Wizz Air Billund-Gdansk - ny flyrute til Polen fra Billund

Wizz Air har besluttet igen at flyve fra Danmark.

Første rute bliver fra Billund til Gdansk i den nordlige del af Polen. Dermed får Billund Lufthavn lidt tiltrængt medvind efter at Ryanair har skåret kraftigt ned på Billund-ruterne til solferie-destinationer (både vinter og sommer-ruter).

Til gengæld vil Ryanair åbne ruter fra København i 2015.

Se også: Billig billeje i Gdansk Lufthavn

Wizz Air specialist på Polen
Lavprisselskabet Wizz Air er ét af de store flyselskaber på trafik mellem Polen og det øvrige Europa. Wizz Air starter flyvninger til Polen (Gdansk) fra Billund Lufthavn den 19. juni med afgange 2 gange ugentligt.

I Gdansk Lufthavn er Wizz Air langt den største operatør med hele 30 destinationer (per 2015) efterfulgt af Ryanair med 14 planlagte ruter for 2015.

Med Wizz Air start i Billund med Gdansk-ruten, ligger det ligefor at antage at en Billund-Warszawa rute også må være på tegnebrættet. Wizz Air anvender i modsætning til Ryanair Warszawas hovedlufthavn Warszawa-Chopin, som ligger suverænt godt i forhold til centrum (10-20 min i billig taxi).

Ryanair i Polen derimod, anvender den billigere Warszawa-Modlin Lufthavn 50 km nordvest for Warszawa centrum.

Se også: Ryanair fra København 2015.

Wizz Air Gdansk-Billund flybillet fra 70 kroner
En enkeltbillet fra Billund til Gdansk vil som slagtilbud blive solgt fra kun 70 kroner eksklusiv skatter og afgifter, lover Wizz Air.

Der indsættes store Airbus A320 fra Billund med hele 180 pladser, så Wizz Air mener det sandsynligvis alvorligt med de aggressive priser på flybillet til Gdansk.

Et vigtigt forhold for rutens oprettelse er det store antal danske virksomheder, som har produktion og datterselskaber i Polen. Hertil kommer de mange tusinde polske statsborgere, som bor og arbejder i Vestdanmark.

Relaterede artikler:


Wizz Air Billund-Gdansk - ny flyrute til Polen fra Billund
Artikel: Wizz Air Billund-Gdansk - ny flyrute til Polen fra Billund

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar