Benidorm billeje - tips om billig biludlejning i Spanien

Sammenlign billeje priser i Benidorm

Benidorm i Spanien tilhører de mest besøgte spanske feriesteder og er specielt populær i de tysk- og engelsktalende lande i Europa.

Byen Benidorm med godt 70.000 faste indbyggere er om sommeren meget turistet.

Den i 1960’erne lille hyggelige kystby i den autonome region Valencia i den sydøstligste del af Spanien er vokset med rekordfart og har nu det højeste antal skyskrabere (ofte hoteller og ferielejligheder) per indbygger i verden.

Costa Blanca kysten ved Benidorm
Kysten ved ferieområderne Benidorm, Alicante, Dénia, Javea og Moraira i regionen Valencia kaldes også for Costa Blanca - eller på dansk den ‘hvide’ kyst efter strandene i Alicante-Benidorm området.

Se også Billeje i Alicante Lufthavn

Kører man i egen bil til Benidorm ankommer man i langt de fleste tilfælde via Autopista (motorvej) AP7. Se oversigtskort over de større veje ved Benidorm

Navnet Costa Blanca lyder spansk, men faktisk blev det opfundet af det engelsk flyselskab og charteroperatør BEA, som fandt på det mundrette navn til de fantastiske badestrande for at tiltrække engelske turister. I Spanien omtales Costa Blanca kysten også for Golfo de Alicante (Alicante Bugten)

Se kort over vejnettet ved Costa Blanca kysten (Alicante og Benidorm kort).

Lej en bil i Benidorm
Fra Benidorm i Spanien er der udsigt til det spektakulære bjerg Puig Campana. Puig Campana er 1406 meter højt og udgør en stærk kontrast til de mange skyskrabere i Benidorm området, der pludselig synes meget små i forhold til kolossen Puig Campana.

Det er mange, som vælger at leje bil i Benidorm til en tur ud i bjergområdet.

Heldigvis er Benidorm billeje særdeles billigt - faktisk er Benidorm som regel blandt de allerbilligste byer at booke biludlejning i Spanien.

Lej billig udlejningsbil i Benidorm
I juni måned er Spanien billeje i Benidorm stadig muligt at finde fra priser under 700 kroner per uge.

Ved billigste Benidorm billeje er der naturligvis tale om mindste bil.

Man bør overveje om et par hundrede kroner ekstra ikke er værd at spendere for lidt bedre plads og ikke mindst en mere velegnet Spanien udlejningsbil til at forcere bjergvejene omkring Benidorm.

Det sker faktisk at man kan leje en stærk Ford Focus stationcar eller lignende med diesel motor (dieselmotor er bedre til bjergkørsel) fra omkring 1000 kroner for en uges billeje i Benidorm. Det er særdeles billigt.
Har man lyst til en sjov bil i Benidorm, er mulighederne gode - og til meget rimelige priser uden for højsæsonen. En Renault Megane CC (foldetagscabriolet) kan often findes fra under 1700 kroner for en uges Spanien billeje. I juli og august skal man ofte betale 2200-3200 kroner per uge for samme bil for Spanien biludlejning i Benidorm.

Selv en større MPV eller minibus er ofte mulig at leje fra omkring 2200 kroner for en uges Benidorm billeje. Bemærk dog at større biler altid skal bestilles i god tid for at få den bedste pris i Spanien, og at priserne for billeje i Spanien generelt stiger i månederne juli og august.

Man lejer generelt de billigste biler i Spanien ved at bestille i meget god tid - gerne 3-5 måneder før Spanien ferien om muligt.

Skal man bestille udlenbingsbil i Spanien med kort varsel, er det stadig en god ide at foretage booking på nettet. Der er ofte store besparelser at hente.

Billeje-selskaber i Benidorm centrum
Benidorm centrum er relativt koncentreret og de forskellige billejeselskaber ligger inden for kort afstand.

Man finder blandt andet udlejningsselskaberne Avis Rent-A-Car, Sol-Mar, Hire-It Benidorm, Easycar, Europcar, Goldcar med flere i Benidorm centrum.

Se også kort over Benidorm centrum.

Søg priser hos biludlejningsselskaber i BenidormBenidorm billeje - tips om billig biludlejning i Spanien
Artikel: Benidorm billeje - tips om billig biludlejning i Spanien

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar