Lej en billig sportsvogn - sjov feriebil til små penge

Uden for Danmarks grænser er bilafgifterne meget lavere.

I lande som eksempelvis USA, England, Spanien, Sverige og Tyskland eksisterer registreringsafgifter på biler slet ikke. Ind imellem giver det mulighed for at leje en særdeles billig sportsvogn, som i Danmark ville være nærmest ubetalelig.

Vi har set på, hvad man kan leje af sjove biler i starten af august 2017 (lejeperiode 1 uge). Sammenligningen er foretaget med en fører på 30 år. Som regel kan det lade sig gøre at leje en sportsvogn, fra man er 25 år.

Lej en Mercedes SLK/SLC sportsvogn i Hamborg Lufthavn
Mercedes SLC (tidligere var navnet SLK) er Mercedes mærkets mindste foldtags-cabriolet, og der er kun plads til 2 personer.

Mercedes SLC Cabriolet

En rød SLC Mercedes i nyeste model 2017.

Til gengæld er en SLC på grund af sin relativ lave vægt ret hurtig selv i de mindste motorversioner, og Mercedes har altid forstået at skrue en sportsvogn sammen, som sagtens kan holde til de lange motorvejsstræk - og ligeså vigtigt: køre mange timer uden at trætte chaufføren. Med den nye SLC model 2017-frem er der pustet nyt liv i den moderne legende.

I Flensborg i Tyskland kunne man tidligere ofte leje en Mercedes SLK 200 i en uge fra omkring 3700 kroner. Den nye model koster lidt mere, og findes eksempelvis som Mercedes SLC-180 eller SLC-200 i Hamborg Lufthavn hos Europcar fra ca. 4300 kroner for en uges cabriolet-billeje i august.

Der er stadig meget, meget billigt for en sportvogn, som i Danmark i basisudgave (SLC-200) koster fra små 750.000 kroner og med et par flueben i udstyrslisten let ender på en lille million.

Det sker at der er biler til rådighed i Flensborg, men udvalget er større i Hamborg Lufthavn.

Se aktuelle priser: Lej Mercedes cabriolet i Hamborg Lufthavn

Vi får ofte spørgsmål om, hvor meget et bagagerum i en cabriolet kan rumme. På årets Geneve biludstilling fik vi lejlighed til at se nærmere på den nye Mercedes SLC.

Herunder bagagerum med henholdsvis foldetag nede og foldetag oppe:

Mercedes SLC bagageplads

Mercedes SLC har henholdsvis 225 liter med foldetaget nede og 335 liter med taget oppe © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

Bemærk at åbningen til bagagerummet i en Mercedes SLC er meget smallere med taget nede, så bløde tasker er en god ide.

Lej en BMW M4 Coupe sportsvogn i London (eksempelvis billeje Stansted lufthavn)
Er man i besiddelse af to kreditkort, kan man leje spændende biler i England

Den smarte BMW M4 er én af de smukkeste biler, som normale mennesker kan komme i nærheden af at eje. I Standsted Lufthavn ved London kan det lade sig gøre at leje dette herre-køretøj fra omkring 5500 kroner per uges leje. Normalpris er dog nærmere 6500 kroner. 

BMW M4 - bedste tilbud på leje af sportsvogn.

Andre muligheder i Stansted, Gatwick og Heathrow lufthavne i England omfatter den lille Mini Cooper Cabriolet, som ganske ofte er til rådighed fra omkring 3000 kroner per uge. Den fantastiske BMW M4 er dog i en kaliber for sig. Husk og læs vilkår og betingelser inden booking.

Se aktuelle priser: Lej Mini cabriolet eller BMW M4 i London-Stansted

Lej en lynhurtig Audi TT sportsvogn i Milano-Malpensa eler Milano-Bergamo i Italien
For turister i Italien er der af og til rigtig gode tilbud på cabriolet-billeje.

En uge i en to-personers Audi TT Coupé koster ofte fra omkring 5000 kroner i Milano-Malpensa lufthavnen. Den lille charmerende Fiat 500 cabriolet er ofte billigste cabriolet leje. Dyrere sportsvogne er svære at finde til rimelige priser i Italien, men prøv uden for sæsonen.

Fiat 500 Cabriolet

Mere italiensk bliver det ikke - Fiat 500 med luft til håret og canvas-tag

Se aktuelle priser: Cabriolet leje i Milano-Malpensa Lufthavn

Lej en Ford Mustang cabriolet i Miami, USA
I de fleste større amerikanske lufthavne kan man booke en Ford Mustang cabriolet som udlejningsbil.

I USA skal man dog være opmærksom på at der ofte er stor søgning på Mustang’erne, men man skal ikke længere være nervøs for at få en flad Toyota Solara cabriolet 2+2 (amerikansk udgave af Toyota Camry), en Chrysler Sebring cabriolet 2+2, Chrysler 200 cabriolet eller lignende 'makværk'.

I USA føres der stort set kun Ford Mustang som cabriolet til 4 personer. De ovennævnte modeller er ude af flåderne. Man kan dog ske at få stillet en Chevrolet Camaro Cabriolet eller eventuelt en Dodge Challenger Cabriolet til rådighed, men det er yderst sjældent.

Ford Mustang Cabriolet leje

Bedste udlejningsbil i Californien og Florida - Ford Mustang Cabriolet.

USA’s ungdomsbil nummer 1 er efterhånden ved at være en sportsvogn. Til udlejningsbrug får man stort set altid en Ford Mustang 3,7 - altså normalt ikke den 'fede' GT model med V8. Den knap så kraftige 3,7'er har dog immervæk stadig 305 hestekræfter. Nogen biludlejningsselskaber har den noget mere benzinøkonomiske (med let speederfod) Mustang Cabriolet 2,3 Turbo med 315 hestekræfter.

Se mere om billig Ford Mustang cabriolet-billeje i USA. 

Priserne for leje af åbne bil i USA er særdeles rimelige. Forvent mellem 1800 og 2500 kroner per uge afhængig af destination. Prøv eksempelvis at checke tilbud i Miami Internationale Lufthavn: Lej Ford Mustang i Miami

Lej en åben bil i Mallorca Lufthavn eller Gran Canaria Lufthavn
Mallorca og Gran Canaria er nogen af de billigste steder at leje bil i Spanien.

Vil man gerne have frisk luft til håret, kan man eksempelvis leje en Mini Cabriolet eller en Golf Cabriolet.

Billigste mulighed for at leje åben bil er uden sammenligning Fiat 500C (C for cabrio), som nogen gange ikke koster mere at leje end almindelige mellemklassebiler.

Mercedes C-klasse cabriolet

Den velformede Mercedes C-klasse uden tag oser af klasse.

Har man lyst til luksus, findes der også dyrere alternativer i Mallorca Lufthavn og Gran Canaria Lufthavn. Hvad med eksempelvis en Mercedes C-klasse cabriolet fra ca. 8000-10000 kroner per uge fra Europcar (begrænset antal tilgængeligt). 

Se aktuelle priser: på Gran Canaria og i Mallorca Lufthavn 

Bestil altid cabriolet udlejningsbil i god tid
For alle specielle og sjove udlejningsbiler gælder at det betaler sig at bestille i rigtig god tid. Dels er der få sjove biler til rådighed, og dels tenderer priserne på at leje en spændende bil til at stige voldsomt op til sommerferien.


Lej en billig sportsvogn - sjov feriebil til små penge
Artikel: Lej en billig sportsvogn - sjov feriebil til små penge

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar