Mallorca leje minibus eller MPV - billejetips til ferie i Spanien med hele familien

Går ferien med hele familien til Mallorca, kan det være en fordel med en lidt større udlejningsbil.

Det er ofte muligt på danskernes foretrukne ferieø at leje en stor bil til relativt små penge. Specielt en minibus eller en MPV bil i VW Touran-Opel Zafira klassen er i efteråret og foråret ofte rigtig billige at leje på mange soldestinationer i Spanien.

Klik og sammenlign priser på biludlejning på Mallorca

Billig Mallorca minibus - ferie i Spanien med hele familien
En minibus med plads til 9 personer inklusiv chauffør (til normalt kørekort til personbil kategori B) kan uden for højsæsonen findes til Mallorca minibus-billeje priser helt ned under 3000 kroner. Det er særdeles billigt for så stor en bil.

VW Minibus leje

VW Transporter Minibus med plads til 9 personer © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

I de fleste sydeuropæiske lande starter priserne for leje af minibus ved omkring 4000-4500 kroner per uge, og i Danmark og Norge er priser på 5000-8000 kroner for en uges minibus-billeje helt normalt.

Der er stor konkurrence på minibus-billeje. Vi har set en Mercedes Vito Tourer / V-klasse med plads til 9 personer til under 3000 kroner for en uges Spanien billeje i sommerferien. 

Mercedes V-klasse

Mercedes minibus er let at køre og har et højt komfortniveau. Modellen kaldes også for Vito Tourer - og for Mercedes V-klasse i luksusudgaverne.

Selv den billigste Mallorca minibus til leje har som regel en relativ høj selvrisiko på 2000-3000 euro. Det koster fra omkring 40 kroner per dag at eliminere selvrisikoen ved at tegne en ekstra forsikring. Denne skadesrefusionsforsikring/selvrisikoforsikring tilbydes altid ved booking her på siden.

Se vores anbefalinger om at tegne ekstra selvrisiko-forsikring. Bemærk at selskabet Goldcar (og datterselskab Rhodium) er berygtet for ikke at acceptere danske VISA-Dankort med store ekstra-regninger for forsikring til følge.

Se mere om dejlige Mallorca på øens officielle turist-guide.

VIGTIGT: billeje-tips ved minibus-leje på Mallorca
For at opnå billigste minibus billeje-pris skal man bestille i god tid - der kan være adskillige tusinde kroner at spare. God tid er som regel 4-5 uger før - specielt når der er udsalg (se vores nyhedsbrev) er der mulighed for at spare mange penge.

Check også gebyr for 'ung chauffør' hvis fører/lejer er under 25 år. Hos nogen selskaber kan der være ekstra betalihng for chauffører under 30 år i de største bilklasser, som eksempelvis minibus.

Biligste 5-6-7 personers bil - lej en MPV VW Touran
Søger man en VW Touran, VW Sharan, Opel Zafira eller lignende MPV med plads til 5-7 personer, er der på Mallorca uden for sæsonen meget billige udlejningsbiler til rådighed.

Se også: VW Touran som udlejningsbil.

Vi har set VW Touran el. lign. fra under 1500 kroner for en uges billeje på Mallorca i september og oktober måneder. De større og langt mere luksuriøse VW Sharan, Ford S-Max og Renault Espace 7-personers minibusser til leje er dog så godt som altid altid væsentlig dyrere.

VW Touran udlejningsbil

VW Touran lejebil - rummelig og med 5+2 sæder (op til 7 personer).

Som ved leje af Mallorca minibus er det som regel vigtigt at booke i god tid for at få det laveste priser på MPV-udlejningsbiler, men er man i god tid (eller bare heldig) kan en VW Touran lejes meget billigt på den spanske ferieø.

Søg billeje på Mallorca


Mallorca leje minibus eller MPV - billejetips til ferie i Spanien med hele familien
Artikel: Mallorca leje minibus eller MPV - billejetips til ferie i Spanien med hele familien

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar