Billeje Zakynthos Lufthavn - guide til billig biludlejning i Grækenland

Sammenlign billejepriser i Zakynthos Lufthavn med Cartrawler Grækenland

Zakynthos Internationale Lufthavn - ZTH, også kendt som “Dionysios Solomos” Lufthavn, er den eneste lufthavn på den græske ø Zakynthos.

Zakynthos (eller Zante), ligger ved Det Joniske Hav, vest for Peloponnes halvøen.

Se Zakynthos’ beliggenhed på kort over Grækenland.

Langt størstedelen af flytrafikken til lufthavnen ankommer i sommermånederne, fordi Zakynthos primært er en populær strandferie destination. Resten af året er det primært fly fra det græske fastland (Athen) og andre græske øer der lander i Zakynthos Lufthavn.

VW Beetle Convertible Rental Car

Sommer-billeje på Zakynthos - VW Beetle cabriolet med vind til håret.

Lej en bil og få meget mere ud af ferieoplevelserne på Zakynthos.

Øen har et kørevenligt og forholdsvist nyt vejnet (anlagt i årene efter jordskælvet i 1953, der havde ødelagt det meste af den originale infrastruktur) og der forefindes biludlejning både i Zakynthos Lufthavn og inde i selve byen.

Billeje-udbydere i Zakynthos Lufthavn
Fra Zakynthos Lufthavn kan man leje bil fra én af de mange billeje-udbydere med kontor i lufthavnen, blandt andet Hertz, Thrifty og Europcar, samt fra de selskaber, der har biludlejning uden for lufthavnsområdet, som for eksempel Auto Union, Avis Rent A Car, Budget, Olympic Car Rentals og Green Motion.

Bemærk, at de biludlejningsfirmaer, der ikke har kontor i lufthavnen, bringer lejebilen til kunden ved ankomst eller tilbyder transport ud til biludlejningsfaciliteterne ikke langt fra lufthavnsarealet.

Bestil billig lejebil i Zakynthos Lufthavn i god tid
Det tilrådes den prisbevidste turist at reservere lejebil så tidligt som muligt i Zakynthos Lufthavn, hvis sommerferien går dertil.

Selvom Zakynthos Lufthavn billeje er forholdsvis billigere end på andre populære græske øer, såsom Kreta eller Rhodos, er der i de travleste turistmåneder - juli og august - en kraftig prisstigning på billeje, især ved sen booking.

Billeje søgemaskiner, så som Cartrawler, giver mulighed for at sammenligne priserne på billeje i Zakynthos Lufthavn på forskellige tider af året og mulighed for at bestille online, når det ideelle tilbud dukker op på skærmen.

 Ford Fiesta lejebil Grækenland

Billig Zakynthos billeje - en Ford Fiesta har god plads til prisen © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk

Zakynthos billeje udenfor sæsonen - vejret i Zakynthos
Zakynthos øen er velsignet med dejligt mildt vejr og mange solskinsdage hele året rundt. Temperaturerne i Zakynthos forbliver over 20 grader størstedelen af året og man kan sagtens få glæde af en god ferie udenfor juli og august måned, hvor turiststrømmen og de opskruede priser er på sit højeste.

Få mere detaljeret information om vejret i Zakynthos (temperaturer, nedbørsmængder og solskinstimer) og Zakynthos hav-temperaturer hele året.

Er man så heldig, at man har tid til at holde ferie på Zakynthos i det tidlige forår, bliver man virkelig overrasket over, hvor billige billejepriserne kan være.

Besøg Zakynthos - facts om øen Zakynthos

  • Zakynthos er den tredjestørste ø I Det Joniske Hav efter Korfu og Kefallonia.
  • Zakynthos By er øens hovedby. En tredjedel af Zakynthos’ befolkning på ca. 10.000 indbyggere bor i Zakynthos By.
  • Kalamaki, Keri, Tsilivi og Alykes/Alikanas er de mest populære resorter på Zakynthos. Se kort over Zakynthos.
  • Laganas er ’festområdet’ på Zakynthos med masser af diskoteker, barer og natklubber.
  • Navagio stranden, en af de smukkeste strande på Zakynthos og som kun kan tilgås med båd, er opkaldt efter et skibsvrag, der stadig kan ses liggende på den centrale del af stranden.
  • I 1953 ødelagde et kraftigt jordskælv de fleste af øens landsbyer og det bevirkede, at befolkningen på landet søgte til Zakynthos By. Fra 2000 og et årti frem oplevede Zakynthos en lang række små jordskælv, der dog langt fra var store nok til udrette materielle skader eller forårsage dødsfald. Hele øens infrastruktur er blevet genopbygget og udviklet siden jordskælvet i 1953 og den voksende turisme er en af grundpillerne i Zakynthos’ økonomi.
  • Zakynthos er også tilholdssted for den kødædende havskildpadde (caretta caretta), når de ankommer i massive mængder for at lægge æg på Zakynthos’ strande. Zakynthos Lufthavn indstiller al trafik mellem midnat og kl. 04.00 for ikke at forstyrre skildpadderne, der brødføder sig selv om natten.
     

Fly fra Danmark til Zakynthos Lufthavn
Fra Danmark flyver SAS direkte til Zakynthos (sommer-rute) og fra Gøteborg har Novair en sommer-rute. (per sommer 2014).

Blandt de mange charterselskaber, som udbyder rejser til Zakynthos finder man Bravo Tours, Apollo Rejser, Aarhus Charter og Folkeferie.

Både Aarhus Charter og Bravo Tours har i øvrigt fly direkte til Zakynthos (charterfly) fra Aalborg Lufthavn.

Med fly fra UK til Zakynthos
Sæsonruter (sommer-ruter) fra forskellige lufthavne i UK til Zakynthos betjenes af lavpris flyselskaberne Easyjet, Jet2 og Monarch Airlines, samt af charterselskaberne Thomas Cook Airlines og Thomson Airways (per sommer 2014).

Lej bil Zakynthos Lufthavn


Billeje Zakynthos Lufthavn - guide til billig biludlejning i Grækenland
Artikel: Billeje Zakynthos Lufthavn - guide til billig biludlejning i Grækenland

Emner: , , , , , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar