Billeje Holiday Auto med rabat - benyt rabatkode på biludlejning indtil 31. maj 2013 i Østrig og Frankrig

I landene Portugal, Spanien, Italien, Tyskland, England (Storbritannien), Frankrig og Østrig er der i perioden 19. - 21. februar 2013 (ved booking i disse lande med booking foretaget denne periode) mulighed for 12% rabat på Holiday Autos billeje.

Selve lejen skal ved booking med rabatkode på Holiday Autos i dette tilfælde være afholdt senest 31. maj 2013 og rabatten gælder kun ved lejer på minimum 5 dage.

Holiday Autos Rabatkode: EarlybirdDKAnvend rabatkoden på Holiday Autos

Bemærk at priserne på billeje sagtens kan være lavere hos andre leverandører og Holiday Autos lover da heller ikke prisgaranti (laveste pris-aftale) på rabatpriser og kampagnepriser.

Bemærk også at betingelserne for at få rabat på billeje ved hjælp af rabatkode er ret stramme. Man kan således normalt ikke ændre bilstørrelse, periode for leje af bil, tilvalg på bilen uden at risikere at det får indflydelse på den beregnede rabat (og at rabatten eventuelt falder væk).

Nedslaget i pris på leje af bil hos Holiday Autos gives desuden kun, hvis ’der er biler til rådighed’ (ledige udlejningsbiler), og tilbuddet på billeje-rabat kan ophøre uden varsel.

Østrig billeje med rabat
Specielt for Østrig og Frankrig, som er et yndede skiferie-destinationer for danske turister, kan der være en besparelse at hente på billeje ved brug af dette rabat-tilbud fra Holiday Autos.

Se mere generel information om prisgaranti og rabatkoder på billeje.

Relaterede artikler:


Billeje Holiday Auto med rabat - benyt rabatkode på biludlejning indtil 31. maj 2013 i Østrig og Frankrig
Artikel: Billeje Holiday Auto med rabat - benyt rabatkode på biludlejning indtil 31. maj 2013 i Østrig og Frankrig

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar