Biludlejning Lihue Lufthavn Kauai - find de bedste billeje priser på Hawaii (kør-selv-ferie USA)

Udvid ferien og oplevelserne på Hawaii med en lejebil fra Lihue Lufthavn på øen Kauai.

Med egen bil på Hawaii lige ved hånden bliver det meget nemmere at udforske øen efter behag. For at kunne opnå fuld fordel af de konkurrencedygtige priser på Lihue Lufthavn billeje, så brug lidt tid på at sammenligne forskellige tilbud fra de mange biludlejningsfirmaer.

Kør-selv-ferie Hawaii, USA
De bedste priser findes nemmest med internet billeje søgemaskinen Cartrawler.

Lihue Lufthavn billeje - sammenlign priser med Cartrawler Hawaii

Chevrolet Sonic Hawaii

Billigste bil på Hawaii - prøv en Chevrolet Sonic (identisk med Chevrolet Aveo).

Lihue Airport - LIH er den primære lufthavn på øen Kauai, Hawaii. Navnet ’Kauai Airport’ bruges også sammen med ’Lihue Airport’.

Lufthavnen ligger på Kauai’s østkyst, et par kilometer fra øens hovedstad, Lihue, og ikke langt fra mange attraktioner på Kauai: Puakea golf, Kalepa Mountain skovreservatet og Kauai Lagoons ferieresort.

Turistdestinationen Kauai:

Se også: Billlig billeje i Honolulu, Hawaii

Biludlejningsfirmaer i Lihue / Kauai Lufthavn
Billeje er en populær løsning i Kauai og mange store biludlejningsfirmaer er repræsenteret i Lihue Lufthavn, som også er den mest brugte indgang til øen. Blandt de store biludlejningsselskaber i Lihue Lufthavn er: Avis Rent A Car, Advantage, Alamo, Budget, Dollar, Enterprise Rent A Car, Hertz og National Car Hire Hawaii.

Biludlejernes skranker i Lihue Lufthavn ligger over gaden udenfor terminalbygningen.

Se kort over Lihue Lufthavns terminaler.

Billig billeje Lihue - book på forhånd til kør-selv-ferie i USA
Billeje tilbud i Lihue Lufthavn kan fås på en lang række bilkategorier, fra økonomiklasen over kompakt, standard, cabriolet og SUV køretøjer, til minivans og luksusbiler, som alle kan lejes til din ferie på Kauai. De eneste billeje kategorier, som er svagt repræsenteret i Kauai er de mindste by biler, som i det hele taget er svære at finde på Hawaii.

Oftest er de billigste biler til leje i Lihue Lufthavn en Chevrolet Aveo, Hyundai Accent, Chevrolet Spark eller lignende køretøjer i økonomiklassen. Priserne på billig billeje i Lihue begynder fra omkring 1300 kr. for en uge, udenfor højsæsonen. Bemærk, at foruden den traditionelle sommerferieperiode, er Hawaii også en populær destination for solhungrende turister i vintermånederne, især i december og januar. I disse måneder skal man forvente, at mange andre turister også er taget til Hawaii og at priserne derfor generelt er højere end normalt. Det anbefales at bestille en lejebil i god tid for at undgå at betale unødvendigt meget.

Find mere information om vejret i Kauai.

Kauai convertible og premium billeje - billigt at leje åben bil
Feriegæster, der ønsker at nyde det fremragende vejr på Hawaii i en åben bil, kan leje convertibles i Lihue Lufthavn til relativ billige penge, ofte fra omkring 2500 kr. for en uges leje af en Ford Mustang Convertible eller lignende, udenfor højsæsonen i Kauai.

Ford Mustang Convertible leje Hawaii

Billig cabriolet-billeje i Lihue Lufthavn, Hawaii - for eksempel Ford Mustang fra Budget, Europcar eller Avis.

Biler på øverste hylde i segmentet luksus / premium kan ofte lejes til lignende lave priser. Blandt luksusbiler til leje i Kauai er: Chrysler 300, Buick Lacrosse, Lincoln MKS, Cadillac CTS og Nissan Maxima.

Fly til Lihue Lufthavn, Kauai
Lihue Lufthavn håndterer flyvninger mellem Hawaii øerne til Honolulu og Kahului, flyvninger til USA's fastland, samt internationale ruter til Canada. Flyselskaber i Lihue Lufthavn er United Airlines, Hawaiian Airlines, Delta, American Airlines og WestJet.

Der er per start 2015 ingen direkte flyruter fra Europa til Hawaii.

Se også: Direkte flyruter til USA 2015 fra Danmark.

Delta Airlines, United Airlines og American Airlines har alle ruter til Lihue Airport fra Los Angeles (LAX), hvortil der er direkte forbindelse fra Danmark.

Relaterede artikler:


Biludlejning Lihue Lufthavn Kauai - find de bedste billeje priser på Hawaii (kør-selv-ferie USA)
Artikel: Biludlejning Lihue Lufthavn Kauai - find de bedste billeje priser på Hawaii (kør-selv-ferie USA)

Emner: , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar