Billeje Podgorica Lufthavn (TGD) - biludlejning i Montenegro med Cartrawler

Sammenlign billeje priser i Podgorica Lufthavn, Montenegro

Podgorica Lufthavn er den største af to internationale lufthavne i Montenegro, der grænser op til Adriaterhavet.

Med Balkanlandenes voksende popularitet som europæisk turistdestination (omfatter også Montenegro), har Podgorica Lufthavn taget imod mange flere passagerer de senere år end tidligere. De europæiske flyrutekort bliver konstant udvidet med flere ruter til Podgorica Lufthavn, hvilket er med til at gøre det nemmere at komme til Montenegro og de øvrige billige turist-destinationer i denne del af Balkanområdet.

Renault Clio lejebil

Montenegro billeje - her en Renault Clio i økonomiklassen; ofte billigt i Podgorica Lufthavn © Foto: guide-billig-billeje.dk.

For de turister der er interesseret i at lære den Montenegrinske kyst bedre at kende, eller at tage på tur ind i landet, er billeje i Podgorica Lufthavn nok det mest praktiske og ofte tit den mest økonomiske løsning.

Se også: Billig billeje i Tivat Lufthavn i Montenegro tæt på Kroatien

Mindste og billigste udlejningsbil i Podgorica Lufthavn - TGD er ofte en Chevrolet Spark eller en Fiat Panda. Begge er meget basale biler (og altid med 5 døre), men på trods af deres lidt rustikke interiør, kører de egentlig meget godt. Problemet med de mindste biler er bagageplads med flere end 2 personer på ferie.

Chevrolet Spark rental car Montenegro

Den lille Chevrolet Spark sælges ikke i Danmark, men har meget tilfælles med Opel Karl.

Besparelsen ved at vælge mindste bil er til at overse. Et bedre tilbud er som regel en Ford Fiesta eller lignende fra eksempelvis Green Motion.

I Montenegro er det ikke altid nyeste model, som billejeselskaberne har i flåden, men selv den forrige Ford Fiesta er en udmærket bil i økonomi-klassen. Andre billeje-selskaber i Podgorica Lufthavn, som eksempelvis Avis biludlejning, anvender Dacia Sandero - og så er en 1-2 år gammel Ford Fiesta trods alt at foretrække.

Ford Fiesta billeje

Ford Fiesta er et godt bud på billig Montenegro-billeje.

Dacia ejes af Renault, og netop i Montenegro er Dacia Sandero blandt de mest solgte biler - faktisk af og til nummer 1 i nybils salgs-statistikken.

Et andet medlem af Renault familen er den velskårne Dacia Duster, som ofte er den billigste SUV til rådighed (compact SUV). Duster'en fås både med 2- og med 4-hjulstræk. I Montenegro er det så at sige altid 2-hjulstræk versionen, man får stillet til rådighed.

Rent a Dacia Duster

Fin højbenet SUV-bil til pengene - Dacia Duster billeje Podgorica Lufthavn.

Special-tilbud på billeje i Podgorica lufthavn - super-billig Audi SUV
Fra tid til anden kan man finde virkelig gode tilbud på lidt usædvanlige udlejningsbiler.

Hvad for eksempel med en Audi Q2 til tæt på samme lejepris som for en Dacia Duster. Vi spottede Audi Q2 SUV'en hos Europcar og den var med 'garanteret bilmodel'.

Husk altid at bestille bil i god tid i Montenegro. Højsæsonen juli-august-september varsler væsentlig højere lejepriser ved sen booking.

Audi Q2

Lækker Audi Q2 til Dacia Duster pris - set hos Europcar Montenegro.

Store biludlejningsselskaber i Podgorica Lufthavn
De fleste af verdens største biludlejningsaktører er på plads i Podgorica Lufthavn, blandt dem finder man:

 • Sixt
 • Hertz og Hertz-ejede Firefly lavpris-billeje
 • Enterprise og datterselskabet Alamo
 • Avis Rent-A-Car Montenegro og Budget Biludlejning (Avis-Budget gruppen).
 • Europcar og Interrent lavpris-billeje fra samme koncern. Hertil kommer Goldcar/Rhodium, der som Europcar-ejet udbyder lever sit eget liv.

Guide-Billig-Billeje redaktionen anbefaler at undgå Goldcar (og tilknyttede Rhodium), da dette selskab er kendt for at skabe problemer for kunder.

Lej minibus Renault Trafic

Mange penge at spare ved sammenligning af priser ved booking af minibus til 8 eller 9 personer.

Lejebiler til lave priser i Podgorica Lufthavn kan også fås hos lokale og mindre internationale billeje-udbydere såsom:

 • Meridian Rent A Car
 • Roksped Rent A Car
 • Kompas
 • Surprice car rental
 • Green Motion
 • Bids RentACar
 • Toms Rent A Car
 • Nava Rent-A-Car

Cartrawler Montenegro - nem billeje til konkurrencedygtige priser
Billeje søgemaskinen Cartrawler gør det muligt at sammenligne priser på udlejningsbiler i Podgorica Lufthavn fra mange udbydere og derefter booke online. Bemærk, at priserne fundet af Cartrawler ofte er langt mere konkurrencedygtige end billeje direkte ved udlejningsskranken i lufthavnen.

Cartrawler viser alle tilbud i alle billejekategorier i Podgorica Lufthavn, fra de mest populære mini-, økonomi- og kompaktklassemodeller til store, full size køretøjer, samt minivans og minibusser til leje i Montenegro.

Priserne varierer med sæsonen. Venter man til sidste øjeblik med at booke, bliver det dyrere. Booker man lang tid før højsæsonen, kan priserne for en uges leje starte ved nogen få hundrede kroner (fra €30-€60) for en uges billig Podgorica lufthavn billeje. 

Se også: Officiel Montenegro turistguide.

Hvornår skal Montenegro besøges - vejret i Podgorica
Højsæsonen i Montenegro varer fra juli til september. Der er dog temperaturer på 20 grader hele vejen fra midten af april til slutningen af oktober. Det er ganske nemt at undgå de mange turistskarer (og de oppustede priser) ved at besøge Podgorica, eller andre steder i Montenegro, i for eksempel juni eller oktober måned.

Efterårsferien i Montenegro er en særdeles smuk, visuel oplevelse, når træernes blade skifter farve til gyldne og røde og bliver sat op mod Adriaterhavets turkisblå vande og den frodiggrønne Montenegrinske vegetation.

Se klimakort over Podgorica.

Podgorica Lufthavn (TGD) - flyselskaber og destinationer
Blandt de flyselskaber, der opererer i Podgorica Lufthavn, finder man Montenegro Airlines, Air Serbia, Adria Airways, Turkish Airlines og Austrian Airlines. Lavprisselskaberne Ryanair og Wizzair ekspanderer løbende deres rutenet til Podgorica - TGD. 

Landets nationale luftfartsselskab Montenegro Airlines forbinder Podgorica Lufthavn med en række europæiske byer, heriblandt Wien, Frankfurt, Zürich, København, Paris CDG, Frankfurt og Rom (Rom-Fiumicino Lufthavn). I Podgorica lufthavn afgår der også fly til det øvrige Balkanområde eksempelvis til Beograd Lufthavn i Serbien og Ljubljana lufthavn i Slovenien.

Bemærk at der er et meget stort rute-program om sommeren, til/fra Montenegro's anden internationale lufthavn: Tivat Lufthavn, der ligger tæt op til kysten ved Adriaterhavet, omkring 75 km. fra Podgorica.

Fly fra Danmark
Fra Danmark flyver udelukkende Montenegro Airlines direkte til Podgorica fra København-CPH i sommerperioden.

Desuden flyver Jet Time (charter) og Montenegro Airlines til Tivat Lufthavn (begge sommerruter); ligeledes fra Københavns Lufthavn.

Podgorica Lufthavns beliggenhed
Lufthavnen, der betjener Montenegros hovedstad, ligger ca. 15 km syd for Podgorica centrum. Det lokale navn for Podgorica - Golubovci Lufthavn - anvendes jævnligt i området. Tidligere, da Montenegro var en del af det socialistiske Jugoslavien, hed Podgorica nemlig Titograd, opkaldt efter den jugoslaviske diktator Josip Tito. Dette forklarer Podgorica Lufthavns IATA kode - TGD.

Motorvej E80/E65 går tæt forbi Podgorica Lufthavn med mulighed for at komme videre til turist-resorterne i Bar og Budva på Adriaterhavskyst.

Se vejkort over Montenegro.

Nedenfor er de omtrentlige vejafstande fra Podgorica Lufthavn til steder indenfor Montenegro og i Balkanregionen:

 • afstand fra Podgorica Lufthavn til Bar: 40 km (1 time i bil)
 • afstand fra Podgorica Lufthavn til Budva: 68 km (1 t. 20 min i bil)
 • afstand fra Podgorica Lufthavn til Kotor: 90 km (1 t. 40 min i bil)
 • afstand fra Podgorica Lufthavn til Tivat: 92 km (1 t. 45 min i bil)
 • afstand fra Podgorica Lufthavn til Dubrovnik: 155 (3 t. 15 min i bil)
 • afstand fra Podgorica Lufthavn til Pristina: 322 km (4 t. 20 min i bil)
 • afstand fra Podgorica Lufthavn til Sarajevo: 405 km (7 timer i bil)

Billeje info Podgorica Lufthavn


Billeje Podgorica Lufthavn (TGD) - biludlejning i Montenegro med Cartrawler
Artikel: Billeje Podgorica Lufthavn (TGD) - biludlejning i Montenegro med Cartrawler

Emner: , , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar