Nye lejebiler 2018-2019 i Heathrow, Milano og Malaga Lufthavn

Det nye år byder på masser af nye lejebiler på en lang række populære destinationer.

Vi har udvalgt en håndfuld af de mest spændende nye 2018 bilmodeller i 3 store europæiske lufthavne.

Specielt interessant er den store forskel i bagageplads i minibil/Fiesta/Polo klassen. Har man godt med baggage med på ferie, eller rejser man 4-5 personer, kan det betale sig at vælge visse bilmodeller frem for andre for at få mest mulig bagageplads. Se mere nedenfor om bedste bagageplads i udlejningsbil.

Billigste billeje i Heathrow Lufthavn
Hos Hertz i London-Heathrow Airport - LHR, kan man leje den nye Kia Picanto.

Kia Picanto udlejningsbil

Kia Picanto på Geneve Motor Show © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

Bilen er lille og nem at parkere. Usædvanligt for så beskeden og billig en bil er at den er sat rigtig, rigtig godt sammen.

Selv om der naturligvis ikke er mange dyre løsninger teknisk set, er den nye Kia Picanto en imponerende lille bil med 5 døre, der alle (inklusiv bagklappen) lukker med en kvalitets-lyd, der næsten når Mercedes-standard.

Hvis man er på udkig efter billig billeje i Heathrow Lufthavn, er Kia’en klart det bedste bud i starten af 2018.

Også bagageplads vinder Kia Picanto på. Der er 225 liter at gøre med (se nedenfor), og selv om det ikke lyder af meget, er det fornemt for denne størrelse lejebil. Dertil kommer at Kia Picanto har 60/40 foldebagsæde (split rear seat).

Se aktuelle priser på billeje i Heathrow Airport

Kia Picanto bagagerum

Luggage-capacity in the new Kia Picanto.

Vi udnævner Kia Picanto til bedste mikro-bil/mini-bil til leje i 2018. Den charmerende koreaner kan muligvis ikke prale af at være et prestige-mærke (som VW Up), men til gengæld er der plads til 5 personer (4 voksne) og køreegenskaberne gør den lille Kia sjov (og sikker) at have med at gøre.

Vi har set Kia Picanto hos Hertz, Heathrow Airport med garanti for bil model (og ny model). Andre biler i mikro/mini klassen (på dansk mikro – på engelsk: mini) er Peugeot 108, Toyota Aygo og VW Up. Tag Kia Picanto, hvis muligt – det er den bedste!

Lej stor bil i Heathrow Lufthavn – bedste tilbud
Til den forretningsrejsende eller som behagelig familie-transporter uden at skulle op i en SUV, er der masser af muligheder i Heathrow Airport. Bedste bud er set med økonomiske briller den nye Opel Insignia (som hedder Vauxhall Insignia i England). Hvis man vælger stationcar-udgaven, får man næsten 5-meters ‘flyder’ serveret – og den er oven i købet ganske veludstyret med alskens moderne sikkerhedsudstyr.

Opel Insignia video.

Den nye Insignia er udnævnt til Årets Business Bil i Danmark 2018 (tidligere Årets Firmabil) og det er ikke tilfældigt. Opel har med den nye Insignia rystet resterne af det støvede Opel-image af sig og er specielt med den nye 1.5 liter Turbo-model med enten 140 eller 165 hestekræfter et fortræffeligt og meget økonomisk valg.

Bagagerummet er enormt!

Opel Insignia bagagerum

560 liter bagageplads i Insignia Stationcar (Sports Tourer) - uden at lægge bagsæde ned.

Faktisk brillerer Opel med sin 1,5 benzin-model ved at være det bilmærke/den model, der overdriver benzinøkonomi mindst I sin bilklasse (ifølge Auto Zeitung), når benzinforbrug angives. Realistisk set vil 1,5 Turbo-modellen gå ca. 14 km i gennemsnit per liter benzin ved normal kørsel.

Avis, Europcar, Easirent og Enterprise i Heathrow Airport har den komfortable og veludstyrede Opel Insignia Sports Tourer til meget interessante London Heathrow-billeje priser.

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer 1.5 Turbo Automatic på vores test-kørsel (bil fra Europcar) i Danmark © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk

Se også: Udenlandsdansker-billeje tilbud hos Europcar.

Nye biler til leje i Malaga Lufthavn
På Costa del Sol er der stort set altid nye eller næsten nye udlejningsbiler til rådighed.

Se også: Vejret på Costa del Sol.

I 2018-2019 vil de mest populære lejebiler som altid enten være i Ford Fiesta/VW Polo klassen eller i ‘Golf’-klassen.

Især i den prisbillige størrelse over mindste udlejningsbil er der nye, stærke konkurrenter på banen. VW Polo 2018 er ny model i 2018, og det samme er Seat Ibiza og Ford Fiesta.

Ny VW Polo

Den nye VW Polo – større end forrige model.

Værd at overveje, trods lidt mindre bagageplads end Polo, er den nye Ford Fiesta 2018-frem. Som ny bilmodel har Fiesta’en meget at leve op til. Med den ligeledes nye Seat Ibiza er konkurrencen benhård I denne bilklasse.

Ny Ford Fiesta som udlejningsbil

Den nye Fiesta.

Alle bilerne I denne størrelse er gode, men nogen udmærker sig mere end andre. På sikkerhedsudstyr er det vigtigste at køre så ny en bilmodel, som muligt, idet udviklingen går meget stærkt.

Ny Seat Ibiza

Den nye Seat Ibiza © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

Der er ingen tvivl om at Polo, Fiesta og Ibiza er blandt de bedste biler I klassen, der på engelsk kaldes for economy – og som på dansk ofte omtales som ‘minibil’ – uden at være specielt ‘mini’.

Se aktuelle priser på Malaga Lufthavn billeje

Hvis baggage-plads er vigtigt, vinder Seat Ibiza og VW Polo – se sammenligning af mini-biler herunder:

Største bagagerum i super-mini klassen

  1. Seat Ibiza (ny model) – plads til 355 liter bagage
  2. VW Polo (ny model) - 351 liter bagageplads
  3. Skoda Fabia – 330 liters bagagerum
  4. Hyundai i20 – 326 liter
  5. Kia Rio – 325 liter
  6. Renault Clio – 300 liter
  7. Citroen C3 – 300 liter
  8. Ford Fiesta (ny model) - 292 liter
  9. Opel/Vauxhall Corsa – 285 liter
  10. Peugeot 208 – 285 liter

Til sammenligning har en Ford Focus (modellen over Fiesta) 316 liter bagageplads og en ny VW Golf 2018 (modellen over Polo) ca. 380 liter plads i bagagerum.

City-biler (mikro) og sportsvogne i Milano-Bergamo Lufthavn (og i Milano Malpensa/Linate)
Hertz i Milano har den store Insignia til attraktive leje-priser.

Én af de mest fornøjelige biler til leje i Italien og som billeje Milano-Bergamo lufthavn er den fantastiske Fiat 500 Cabriolet.

Hvad er prisen for billeje Bergamo Lufthavn – check priser her

En Fiat 500 Cabriolet er, indrømmet, ikke en fuldblods-cabriolet, men derimod en foldetags-cabriolet i bedste italienske tradition.

Hvis man kører med det elektriske foldetag nede, er der masser af sol, men faktisk begrænset vind I håret, da siderne på bilen ikke ‘er væk’, som på en normal cabriolet/convertible/spider.

Hvis man skal sige noget negativt om Fiat 500C er bagagepladsen på kun 185 liter – og dertil svært at pakke effektivt. Lejer man en 500C Fiat er det derfor en god ide at pakke I bløde tasker og bruge bagsædet som ekstra ‘bagagerum’.

Taget på en Fiat 500C folder/ruller kun i midter-sektionen.

Fiat 500 Cabriolet

Én af de mest charmerede biler I Italien – Fiat 500C (C for Cabriolet).

I familie-afdelingen kan Sixt Milano-Bergamo være behjælpelig med en BMW 2-series Active Tourer.

Denne BMW SUV-crossover er strengt taget ikke en ny model, men en 'facelift' model BMW Active Tourer fra og med 2018.

En Active Tourer er særdeles praktisk, når man rejser til Italien med mindre børn. Priserne for at leje denne BMW SUV starter ved omkring €200 per uge (ca. 1500 kroner) – billig Milano billeje i denne klasse (husk at bestille i god tid).

Som familiebil er en 2-serie Active Tourer sjov at køre i for mor og far også – idet den basalt set er baseret på samme platform som den nye sporty Mini Clubman.

BMW 2 Active Tourer

BMW Active Tourer 2-series – masser af plads til små penge I Milano Lufthavn (Bergamo, Malpensa, Linate).

Sportsvogne og luksusbiler i Milano-Bergamo – rental offers hos King Rent
Den ultimative køreoplevelse venter i Milano-Bergamo.

King Rent tilbyder Porsche 911 Carrera S Coupe og Cabriolet fra €430 per dag på en række lokationer I Italien. King Rent Porsche 911 lejen er, selvfølgelig, den nyeste 991-model.


The Porsche 911 Carrera S Cabriolet & Coupe

Superbil-leje I Milano - Porsche 911 Carrera S Cabriolet & Coupe.

Priserne for sport car rental i Milan Airport er relativt høje, men udvalget er til gengæld omfattende.

Porsche lejebilerne er langt fra eneste mulighed. Der findes også (hos King Rent billeje) Jaguar F-Type, Porsche Cayenne, Ferrari 458 (Spider & Coupe), Range Rover Sport, Ferrari 488, Lamborghini Huracan og den smarte Audi R8 sportsvogn.

Mere information om den seneste Porsche 911-model på Porsche.com.

Hvis man booker luksus- eller sportsvogns-biludlejning i den dyre klasse, skal man være opmærksom på krav til kreditkort hos King Rent.


Nye lejebiler 2018-2019 i Heathrow, Milano og Malaga Lufthavn
Artikel: Nye lejebiler 2018-2019 i Heathrow, Milano og Malaga Lufthavn

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar