Ferietips USA - husk skærpede sikkerhedskrav til mobiltelefoner, laptop og tablets ved rejser til USA

Det er ikke længere tilladt at medbringe en mobiltelefon, laptop computer eller tablet på rejsen til USA, hvis den ikke kan tændes på forlangende allerede i afgangslufthavnen.

Der skal være strøm på telefonen ved USA rejser - skærpet sikkerhedskontrol
Passagerer i udvalgte lande skal således kunne tænde for mobil, tablet eller laptop allerede i lufthavnens sikkerhedskontrol og kan det ikke lade sig gøre, skal den simpelthen efterlades i lufthavnen sammen med vandflasker og andet, der ofte konfiskeres af lufthavnskontrollen.

Der skal være strøm på, når man går igennem sikkerhedskontrollen. Dette gælder kun direkte fly til USA, men det gælder også i alle andre lufthavne ved eventuelle mellemlandinger, inden turen går videre til Amerika.

Derudover vil rejsendes ejendele på udvalgte flyafgange fra Europa og Mellemøsten til amerikanske lufthavne blive ekstraordinært gennemsøgt af myndighederne.

Transportation Security Administration (TSA) lover, at de hele tiden vil justerer sikkerhedsforanstaltningerne for at sikre, at rejsende får et grundigt sikkerhedstjek, foretaget så bekvemt som muligt.

Se seneste nyt fra TSA.

Flere lande føjer USA's krav om sikkerhedskontrol 
Ifølge nyhedsbureauet Reuters, har TSA fokus på mobile enheder fra Apple og Samsung og indtil videre har UK, Frankrig og Tyskland accepteret TSA’s krav.

Det vides per 7. juli 2014 endnu ikke om Danmark er berørt. I det hele taget er der tilsyneladende en del hemmelighedskræmmeri med hensyn til hvilke og hvor mange lufthavne, der bliver omfattet af de nye sikkerhedskrav fra TSA på direkte flyvninger til USA.

Passagerer opfordres til at komme i rigtig god tid inden flyafgang, uanset hvor i verden man befinder sig og hvor man skal hen. De nye omfattende sikkerhedstjek kan forlænge ventetiden betragteligt for alle rejesende.

Der må ikke slækkes på sikkerheden ved USA rejser
Analytikere på området mener, at den amerikanske transportsikkerhedsadministration har modtaget informationer om, at fjendtligsindede terrorister arbejder på at finde nye metoder konstant og måske har udviklet en ny type sprængstof, der ikke kan spores.

Ud fra dette tror TSA, at elektroniske aggregater som ovenstående, kan indeholde en fjernbetjening til udløsning af bomber, fremfor det de oprindeligt var ment til. Men det er ikke en officiel udmelding fra TSA.

Sørg for at have opladt din telefon, laptop computer og tablet inden du tager hjemmefra - sæt det på huskelisten sammen med Pas, Penge og Flybillet.

Gode råd og ferietips til USA - lej bil på ferien til USA
USA er et kæmpe land og det er næsten umuligt at nå rundt til det mest hvis ikke man har et køretøj til rådighed. Læs mere om at se USA i lejebil fra Los Angeles eller læs om USA lejebil med kørsel til Canada.

Se også: Helligdage USA 2015 og 2016

Der er masser af ferietips til ferieoplevelser USA på www. guide-billig-billeje.dk.

Blandt andet kan man få inspiration til mange oplevelser i Orlandos forlystelsesparker eller læse den omfattende Guide til New York City.

Tips til USA flyrejsen
Der er forskellige muligheder for at flyve direkte til USA fra Danmark. Det er altid muligt at komme videre fra en lufthavn i USA til den endelige destination og nedenstående links giver oplysninger og ferietips til USA rejsen:

Guide til New York City Fly direkte til USA - fra København til udvalgte USA destinationer

Californiens lufthavne - Los Angeles (LAX), San Francisco (SFO) og San Diego (SAN).


Ferietips USA - husk skærpede sikkerhedskrav til mobiltelefoner, laptop og tablets ved rejser til USA
Artikel: Ferietips USA - husk skærpede sikkerhedskrav til mobiltelefoner, laptop og tablets ved rejser til USA

Emner: , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar