Europcar udlandsdansker-billeje med begrænsning på kilometre i Billund Lufthavn og Københavns Lufthavn

Vilkår og betingelser for udlandsdansker-biludlejning i Danmark hos de store kendte selskaber som Hertz, Sixt, Enterprise, Europcar, Budget og Avis er som regel mere eller mindre ens.

Fra tid til anden kan man imidlertid opleve store forskelle i lejebetingelser.

Se også: Find udlandsdansker-billeje med fri kilometre i Billund Lufthavn

I april 2017 er det Europcar, som på en stor del af sine tilbud på billeje til udlandsdanskere i eksempelvis Billund Lufthavn har ringere betingelser end konkurrenterne.

Europcar udlandsdansker biludlejning

Billig Europcar billeje, men ikke altid bedst © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

Kilometerbetaling findes normalt ikke på udenlandsdanskerbilleje (valutabiler/tax free)
Én af de store fordele ved at leje bil i Danmark med udlandsdanskerstatus er de som regel ubegrænsede frie kilometre. Hertil kommer lavere pris end dansk normalpris på biludlejning.

I april 2017 har Europcar Danmark imidlertid sat priserne således at de billigste udlejningsbiler i hver bilklasse kun har 90 kilometre inkluderet per dag. Kører man længere (samlet set udregnet som antal lejedage x 90 km), vil der blive udskrevet en regning, som i mange tilfælde vil blive opkrævet efter kunden har forladt landet og er rejst hjem.

Udlandsdanskerbilleje med kilometerbetaling er også set hos Budget, men per april 2017 er Europcar Danmark, så vidt Guide-Billig-Billeje redaktionen kan se, eneste selskab, som forsøger sig med at opkræve kilometerbetaling fra udlandsdanskere. (undtagen ved leje af kassebiler)

Mange udlandsdanskere har ikke kendskab til at man kan komme ud for at skulle betale for kilometre ved leje af bil i Danmark, og mange oplever heller aldrig at finde ud af det, hvis familiebesøget foregår i Københavnsområdet (med bil fra CPH) uden længere afstikkere til provinsen. Her er de 90 eller 100 km frie kilometre per dag nemlig som regel nok.

Specielt I forbindelse med Europcar billeje fra Billund og Aalborg lufthavne, er nogen kunder imidlertid blevet taget på sengen af de lidt usædvanlige Europcar lejebetingelser.

Man kan faktisk godt finde tilbud fra Europcar, hvor der er 100% (ubegrænsede) frie kilometre inkluderet, men de forekommer mindre fordelagtige i pris i forhold til tilbud med kilometerbetaling beregnet efter 90 km/dag.

Europcar pris per kilometre (udover 90 fri km per dag) var i mange tilfælde i april på DKK 2,44 per kilometre.

Se også: Udregning af frie kilometre.

Vi har tidligere skrevet om at Budget billeje Danmark har opkrævet kilometerbetaling fra udlandsdanskere (på tax free / valutabiler). Det synes dog ikke per april 2017 at være tilfældet.

Kunder opfordres til altid at checke betingelser og måske især kilometerbegrænsning på billeje ved booking af udlandsdansker-billeje i Danmark.

Se også: En god udlandsdansker billeje-deal fra Europcar.


Europcar udlandsdansker-billeje med begrænsning på kilometre i Billund Lufthavn og Københavns Lufthavn
Artikel: Europcar udlandsdansker-billeje med begrænsning på kilometre i Billund Lufthavn og Københavns Lufthavn

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar