Ofte lave priser på Gran Canaria MPV-billeje i Las Palmas

Har man brug for at leje bil til familieferien på Gran Canaria, kan man med fordel undersøge priser på leje af en MPV (lille minibus med op til 7 sæder).

En VW Touran, Opel Zarifa eller lignende med plads til op til 7 personer kan eksempelvis til sommerferie 2018 findes i Las Palmas lufthavn til priser fra omkring 2200 kroner for en uge.

VW Caddy udlejningsbil Gran Canaria

VW Caddy er super-praktisk til børnefamilier og ofte billigste MPV-bil til leje på Gran Canaria.

En lidt større MPV, hvor 7 personer også kan få plads til bagage (eksempelvis VW Sharan, Ford S-Max, Renault Espace el. lign) kan typisk lejes fra 2800-3500 kroner for en uges billeje på den spanske ferieø ved booking i god tid i forvejen.

Begge Gran Canaria billeje-tilbud er set i sommerferien 2017. Bemærk at selvrisiko på større udlejningsbiler til 6 eller 7 personer (MPV-leje) i Spanien typisk er på 1500-2500 euro på skade/tyveri. Selvrisikoforsikring tilbydes altid ved booking på www.guide-billig-billeje.dk og dækker op til 3000 euro.

Barnestol er relativt billig at leje som tilvalg fra 3 eller 4 euro per dag (typisk med max betaling på 40 eller 50 euro).

Til gengæld skal man være opmærksom på at der typisk for Gran Canaria billeje opkræves betaling for en tankfuld brændstof  - og at der ikke refunderes penge for eventuel overskydende benzin/diesel ved aflevering af udlejningsbilen. Andre brændstofbetingelser findes også. Anbefaling ved Gran Canaria billeje: Læs vilkår og betingelser før booking.

Orlando Car Rental har ofte nogen af de laveste priser. Pas på med Goldcar/Rhodium - der løber stort set altid ekstra uventede gebyrer på hos Goldcar.

Se mere om VW Touran som udlejningsbil.

Tilbud på Gran Canaria billeje ændrer sig løbende. I sommerperioden (højsæsonen juli og august) koster billigste MPV på Gran Canaria typisk fra omkring 3500-4000 kroner for en uges leje ved booking med kort varsel.

Som sædvanligt er det en god ide at booke i god tid for at opnå de billigste priser på Spanien billeje.

Klik her for at se aktuelle priser på billeje på Gran Canaria

Relaterede artikler:

- Billeje Gran Canaria - lej billig bil på De Kanariske Øer
- Gran Canaria billeje priser til jul og nytår


Ofte lave priser på Gran Canaria MPV-billeje i Las Palmas
Artikel: Ofte lave priser på Gran Canaria MPV-billeje i Las Palmas

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar