Kør-selv-rejser til USA - FDM Rejser tilbyder pakkerejser med eventuel billeje og flybillet til Florida, Californien, New England og Sydstaterne

USA er blevet enormt populært som rejse-land.

De store vidder og et areal for kontinental-USA (minus Alaska) på hele 8.080.464 km2, giver USA ferie i bil en voldsom fordel i forhold til bilferie i mange andre lande, hvor attraktionerne ligger mere koncentreret og man derfor nemmere kan komme rundt med offentlig transport. USA skal opleves i bil, som amerikanerne gør det.

USA er af samme årsag indbegrebet af automobil-kultur. Amerikanerne opholder sig i deres biler i uendelig mange timer, og samfundet er indrettet på at folk møder op i deres (store) bil og forventer at den private bil altid kan anvendes som transportmiddel.

Biler i USA er billige og benzin er meget billigt efter danske forhold - specielt efter at olieprisen er faldet ned til omkring $50 per tønde. Diesel er også billigt i USA, men anvendes stort set kun for trucks og til anden erhvervsmæssig brug.

Ford Flex bil USA

Biler skal helst være store i USA - og rummelige. Ford Flex lejebil opfylder begge krav med længde på 5,1 meter, plads til 6-7 og dertil 265 hk fra en motor på 3,5 liter samt naturligvis automatgear.

Faktisk er amerikanerne igen efter olieprisens fald begyndt at købe større biler med større motorer med et om ikke uhæmmet, så dog særdeles betragteligt forbrug af benzin.

FDM Rejser til USA
Det danske rejsebureau FDM Travel har stor fokus på rejser til USA; herunder kør-selv-rejser til USA. Det involverer så at sige altid leje af bil eller motorhome.

Man kan vælge at leje bil i USA via FDM, men ofte er det billigere at leje direkte eller via en prissammenligningsside som www.guide-billig-billeje.dk

Oversigt over FDM Rejser USA (kør selv rejser i udlejningsbil) i 2015
Se nogen af de mest populære USA rejser i 2015 herunder. 

FDM rejse 'Børnenes USA' - 8 dages rundtur (kør-selv-rejse) i USA - med titlen Børnenes USA. Turen er koncentreret om Miami, Florida Keys og Orlando i Florida, hvilket giver masser af muligheder for underholdning i Floridas mange forlystelsesparker. Hertil kommer at afstandene i Florida er børnevenlige.

Denne rejse med FDM Travel er uden billeje og flybilletter, som skal bestilles separat.

Se også: Oplevelser i Orlando, Florida

FDM rejse 'Highway 1' - 5 dage i USA lejebil på én af de mest ikoniske strækninger i USA mellem Los Angeles og San Francisco. Fantastiske udsigter gør dette til en oplagt rute til leje af Ford Mustang Cabriolet eller lignende sjov og gerne åben amerikanerbil.

Denne FDM rejse til USA er uden billeje og flybillet, som dog kan tilkøbes direkte via FDM Travel eller man kan selv arrangere fly og bil.

Se også: Lej en Mustang Cabriolet i USA.

FDM rejse 'Route 66' - kør-selv-ferie i USA i 16 dage med fokus på at finde den gamle ikoniske USA interstate-highway Route 66, som løber fra Chicago, Illinois over Missouri, Oklahoma, Texas og New Mexico til Las Vegas i Nevada for at slutte i Los Angeles, Californien.

Route 66 findes kun bevaret i fragmenteret form, men meget er stadig autentisk, og store dele er turen er som et blik ind i en tid, som var engang - blandet med natur-oplevelsen Grand Canyon og det super-moderne Las Vegas og Hollywood i Californien.

Man kan sagtens selv sammensætte denne USA-tur. Hos FDM Rejser er den færdigpakket med hotel/motel-ophold, men inkluderer ikke billeje og flybillet.

Chevrolet Camaro Cabriolet leje USA

Chevrolet Camaro Cabriolet - eller en Ford Mustang Cabriolet - utrolig billig at leje i USA. Bemærk ved booking af cabriolet-leje i USA altid til max 4 personer.

FDM rejse 'Best of Florida' - rejse rundt i Florida over 9 dage med udgangspunkt fra Miami (ankomst og afgang fra Miami Lufthavn). Kør-selv-rejsen med FDM Travel går over Key West og Fort Myers til Orlando. Derefter køres til St. Augustine og Fort Lauderdale inden turen går tilbage til Miami.

Rejsen inkluderer hotel, men ikke flybilletter og USA billeje.

Se også: Billig billeje i Miami Lufthavn.

FDM rejse 'Southern Cost to Coast' - som navnet på denne FDM Rejse angiver, er der tale om en tur tværs over USA's sydlige del. med start i Miami (ankomst Miami Lufthavn) og afslutning i Californien (afrejse fra Los Angeles Lufthavn LAX).

Denne FDM rejse tværs over USA går over Miami Beach, Orlando, Tallahassee og videre til Pensacola Beach i Florida, før turen går til staten Louisiana og byen New Orleans. Fra The Deep South går rejsen over Houston og Dallas i Texas for derefter at krydse over New Mexico ind i Arizona, hvor der gøres stop i Grand Canyon National Park. Herfra til Californien med mulighed for shopping og sightseeing i Santa Monica, på Venice Beach, i Hollywood eller/og i Beverly Hills.

Billeje og flybillet er ikke inkluderet.

Se også: Oficielle feriedage i USA.

FDM rejse 'Best of North West USA og Canada' løber over 15 dage i det nordlige USA og i Canada. I denne del af Nordamerika er afstandene enorme, så turen koncentrerer sig om det vestligste USA & Canada med udgangspunkt i Seattle, Washington State, hvorfra der køres nordpå til den fantastiske by Vancouver i Canada.

Herefter byder turen på Rocky Mountains, Yellowstone National Park og megen anden spændende natur i både Canada og USA, inden der returneres til Seattle.

Der er ingen problemer i at krydse grænsen USA-Canada, men husk internationalt kørekort i USA - se artikel om cross-border travel USA-Canada.

'Best of North West USA og Canada' rejsen med FDM Travel inkluderer ikke billeje og flybilletter.

FDM rejse 'Børnenes Californien' er 14 dage i bil fra Los Angeles (ankomst til LAX) over Flagstaff og Grand Canyon til Las Vegas. Efter at have oplevet Las Vegas i staten Nevada, går turen over Mammoth Lakes og Yosemite tilbage til Californien, men denne gang mod San Francisco. Man kan vælge at flyve hjem herfra eller alternativt tage turen tilbage til LAX af Highway 1.

Rejsen inkluderer ikke billeje og flybilletter

Se også: Californiens Lufthavne - guide til billig USA billeje.

Stort udvalg af kør-selv rejser til USA hos FDM Travel
FDM Travel tilbyder desuden er lang række USA rejser (som kør-selv-ferie) til området omkring Washington og New York; som eksempelvis:

Rejsen Eastern Triangel og Rejsen Capital Impressions

samt kør-selv-rejserne:

Great Lakes
Naturskønne Californien for Livsnydere
Oregon & Washington
(vestkysten af USA)
Yellowstone & The Rockies
Pacific Coast Highway
Parks of the Midwest
Pearls of Northwest
Pure Nature of the West

The Best of The West
Yellow Rose of Texas

og ikke mindst de New England orienterede (6 nordøstligste stater i USA):

New Englands Best
New England Explorer
New England for Livsnydere

New England består af staterne (nord til syd) Maine, New Hampshire, Vermont, Massachusetts, Rhode Island, Connecticut og Rhode Island (men ikke New York).

Se kort over New England.

og de mere sydligt orienterede (sydstaterne):

Southern Belle
Southern Songs
S
ydstatscharme for Livsnydere

The Deep South (sydstaterne i USA) er som regel defineret som staterne Georgia, Alabama, Louisiana, Mississipi og South Carolina. Hertil kommer 'grænse'-staterne Texas og Florida, som også nogen gange ryger med som sydstater.

Den 1. marts 2015 afholder FDM Travel egen rejsemesse med fokus på USA (og Canada). Det koster 25 kr. at deltage og messen finder sted på Docken konferencecenter i Nordhavnen (Færgehavnsvej 35) i København.

Relateret artikel:

Direkte flyruter til USA.


Kør-selv-rejser til USA - FDM Rejser tilbyder pakkerejser med eventuel billeje og flybillet til Florida, Californien, New England og Sydstaterne
Artikel: Kør-selv-rejser til USA - FDM Rejser tilbyder pakkerejser med eventuel billeje og flybillet til Florida, Californien, New England og Sydstaterne

Emner: , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar