Billeje i Valencia Lufthavn - anbefalinger og gode råd

Søg biludlejning i Valencia lufthavn i Spanien

Valencia Airport er blandt de 10 mest travle lufthavne i Spanien og én af de hurtigst voksende.

Den historiske by Valencia, der blev grundlagt for over 2100 år siden, er med sine godt 800.000 indbyggere Spaniens tredje største by efter Madrid og Barcelona. Regner man forstæder og opland med kommer området omkring millionbyen Valencia op i nærheden af 2,3 millioner indbyggere.

Seat Ibiza

Seat udlejningsbiler er populære i Spanien - her den nye Ibiza.

Lufthavnen i Valencia kaldes også Manises Airport efter området, hvor lufthavnen ligger. Manises Lufthavn er lidt mindre end den nærliggende Alicante lufthavn, der har flere direkte ruter fra Danmark. Se mere om Alicante Lufthavn. Valencia Lufthavn forkortes VLC.

Billeje Valencia Lufthavn - anbefaling af biludlejningsselskaber
I lufthavnen i Valencia finder man blandt andet biludlejningsselskaberne Avis Rent-A-Car, Hertz, Europcar, Goldcar, Centauro Car Rental, PepeCar, Malco, Victoria car rental, OK Rent-A-Car, Drivalia, Thrifty, Interrent med flere.

Nogen biludlejnings-selskaber i Valencia Lufthavn møder op med en repræsentant i lufthavnen for at udlevere bilen til kunden. Det er ofte de billigste lokale selskaber, der opererer på denne måde, og hvorvidt der er 'meet & greet' service, kan ses på tilbud inden booking. Bilerne fra de mindre selskaber er som hovedregel fuldt på niveau med udlejningsbiler, som kan lejes hos de internationale brands, som Avis, Hertz, Europcar.

Vi anbefaler at booke Valencia lejebil hos eksempelvis Centauro eller OK Rent A Car, som alle er store spanske selskaber med god vurdering / rimelig kundetilfredshed. Der kan også ske at være udmærket, billig Valencia udlejningsbil hos Drivalia, PepeCar, Victoria eller Amigo Autos, som alle har eksisteret længe. Vi har haft mange bookinger gennem disse mindre selskaber og den generelle vurdering er god - med meget få problemer.

Billeje-snyd - Record Go klager eksploderer i Spanien
Advarsel billeje Spanien 2019: Record Go har tilsyneladende fået ny management og forsøger af alle kræfter at tage kunder ved næsen ved at fakturere for skader - rigtige skader eller tidligere skader synes at være lige meget. Vores vurdering af Record Go er gået fra god/meget god til dårlig/meget dårlig og vi forventer mange klager efter sommerferien. 

Opel Vivaro

Minibus leje i Valencia Lufthanv er ofte en Opel Vivaro til 9 personer.

Billeje Valencia Lufthavn - dårlige udlejningsselskaber / nye selskaber
Vi kan heller ikke anbefale Goldcar, Rhodium og Interrent, som synes at få langt flere klager; især ved Spanien billeje. Disse 3 er nu i samme selskab, så undgå for alt i verden også Interrent, som har udviklet sig til at være lige så store 'røvere' som Goldcar.

Alt for mange danskere har oplevet problemer, og det er ikke værd at spare 20 eller 50 euro ved at booke en billig udlejningsbil i Valencia Lufthavn hos Goldcar. Ofte går det godt, men alt for mange kunder får problemer med Goldcar.

Malco er et nyt selskab - eller nyt navn. Vi får se, hvorledes denne operatør udvikler sig. Man skal altid være påpasselig med nye selskaber, da konkurencen er så benhård på prisen på Spanien billeje at det næsten er umuligt at starte billeje-virksomhed i Spanien uden at 'cutte corners'.

Nissan Quasqai

Spanien SUV biler er blevet langt billigere at leje.

Rundt i Valencia - parkering og kørsel i udlejningsbil i Spanien
Valencia lufthavn kaldes på spansk for Aeropuerto de Valencia. Skal man blot besøge Valencia by en dag eller to er metroforbindelsen fra Valencia-Manises Airport værd at overveje. Se kort over metroen i Valencia.

Der er gode parkeringsmuligheder i Valencia by, såfremt man vælger at leje bil i lufthavnen. Mange parkeringspladser findes under jorden - eksempelvis på Plaza de la Reina i midtbyen. Man kan også ofte parkere i ved (under) varehuset El Corte Ingles, som der ligger flere af i Valencia.

Når der afholdes store event i Valencia, kan man dog let komme til at sidde fast i trafikken. 

Den gamle midtby i Valencia er ikke så stor og udforskes bedst til fods - se kort over Valencia midtby. Uden for centrum er det derimod en stor fordel at have en udlejningsbil til rådighed i Valencia.

Se også oversigtskort over provinser og byer i Spanien

Valencia har mange seværdigheder. Se guide til Valencia-video her:

Mere information på den officielle turistside for Valencia.

Motorveje i Valencia området i Spanien
Valencia Airport - VLC ligger ca. 8 km vest for centrum i trafikknudepunktet mellem Autovia A-3 vestpå til Madrid, A-7/AP-7 (kystvejen) til Barcelona i nordgående retning og AP-7/E15 kystvejen i stdlig retning samt A-7 (sydvestlig retning via Sierra de Mariola).

Motorvej A-7 i Spanien (Autovia A-7) er den længste nationale motorvej i Europa og strækker sig fra den franske grænse nord for Barcelona ned langs den spanske østkyst til Gibraltar (byen Algeciras).

I Spanien har man i øvrigt to typer motorveje: Autovias og Autopistas. Autopistas er anlagt som transnationale hovedfærdselsårer, mens Autovia motorveje som regel forbinder mindre byer og derfor ofte svinger mere. Af og til overlapper Autopistas og Autovia motorveje i Spanien hinanden. På den nord-syd gående rute ved Valencia hedder Autopista motorvejen desuden også E15.

Autopistas såsom AP-7 ved Valencia er ofte betalingsveje, mens Autovias såsom A-7 ved Valencia er gratis at køre på. Ved biludlejning i Spanien skal man regne med at Autopista motorvejene (angivet med AP plus et nummer) ofte er nyere og i langt de fleste tilfælde sikrere og med bedre og flere faciliteter.

Se oversigtskort over Valencia områdets motorveje

Spanien biludlejning i Valencia Lufthavn
Biludlejning i Valencia lufthavn er ofte meget billigt.

Mindste lejebil i Valencia Lufthavn kan ofte fås fra under 300 kroner for en uges billeje i Spanien. Typisk er det endda muligt at reservere en bil i den lidt større supermini-klasse til samme pris, som de allermindste udlejningsbiler. Ved biludlejning i Spanien får man ofte udleveret en Seat Ibiza eller Ford Fiesta i denne klasse. Anbefaling: Vær påpasselig med, hvilket selskab, der bookes ved - se liste ovenfor.

Når højsæsonen går igang, stiger priser, så book altid i god tid.

En MPV (VW Touran, Opel Zafira eller lignende) kan ofte findes fra omkring 1500 kroner for en uges Valencia billeje.

Større minibusser med plads til op til 9 personer kan man være heldig at finde fra omkring 2600 kroner for en uges Spanien billeje i Valencia Lufthavn. I højsæsonen kan prisen være det dobbelte eller mere. Juni-priser er typisk fra 3000-3500 kr/uge for minibus-leje i Valencia.

Biludlejning Spanien - billeje-betingelser
Der er uhyre stor forskel på billeje-betingelser i Spanien.

Alle biler er lovpligtigt forsikrede med ansvar og kaskoforsikring, men hos nogen selskaber er der en meget lav selvrisiko på forsikringen. Af og til er selvriko'en helt nede på 0 (nul) euro, men det er blevet sjældent. Andre selskaber har en selvrisko på op til 1500 euro eller mere på skader og/eller tyveri.

Se under prisdetaljer i Cartrawler søgemaskinen på det givne Spanien billeje-tilbud, hvorledes det forholder sig. Såfremt selvrisikoen er høj, kan man tegne forsikring mod selvrisko online ved booking - tilbydes altid på Guide-Billig-Billeje.dk via AXA med skadesanmeldelse på dansk, hvis uheldet er ude.

Se artikel om billeje-forsikringsbetingelser i Spanien.

Også brændstof-betingelserne varierer meget. I Spanien vil man ofte få en ekstra regning på en tankfuld benzin/diesel ved udlevering af udlejningsbil. Ved aflevering af udlejningsbil skal man ofte stille med så tom tank som muligt, da der ingen tilbagebetaling finder sted. Betingelserne varierer - se mere under 'prisdetaljer' i Cartrawler på det givne Spanien billeje-tilbud.

Sidst, men ikke mindst, er der stor forskel mellem de enkelte selskaber på, hvorvidt man må køre i spansk udlejningsbil uden for Spaniens grænser. Dette kan også ses under 'prisdetaljer' i Cartrawler. Hovedregel er at man kan køre til Portugal, men nogen selskaber er begyndt at opkræve gebyr også for Portugal cross-border kørsel.

Flyruter til Valencia Lufthavn i Spanien
Ryanair flyver direkte fra København (sommerrute). Ryanair har også rute fra Hamborg Lufthavn til Valencia Lufthavn (helårsrute).

Anbefaling: Husk at billigste billeje sjældent eller næsten aldrig kan bookes via Ryanair eller via andre flyselskaber. Sammenlign altid pris her på Guide-Billig-Billeje.dk for at få billigste lejebil i Valencia Lufthavn. 

Sammenlign priser på billeje i Valencia lufthavn via Cartrawler


Billeje i Valencia Lufthavn - anbefalinger og gode råd
Artikel: Billeje i Valencia Lufthavn - anbefalinger og gode råd

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar