Ny VW Golf 2020 - mk 8 model klar sent i 2019

Information om den ny VW Golf 2020 mk 8 er primo 2019 så småt ved at være troværdig.

Se også: Mest solgte biler i Danmark i 2019.

UPDATE maj-19 Nye billeder - VW Golf 8 model 2020
De første billeder af produktionsbiler er offentliggjort. Men selv om der er tale om en pre-production serie til testformål, spekuleres der stadig i tysk presse på at Volkswagen fortsat 'gemmer' på den rigtige front af frygt for at give kopi-producenter i Kina et forspring. 

Det forlyder desuden at Volkswagens ingeniører har haft flere end sædvanlige problemer med det nye infotainment system. Starten på normal produktion er derfor skubbet til sidst i 2019. Alle nye Golf 8 vil således med sikkerhed være 2020 modeller.

Den nye VW Golf 8 er en pæn bil - og ligner meget den gamle Golf 7.

Volkswagen er under tidspres, da øgede krav til bilers karosseri ved NCAP crahtest træder i kraft for alle bilmodeller introduceret fra 2020 - og det var aldrig planen at den nye Golf 8 skulle være så længe undervejs.

Den nye længe ventede Volkswagen når derfor ikke, som planlagt, at komme med på Frankfurt biludstillingen i september.  

VW design - den nye Golf
Som med alle nye bilmodeller fra VW, BMW, Audi og Mercedes især, har der i lang tid været mange spekulationer om det nye VW Golf 2020 mk 8 design.

VW Golf 2020 mk 8

Den nye Golf 8 ? - bedste bud på, hvordan ny model ser ud.

Produktion af ny Golf 8 går igang efter sommerferien 2019.

Den nye Volkswagen bliver dermed en Golf 2020 model, selv om mange af de nye biler strengt taget vil rulle af samlebåndet allerede i 2019.

Ny VW Golf 2020 - bedre plads og mere tech
Den nye Golf 8 afløser den særdeles succesfulde Golf 7 (herunder Golf 7,5), som har været på markedet siden 2012.

Se mere om Golf 7.

I den nye VW Golf 2020 model er der gjort meget ud af avancerede tekniske løsninger, men den nye Volkswagen kommer ikke til at kunne fås med elmotor. Det kan måske virke overraskende, men den ’gamle’ e-Golf solgt i perioden 2014-2019 udgår sammen med model mk 7, og Volkswagen satser istedet på et modelprogram for elbiler (EV), der er 100% optimeret til el.

Der spekuleres primo 2019 meget i, hvilket design den nye Golf 2020 vil få.

VW Golf 8 design-forslag - eller mulig VW finte til vildledning af kineserne.

Volkswagen holder kortene tæt til kroppen, men lover at den nye Golf 2019-2020 udover bedre plads (sandsynligvis en bredere bil) vil få bedre connectivity; dvs. være mere integreret med din iPhone, dit hjem etc. - dog sandsynligvis ikke som standardudstyr.

Der skulle også være mere sparsommelige benzinmotorer på vej, og diesel bliver formodentlig nedtonet til én eller måske to motorvarianter.

Sidst, men ikke mindst, forventer Volkswagen at gå Tesla i bedene med et self driving system (bedre end Tesla’s forhåbentligt). Denne feature bliver sandsynligvis også et tilvalg til standardmodellen.

Se også: God plads i den nye VW Polo.

Billeder af den nye Golf 2020 mk 8
Bilproducenterne er blevet meget påpasselige med at lade informationer om design sive mange måneder før introduktion af ny bilmodel.

Årsagen er især at kinesiske kopi-producenter (og det er stort set dem alle sammen) benytter enhver lejlighed til at ’låne’ design, da sådanne aktiviteter tilskyndes af Kina’s magthavere.

Video ny Golf 8 - mest troværdige billeder af den nye Golf 8 2020-model.

Vi opdaterer på video billeder af ny Golf 2020 herunder, når de bliver offentliggjort.

Golf 8 på Geneve biludstilling?
Den årlige internationale biludstilling i Geneve; også kaldet Geneve Motor Show bliver måske, måske ikke, dét event, hvor den nye Golf 8 bliver præsenteret.

Ford samt Jaguar-Landrover (JLR) har allerede trukket sig fra 2019 udgaven af Geneve Motor Show. JLR og Ford er pressede økonomisk og mener ikke at få nok ud af de millioner euro, som spenderes på det omfattende 10-dages show. Lidt overraskende har Volvo også meldt ud at der ikke vil være biler at finde fra den kinesiske regime ejede producent. FCA (Fiat Chrysler Group) er også usikker med hensyn til deltagelse på Geneve Motor Show.

VW vil som minimum præsentere VW Golf med nye motorer på Geneve udstillingen.

Blandt de sikre premiere-biler på Geneve finder man BMW 3-serie Touring.

Se mere om Geneve Motor Show, som afholdes 7-17 marts.

Priser på ny VW Golf 2020 (mk 8) i Danmark
- opdateres, så snart priser foreligger -Ny VW Golf 2020 - mk 8 model klar sent i 2019
Artikel: Ny VW Golf 2020 - mk 8 model klar sent i 2019

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar