regel ikke anvendes i sommerferien uge 29, uge 30, uge 31 eller uge 32

Billigste minibus leje på Mallorca - uge 32 priseksempler ved booking i februar 
Hos Holiday Autos var billigste minibus leje på Mallorca allerede smådyr (ved leje i uge 32). August er feriemåned i Storbritannien og priserne på især store udlejningsbiler får gerne et ekstra nøk op, når der er masser af kunder.

Billigste minibus fundet på Holiday Autos var en 9-personers Renault Trafic - igen fra OK Rent-A-Car i Palma Lufthavn. Pris inklusiv fri kilometer: 5.487 kroner + benzingebyr €24 som på den mindre bil. Ros skal gives for lav selvrisiko (for en stor bil) på kun €1800. Det kan godt betyde noget, når beløbet skal blokeres på kundens kreditkort.   

VW Transporter leje

VW Transporter - stadig én af de bedste minibusser til leje.

Hos Guide-Billig-Billeje.dk (Cartrawler søgemaskinen) var billigste Mallorca minibus leje i august en deal fra selvsamme OK Rent-A-Car til en pris af 4.525 kroner + €24 benzingebyr for 7 dages leje. Også her var der fri kilometer og forsikring med kasko og ansvar (selvrisko: €1800) inkluderet.

En lidt dyrere løsning kunne findes med en 9-personers VW Transport fra 5.551 kroner hos Goldcar, men her anbefaler vi at passe meget på! Umiddelbart var selvrisiko kun på €2000, benzingebyr på €46, men Goldcar/Rhodium er kendt for at nægte at modtage VISA-Dankort, hvilket erfaringsvis har afstedkommet mange kunder med dårlige erfaringer med dette selskab - og i øvrigt især problemer på Mallorca.

Se mere om advarsel om billeje hos Goldcar

Se også: Skal man tegne selvriskoforsikring eller ej?

Rabatkoder hos Holiday Autos
Rabatkoder anvendes ofte som marketing-gimmick af billeje-selskaber, men af og til kan man dog – specielt i vinterperioden – finde besparelser ved hjælp af rabatkoder på 5%, 10%, 15% eller måske 20%. 

I højsæsonen er det meget sjældent at man kan opnå rabat, da de fleste biludlejningsselskaber sætter prisen (op) efter markedets efterspørgsel.

Se mere om ferie på Mallorca på øens officielle turist-guide.

..............................................................................................................................................................................................................................................................................
Ovenstående prissammenligning af billigste billeje på Mallorca blev opdateret den 26. februar 2018. Februar og marts måneder er ofte de absolut billigste at booke sommerferie-bil i. Bemærk at tilbud kan ændre sig og vil man sikre sig billigste bil, gælder det om at være tildligt ude, hvis lejeperiode er i højsæson, som uge 30, uge 31 eller uge 32. Vi tager forbehold for fejl og undladelser, som måtte have betydning for ovenstående prissammenligning. Eksempelvis kan der optræde forskelle i priser på leje af barnestol, gebyr for ung chauffør eller hvis man ønsker at aflevere lokalt på en station uden for lufthhavnen. Ovenstående eksempel på kontrakt og pris for selvriskoforsikring (præmie) var gældende for kunder med bopæl i Danmark (dansk forkeregisteradresse). Der kan forekomme andre betingelser for kunder med bopæl i udlandet. Alle biler havde fri kilomter inkluderet i lejeprisen og kunne ikke medtages til andre øer eller til fastlandet.


Billigste Mallorca billeje - Holiday Autos eller Cartrawler?
Artikel: Billigste Mallorca billeje - Holiday Autos eller Cartrawler?

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar