Malaga billeje billigt i april-maj-juni - tilbud på biludlejning forår 2013 i Spanien

Cartrawler Spanien - se aktuelle priser fra billejeselskaber i Malaga

På den spanske sydkyst er Malaga Lufthavn populær for danske turister på ferie.

Billige flybilletter til Malaga - rejs billigt til Solkysten i Spanien
Lavprisselskaberne Norwegian (fly til Malaga fra København hele året), Ryanair (fly til Malaga fra Billund hele året) samt SAS (fly til Malaga hele året fra København) sørger for billige flybilletter til Malaga.

Fra Aarhus og Malmø er der om sommeren tillige lavprisruter til Malaga med Ryanair lavprisfly.

Kører man til Hamborg Lufthavn (Hamburg Fuhlsbuttel) vil man fra sommeren 2013 kunne flyve med det spanske lavprisselskab Vueling til Malaga Lufthavn.

Se også: Ny terminal 3 i Malaga Lufthavn.

Billig billeje Malaga – se Costa del Sol kysten i bil
Skal man på ferie på den spanske solkyst; i folkemunde også kaldet Costa del Sol, er der særdeles billige udlejningsbiler i april-maj-juni måned 2013.

En Ford Fiesta eller lignende bil med plads til 5 personer vil i Spanien ofte vil være den ganske udmærkede lokalproducerede Seat Ibiza. Denne biltype kan man finde til leje i Malaga Lufthavn i april-maj 2013 for under 80 euro for en uges billig Malaga billeje ved booking i marts måned.

Selv i juni måned er det  ved booking i marts muligt at finde billige Malaga-udlejningsbiler i Ford Fiesta klassen for under 90 euro per uge (svarende til ca. 650-700 kroner for en uges Malaga-billeje).

Booking af Malaga minibus til 6 eller 7 personer – spar penge ved billig billeje
Er man på ferie i Malaga-området i en gruppe på 6,7,8 eller 9 personer, er der mange penge at spare på billeje ved at booke tidligt.

Priserne på Malaga-billeje stiger som regel mærkbart – af og til helt op til det dobbelte eller mere – når feriehøjsæson-månederne i Spanien nærmer sig.

I marts 2013 (set den 20. marts) var det muligt at bestille en billig Malaga minibus (op til 9 personer inklusiv fører) fra kun 3053 kroner for en uges super-billig Malaga billeje (minibus) til kørsel i juni måned.

En 6- eller 7-personers MPV (Ford Galaxy, VW Sharan eller lignende med god plads til 7 personer plus bagage) kunne bestilles til juni måned 2013 for kun 2375 kroner for en uges Malaga billeje.

Sammenlign priser på biludlejning i Malaga Lufthavn

Benzin ved leje af bil i Spanien: Aflevering med tom tank – udlevering med fuld tank
Bemærk at man ofte bliver bedt om at betale for en tankfuld benzin i Malaga Lufthavn ved udlevering af lejebil. Det sker efterhånden mange steder generelt ved Spanien billeje.

Desværre ender denne såkaldte brændstof-politik, hvor man skal aflevere med tom tank (eller miste værdien af den benzin/diesel, man har tilbage), ofte med at irritere turister unødigt, men ordningen er svær at undgå, da rigtig mange biludlejningsselskaber i Spanien anvender den. Se mere under ’prisdetaljer’ på det givne billeje-tilbud. Der forekommer også den ofte lettere useriøse udlevering med kvart tank, halv tank eller lignende, hvilket er umuligt at checke for kunden.

Bemærk at såfremt man som turist ikke skal køre særligt langt, vil specielt de populære ’overstørrelser’ dvs. biler som Peugeot Partner, Citroen Berlingo, Renault Kangoo samt visse andre større dieselbiler, der som standard har en stor tank på 60-65 liter eller mere, være en ulempe økonomisk set, da det ikke er sikkert at man vil kunne nå at køre tanken tom eller næsten tom.

Ordningen er utvivlsomt slået an fordi billeje-selskaberne i Spanien tjener godt på den i form at gratis ubrugt brændstof i stort set alle returnerede udlejningsbiler. Har man mistanke om at man får udleveret en bil, der ikke er fyldt helt op (hvis man har betalt for dette), bør man brokke sig omgående. Dette sker dog relativt sjældent.

Malaga den største by på Costa del Sol
Costa del Sol ligger mellem Costa da Luz og Costa Tropical.

Her finder man de kendte feriebyer Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola (her bor mange danskere), Mijas, Marbella, San Pedro de Alcántara, Estepona, Manilva, Casares, Rincón de la Victoria, Vélez-Málaga, Frigiliana, Torrox og Nerja

Malaga er Andalusiens største by og hovedsæde for Malaga-provinsen.

Se kort over Costa del Sol.

Costa da Luz strækker sig fra Tarifa i den allersydligste del af Spanien til grænsen til Portugal ved Guadiana-floden. Costa da Luz er især populær blandt spanske turister.

På den vestlige side af Costa del Sol ligger Costa Tropical, der består af kyststrækningen fra La Herradura til Albuñol. Her er der mærkbart færre turister.

Se også: Hastighedsgrænser i Spanien


Malaga billeje billigt i april-maj-juni - tilbud på biludlejning forår 2013 i Spanien
Artikel: Malaga billeje billigt i april-maj-juni - tilbud på biludlejning forår 2013 i Spanien

Emner: , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar