Maya Beach fra DiCaprio filmen får alligevel en pause fra turisterne + sådan kommer du billigt til Thailand

Vi kunne i februar berette om at Maya Beach (fra filmen The Beach med Leonardo DiCaprio) bliver lukket.

Det er stadig muligt at komme billigt til Thailand, men vil man se Maya Beach fra ’The Beach’ skal man booke uden for sommer-perioden.

Leonardo DiCaprio Maya Beach Movie

DiCaprio som backpacker i filmen The Beach optaget i Thailand.

Der gik ikke længe før nyheden blev dementeret, men nu skulle det (igen) være ganske vist: Maya Beach på Phi Phi bliver lukket 4 måneder med start i juni for at skåne stranden og lade den ’komme sig’.

Se artikel på New York Times.

Billigt til Thailand - pakkerejser
På Travelmarket kan man sammenligne pakkerejse-priser fra eksempelvis Spies, TUI, Sunweb, Nazar, Primo Tours, Bravotours, Atlantis Rejser, Aarhus Charter, Folkeferie, Ami Sol og mange andre.

Ofte kan man også finde gode tilbud på rejser til Thailand via Travelbird.

Priserne for at komme billigt til Thailand starter ved små 5000 kroner per person. Det er som regel rejser til Bangkok, som er billigst, varighed 7-10 dage for de billigste.

Se også: Billig billeje i Thailand - let at køre i turistområder

Vil man gerne til Phuket, er billigste rejser til Thailand ofte mulige at booke på Travelmarket fra omkring 6000 kroner per person - typisk 8-10 dage v/2 personer i dobbeltværelse.

Se også: Hvad skal man se i Thailand?

Big Buddha Phuket

Fly til Phuket fra Københavns Lufthavn kan gerne bookes fra omkring 3000 per person for en retur-billet med flyskift i eksempelvis Dubai. Flyselskabet Emirates har ofte nogen af de abslut billigste flybilletter til Phuket/Thailand.

Søg billig flybillet med Momondo.

Tidligere kunne der spares mange penge ved at vælge Hamborg Lufthavn som afrejselufthavn. Søger man Hamborg-Phuket (kun fly) er priserne fra Hamborg Lufthavn sjældent lavere end fra København-CPH. Der kan dog stadig ske at kunne spares penge, hvis man flyver fra Hamborg til Bangkok, og er man afsted en familie på ferie til Thailand, er det værd at checke udbuddet af rejser fra Tyskland på ekempelvis Skov Rejser.

På grund af den meget lave kurs på svenske kroner, kan det også betale sig at checke priserne på Thailand-rejser fra Sverige. Af og til kan man komme meget billigt til Thailand fra Malmø Lufthavn. Se eksempelvis Ving.se (Spies i Sverige).Maya Beach fra DiCaprio filmen får alligevel en pause fra turisterne + sådan kommer du billigt til Thailand
Artikel: Maya Beach fra DiCaprio filmen får alligevel en pause fra turisterne + sådan kommer du billigt til Thailand

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar