Lej en sportsvogn i Spanien - billeje tips for 2 personer

Lej en cabriolet - sammenlign priser med Cartrawler

I det solrige Spanien er der mulighed for at leje en spændende bil. Det kræver dog som regel at man har begrænset bagage.

Sagt på en anden måde skal man helst ikke være mere end to personer. I nogen få sportsvogne (ofte angivet som 2+2 sportsvogne) kan man eventuelt finde sig tilrette med bagage til to personer og et barn på nødbagsædet.

Lej en sportsvogn - Spanien billeje for sjov
I Spanien er solen så stærk at relativt få lokale anvender åbne biler. Det er simpelt hen for varmt til åben bil en stor del af året.

For turister i Spanien er der derimod masser af muligheder på de forskellige spanske destinationer herunder også hos biludlejere på Mallorca og Tenerife for at køre uden tag.

Spanien billeje i Madrid - Mini Cooper uden tag
I Madrid Barajas lufthavn kan man af og til finde en Mini Cooper Cabriolet til leje med tøjtag og særdeles underholdende køreegenskaber.

De mest almindelige cabriolet-udlejningsbiler i Madrid-Barajas er dog fortsat Opel Astra CC, Ford Focus CC Remault Megane CC eller Peugeot 308 CC med foldetag. Denne type cabriolet biler er knap så sportslige at køre i, men til gengæld nemmere at have med at gøre ved billeje i Spanien, idet et fast tag beskytter bedre mod indbrud.

Specielt i forårsmånederne februar, marts, april og maj i Spanien og i efteråret i månederne september, oktober, november er der ofte gode tilbud på leje af en lille sportsvogn i Madrid.

Mini Cooper Cabrio

Spanien billeje i Malaga - lej luksus-sportsvogn
Har man lyst til at opleve en sportsvogn i Malaga, kan man ofte reservere en Mercedes SLK eller lignende (det kan eventuelt også være en BMW Z4).

Priserne på denne type legetøj er dog ofte høje ved billeje i Spanien, men til gengæld får man rådighed over én af de bedste små to-personers sportsvogne på markedet.

Foldetaget i en Mercedes SLK er så godt konstrueret at bilen stadig føles let og levende, som en rigtig sportsvogn skal.

Mercedes SLK er da også én af de mest populære små sportsvogne til 2 personer. Se mere om Mercedes SLK leje.

Lej sportsvogn i Spanien i god tid før ferien
Ved leje af lidt specielle biler i Spanien, er det vigtigt at reservere udlejningsbil i god tid i forvejen.

Biludlejningsselskaberne tør ikke købe særligt mange af de 'ufornuftige' biler af frygt for at de komme til at stå stille.

Der vil derfor som regel være et stærkt begrænset antal sportsvogne til rådighed i Spanien til billeje, men er man tidligt ude, kan man ofte finde én.

Læs også: Lej en billig sportsvogn - sjov feriebil til små penge.

Sammenlign priser på leje af sportsvogn


Lej en sportsvogn i Spanien - billeje tips for 2 personer
Artikel: Lej en sportsvogn i Spanien - billeje tips for 2 personer

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar