Udlandsdansker billeje - billige BMW, Audi og Mercedes luksusbiler til leje for udlandsdanskere i Københavns Lufthavn

I Københavns Lufthavn, Aalborg Lufthavn og Billund Lufthavn kan man i 2020 bestille særdeles billige luksusbiler til udlejning.

Se aktuelle priser for udlandsdansker billeje
(link giver automatisk tax free priser ved booking fra udlandet)

For at kunne udnytte de lave priser kræves at man er bosat i udlandet (som enten udlænding eller udlandsdansker). Man skal med andre ord være udmeldt af det danske folkeregister eller eventuelt bosiddende i Grønland eller på Førøerne.

Se også: Regler for leje af bil til udlandsdanskere.

Den nye Audi A6 model 2019 ses herunder:

Audi A6

Avis har ofte Audi A6 i tax free flåden til udlandsdanskere.

Se også: Den nye Audi A6 2019-2020 model.

Bilerne i luksusklassen koster ofte fra 3500 til 5000 kroner at leje per uge, men søger man på Cartrawler, kan man i være heldig at finde en Mercedes E-klasse, Audi A6, BMW 5-serie eller lignende luksus-lejebil til under 3000 kroner for en uges tax free biludlejning (udlandsdansker).
 
Prestigeklassen af udlejningsbiler - BMW-Audi-Mercedes (og Jaguar/Volvo)
Den store luksusklasse byder i Danmark som regel på én af tre tyske bilmodeller.

Mercedes E-klassen er på trods af mærkets ubestridte prestige-præg den mest sjældne. De fleste kunder i luksus-segmentet får udleveret en BMW 5-serie eller en Audi A6 ved ankomst til København CPH Lufthavn, Billund BLL, Aalborg AAL eller Aarhus AAR.

Har man booket en lidt mindre luksusbil i den store mellemklasse, er det derimod ofte en nøgle til en Mercedes C-klasse, man får udleveret ved udlandsdansker billeje i Danmark.

Mercedes E-Klasse

En relativ sjælden udlejningsbil i Danmark i luksusklassen - Mercedes E-klasse.

I ganske få tilfælde kan der være tale om en Volvo eller en Jaguar i luksusklassen hos udlejningsselskaber i Københavns Lufthavn, men dels har de store biludlejningsselskaber erkendt at kunderne hellere vil have en tysk luksusbil i stedet for en svensk, og Jaguar er i Danmark stadig forbundet med et små-eksotisk image, selv om de nyeste XF-modeller næsten er på omgangshøjde med BMW, Audi og Mercedes.

Se mere om Mercedes E-klasse og BMW 5-serie.

Koreanske biler bliver bedre og bedre, men vi har endnu til gode at se den spændende Audi A7 look-a-like Kia Stinger som udlejningsbil i Danmark.

Så godt som alle udlandsdansker-bilerne har fri kilometer inkluderet - i modsætning til udlejningsbiler for danskere bosat i Danmark. Check dog for en sikkerheds skyld under ’prisdetaljer’ / 'vigtigt' - se mere nedenfor om kilometerbetaling.

Udlandsdansker-billeje Aalborg Lufthavn og Billund Lufthavn
Samme gode tilbud på udlandsdansker billeje af luksusbiler findes også i Billund og Aalborg lufthavne. Her starter de billigste store luksusbiler til leje ligeledes fra ca. 3000 kroner for en uge i en Mercedes E-klasse, BMW 5-serie, Audi A6 eller lignende.

Bemærk at det er en god ide at booke i god tid i forvejen, da antallet af lejebiler til udlandsdanskere i denne bilklasse er begrænset.

De dyre smarte SUV bilmodeller - også som udlandsdansker billeje
Med SUV bilernes stærkt øgede popularitet, er der kommet flere og flere SUV lejebiler på Rent-A-Car selskabernes parkeringspladser - også i Danmark.

Avis billeje har anskaffet et antal Porsche Macan.

Porsche Macan

En enkelt Porsche Macan har også fundet vej til Billund Lufthavn.

Hos Europcar er der indkøbt Jaguar E-Pace til flåden. 

Antallet af SUV biler i den dyre klasse er dog begrænset. Priserne for at leje dem er høje, og man får ofte mere for pengene ved leje af en Audi A6, 5-serie eller E-klasse.

Jaguar E-Pace Europcar

Jaguar E-Pace set hos Europcar - Foto @ Guide-Billig-Billeje.dk.

Søg luksusbiler til leje via Cartrawler Danmark


Gode råd om billeje til udlandsdanskere i Billund Lufthavn (og resten af Danmark)
Tax free biler til udlandsdanskere (personer udmeldt af folkeregisteret med bopæl uden for Danmarks grænser eller personer bosat på Færøerne eller Grønland) har som udgangspunkt fri kilometer inkluderet i lejeprisen (ingen kilometerbetaling).

Billeje-selskabet Budget i Danmark introducerede i for år tilbage tax free biler til udlandsdanskere med kilometerbetaling. Det skabte dét år og i de efterfølgende år en del forvirring, da kunderne var vant til ubegrænsede gratis kiometre for udlandsdanskere.

Andre selskaber er siden fulgt efter. Budget eller Europcar med kilometerbetaling på tax free billeje findes nu i alle lufthavne; eksempelvis Københavns Lufthavn i Kastrup. Antallet af gratis kilometre kan være 80, 90 eller 100 per dag. Dette står i betingelserne under 'vigtigt', som kan ses inden booking. Det samlede antal frie kilometre; eksempelvis for en 7-dages leje, lægges naturligvis sammen, så 7 dage med 100 km gratis giver en leje med 700 gratis kilometre.

Sørg derfor for at checke ’prisdetaljer’ på det givne udlandsdansker billeje-tilbud, før booking gennemføres.

For udlandsdanskere med et lille kørselsbehov på ferie i Danmark, kan de meget billige Budget, Europcar eller måske Flitzr tax free biler med kilometerbetaling faktisk ske at være en fordel.

Bemærk at der også kan optræde udlandsdansker-billeje tilbud med fri kilometer, hvor prisen er lavere end priserne på billeje-selskabet Budget’s initiativ inden for tax free billeje.


Udlandsdansker billeje - billige BMW, Audi og Mercedes luksusbiler til leje for udlandsdanskere i Københavns Lufthavn
Artikel: Udlandsdansker billeje - billige BMW, Audi og Mercedes luksusbiler til leje for udlandsdanskere i Københavns Lufthavn

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar