Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Fly til Florida, USA (Tampa Lufthavn) - med Lufthansa fra Frankfurt til Florida

Lufthansa øger antallet af fly til USA.

Fra den 25. september 2015 vil et Airbus A340-300 afgå 4 gange ugentligt fra Frankfurt Lufthavn til Tampa International Airport - TPA i det verstlige Florida.

Fly til USA fra Frankfurt
Ruten til Tampa bliver den tredje Lufthansa rute til USA i tillæg til de eksisterende USA destinationer Orlando og Miami.

For danske rejsende til USA er det nye Frankfurt fly med Lufthansa til Florida endnu en mulighed udover de eksisterende USA ruter fra Københavns Lufthavn.

Se også: Fly til USA fra Danmark.

Frankfurt er forbundet med både Billund Lufthavn og Københavns Lufthavn i Kastrup. Man vil således kunne checke bagagen ind med Lufthansa i Billund eller København og blot skulle sørge for at skifte fly til Florida i Frankfurt Lufthavn.

Specielt for USA rejsende fra Jylland og Fyn, kan den nye Lufthansa rute til Tampa Airport, Florida blive interessant.

Per sommer 2016 forøges antallet af afgange til Tampa, Florida fra Frankfurt til 5 gange ugentligt. Planen er at satse på turister (leisure travel), og priserne forventes at blive konkurrencedygtige.

Flyvetid til Tampa Lufthavn i Florida fra Frankfurt Lufthavn er små 11 timer.

Se også: Billig USA billeje i Tampa Lufthavn

Ford Mustang Convertible 2015

Tampa Airport car rental - cabriolet i form af Ford Mustang Cabriolet til yderst rimelige priser.

Langdistancefly til USA samme type som kanslerflyet
Lufthansa flyver Tampa ruten med 4-motorers Airbus A340-300 'widebody' fly, som er særdeles driftssikre og blandt andet derfor anvendes af mange lande som regeringsfly.

Med plads til 295 passagerer er Airbus A340-300 et af Lufthansa flyselskabets mest anvendte langdistancefly. Det tyske selskab råder over omkring 30 Airbus A340-300 'widebody'.

Også den tyske forbundskansler flyver i et Airbus A-340-300 på stort set alle længere rejser. I Tyskland har forbundskanslerens fly gennem mange år uanset flytype haft navnet 'Konrad Adenauer' efter den store statsmand.

Det nyeste regeringsfly i Tyskland blev taget i brug i år 2011 og har typebetegnelsen Airbus A340-313 VIP. Det tyske luftvåbens afdeling for 'persontransport' råder over to sådanne Airbus A340-300 fly til statens brug.

Relaterede artikler:


Fly til Florida, USA (Tampa Lufthavn) - med Lufthansa fra Frankfurt til Florida
Artikel: Fly til Florida, USA (Tampa Lufthavn) - med Lufthansa fra Frankfurt til Florida

Emner: , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar