Lubeck billeje - Lufthavnen Lübeck Blankensee Airport med afstand 160 km til grænsen

Blandt udlandsdanskere er billeje i den lille Lubeck Lufthavn i Tyskland populært.

Cartrawler Tyskland - sammenlign priser på biludlejning i Lübeck

Lübeck Lufthavn – LBC ligger i det nordøstligste hjørne af delstaten Schleswig-Holstein. Den gamle Hansa-stad Lübeck er delstatens næststørste by efter Kiel og blev i 1987 udnævnt til World Heritage by UNESCO med bygninger i stil med dem, man eksempelvis finder Riga i Letland; en anden vigtig Hanse-stad.

Bemærk at Lübeck Airport også af og til omtales som Lübeck Blankensee Airport og i det irske lavprisselskabsselskabs (lavpris før gebyrer) marketingsmaterialer og på Ryanair hjemmesiden kaldes Lübeck Lufthavn også for Hamburg Lübeck Airport – lidt af en tilsnigelse med 60 km / én times kørsel til Hamborg fra Lübeck.

Udlandsdansker billeje i Lübeck - lej bil i Nordtyskland
Som udlandsdansker kan man leje billig udlejningsbil i Lübeck Lufthavn til ferien i Danmark. Specielt for jyder og fynboer er flyforbindelserne til Lübeck fra nogle destinationer/byer ofte bedre end til Billund – og bedst af alt: afstanden fra Lübeck til Danmark er ofte ikke meget længere.

Hertil kommer at der regelmæssigt er rigtig gode tilbud på billeje i Lubeck Lufthavn – specielt for de lidt dyrere/større udlejningsbilers vedkommende.

Eksempel Lubeck billeje: en uge i en Audi A3 eller BMW 1-serie (alternativt den nye Mercedes A-Klasse) for kun 2230 kroner per uges Tyskland billeje med tilladt kørsel over grænsen til Danmark (set februar 2013). Dette tilbud er på ingen måde usædvanligt. Det sker at man kan leje den nye BMW 3-serie i Lubeck til samme pris.

Billeje Lübeck Lufthavn - bør man vælge billigste udlejningsbil i Tyskland?
Siden lufthavnen i Lübeck ligger meget tæt på centrum (man kører igennem Lübeck for at komme til Danmark), er det en rigtig god oplevelse og ofte mere afslappende at tage en overnatning på ét af de prisbillige hoteller i den hyggelige tyske provinsby på vej til eller fra sin flyforbindelse i Lübeck Lufthavn.

I Tyskland betaler det sig sjældent at vælge den billigste udlejningsbil. Vælg som minimum en Ford Fiesta (eller lignende lejebil) og bestiller man en VW Golf-klasse (kan også være Opel Astra, Ford Focus eller lignende) er billeje Tyskland priserne ofte stort set ens med merpriser for Golfklassen (ofte en Golf, en Opel Astra eller en Ford Focus i Tyskland) på kun 200-300 kroner per uges Lubeck billeje.

Rigtig godt er det, når man bliver gratis opgraderet fra sin Ford Focus eller lignende til en lille BMW eller Audi, hvilket ikke sjældent sker i Lübeck Lufthavn.

Sørg altid ved booking for at checke at bilen kan medtages til Danmark (det kan den som regel) – se under prisdetaljer på en Cartrawler Lübeck søgning.

Sammenlign tilbud fra biludlejningsselskaber i Lübeck

Området omkring Lübeck er stadig ikke så tæt dækket af motorveje (autobahn), som mange andre større tyske byer.

Kører man til Danmark fra Lubeck er det vigtigt ikke at komme afsted i den forkerte retning mod Hamborg. Kør mod Bad Segeberg (A20) og derefter mod E45 Autobahn/motorvej.

Se også: Kort over Lübeck (Lubeck Lufthavn)


Lubeck billeje - Lufthavnen Lübeck Blankensee Airport med afstand 160 km til grænsen
Artikel: Lubeck billeje - Lufthavnen Lübeck Blankensee Airport med afstand 160 km til grænsen

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar