Påskeferie billeje på Tenerife - lej bil på de Kanariske øer

Tenerife er den største af Spaniens Kanariske øer og et meget populært feriemål for nordeuropæiske turister, især briter, men også for tyskere, hollændere og skandinavere.

Fra Danmark er der afgange fra København med Norwegian (sæsonbetonet) og Thomas Cook, og fra Billund flyver Ryanair og Thomas Cook hele året. Flyvetiden til Tenerife fra Danmark er ca. 5 timer.

VW Polo lejebil

VW Polo lejebil - VW Polo, Opel Corsa eller lignende er et godt valg af feriebil på Tenerife.

I og med at Kanarieøerne har et glimrende klima, kan man holde ferie på Tenerife stort set hele året rundt. Der er mange muligheder for at leje bil på Tenerife og med et køretøj til rådighed, er det meget nemmere at opleve øens mange attraktioner, også selvom opholdet på øen er kortvarigt. Læs mere i det nedenstående, om muligheden for at leje bil på Tenerife i påskeferien.

Læs også: Billeje Tenerife - meget bil for pengene på Tenerife.

Øen Tenerife ligger i Atlanterhavet, ud for den nordvest afrikanske kyst og turen med fly tager lidt under 4 timer fra Storbritannien. Lavprisflyselskaberne Easyjet, Ryanair, Jet2 og Monarch Airlines, samt charterselskabet Thomson Airways og Thomas Cook Airlines er nogle af de selskaber der hele året rundt eller i højsæsonen flyver til Tenerife fra forskellige engelske destinationer. Afgang kan ske fra London, Bristol, Leeds/Bradford, Birmingham og Manchester, blandt flere britiske byer.

Tenerife biludlejningssteder - mange billeje-kontorer/lokationer at vælge imellem
Alle de store biludlejningsfirmaer på Tenerife har kontor i de to lufthavne.

Som turist fra Skandinavien lander man i Tenerife Syd Lufthavn (også kaldet Tenerife Sur Reina Sofia Lufthavn - TFS), der ligger på Tenerifes sydkyst.

Find billig billeje i Tenerife Syd Lufthavn med Cartrawler Spanien

Den anden og lidt mindre lufthavn på Tenerife hedder Tenerife Norte - TFN og håndterer primært indenrigsflyvninger fra det kontinentale Spanien. Det er også muligt at leje bil her.

Lufthavnen Tenerife Nord har også af og til forbindelser fra Danmark, men udelukkende med charterfly. Man kan rejse til Tenerife med FDM Travel, Spies Rejser, Star Tour, Apollo Rejser, Falk-Lauritsen, Dansk Folkeferie, Krone Rejser, Øster Lindet Rejser, Aarhus Charter og mange, mange flere af de mindre danske rejsebureauer.

Tenerife er en helårsdestination, og især i foråret og efteråret er Tenerife populær. Se mere om Tenerife vejret i påsken nedenfor.

Sammenlign billeje priser i Tenerife Nord Lufthavn

Biludlejningskontorer forefindes også i Santa Cruz, øens hovedstad, samt de steder hvor turisterne samles, for eksempel i det eksklusive Costa Adeje.

Santa Cruz de Tenerife billeje - få tilbud online

Costa Adeje Tenerife - billeje med Cartrawler Spanien

Internet billeje søgemaskinen Cartrawler på billig-billeje-guide.dk er et brugbart værktøj, der hjælper med at finde Tenerife lejebilen på de forskellige udlejningssteder på øen. Start med at skrive ’Tenerife’ i søgefeltet og vælg en lufthavn destination på listen der kommer frem derefter.

Se en kort introduktion til Tenerife:

Biludlejningsfirmaer på Tenerife
På Tenerife udlejes køretøjer fra et stort udvalg af leverandører, både de velkendte internationale selskaber, men også lokale biludlejningsfirmaer.

Når man søger Tenerife billeje tilbud på Cartrawler, får man tilbud fra: Hertz Tenerife, Europcar, Avis Rent-A-Car, Sixt, Goldcar, Atesa, Interrent, Canarias.com, Orlando Rent a Car, Nemcar Auto Reisen og Cicar Canary Islands.

Citroen Jumper - 9 personers minibus til leje

Har man brug for at leje minibus på Tenerife, er de billigste tilbud ofte en nyere Citroen Jumper (9 personer)

Sammenlign pristilbud for påskeperioden på Tenerife 2014
Konkurrencedygtige tilbud på Tenerife billeje kan findes i alle prisklasser, lige fra de mindste bybiler, til biler i økonomi, kompakt og full-size klassen.

Desuden er det muligt at leje vans og minivans på Tenerife, samt cabrioleter, som er en meget populær udlejningsbil på det solrige Tenerife. Alle kan de bookes via Cartrawlers søgemaskine, som foretager prissammenligning af Tenerife billeje.

Udenfor højsæsonen, begynder de billigste priser fra omkring 725 kr. for en uges Tenerife billeje af en lille bybil (miniklassen), såsom en Hyundai i10, en VW Up eller lignende. Bemærk dog, at i feriesæsonen, ved juletid og i påsken, forøges priserne på Tenerife billeje, idet der er flere turister på øen.

For eksempel koster den billigste bil på Tenerife i påsken, hvis man booker tre uger i forvejen, ca. 1000 kr. for 7-dages billeje.

Hvis I er mere end to personer afsted, så vælg som minimum en VW Polo, Opel Corsa, Ford Fiesta eller lignende. De allermindste udlejningsbiler på Tenerife (Hyundai i10, VW Up! eller lignende) har meget dårlig bagageplads.

Vejret på Tenerife - påskeferie på solskinsø
2014 er især et godt år at kombinere påsken med en kort ferietur til Tenerife, da chancerne for godt vejr på Tenerife sidst i april måned (påsken 2014) som oftest er større.

Der er dog en grund til at Tenerife kaldes ’øen med evigt forår’. Hvis man ønsker at genopleve ferieoplevelsen næste år, falder påsken 2015 den 5. april og det skal man bestemt ikke lade sig afskrække af. Sædvanligvis er temperaturerne på Tenerife i april måned på 20 grader eller mere allerede fra tidligt i april.

Tenerife nyder godt af et mildt klima og med temperaturer der svinger mellem 24-28 grader om sommeren, bliver det sjældent ulideligt varmt.

Besøger man Tenerife om vinteren, for eksempel i juleferien, er der stadig mange solskinsdage og mildt vejr. Men det er om vinteren det regner på Tenerife, så det kan naturligvis ske.

Man bør være opmærksom på, at der er temperatur variationer fra den østlige del (Santa Cruz de Tenerife) til den vestlige del af øen (Buenavista del Norte). Det er som oftest også meget mildere ude ved kysten end inde på øen.

Se temperaturkort over Tenerife.

Påsken på Tenerife
Påskefestlighederne har stor betydning i det overvejende katolske Spanien og også på de Kanariske øer.

Palmesøndag processioner er begyndelsen på påsken. Æseloptoget (til minde om Jesus, der red ind i Jerusalem på et æsel) tiltrækker palmesøndag mange mennesker, både for den spirituelle men også kunstneriske dimension.

Flere festligheder følger fra skærtorsdag (den hellige nadver) og langfredag, hvor et såkaldt optog i stilhed finder sted i La Lagune de Tenerife. I Adeje, på Tenerifes sydkyst, er genopstandelsen fra de døde og Jesus’ lidenskab et meget populært indslag for lokale og turister.

Påsken for børn på Tenerife kan bruges i Corel de los conejitos, kanin indhegningen i Loro Parque i udkanten af Puerto de la Cruz, hvor der afholdes aktiviteter for børn, blandt andet påskeæggejagt.

Bemærk at de fleste museer på Tenerife er lukkede Langfredag (national helligdag), påskesøndag og anden påskedag.Påskeferie billeje på Tenerife - lej bil på de Kanariske øer
Artikel: Påskeferie billeje på Tenerife - lej bil på de Kanariske øer

Emner:

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar