Lej en Maserati i Dubai Lufthavn - sådan gør du!

I Dubai Lufthavn er der mulighed for leje af sportsvogne og luksusbiler.

Pris på leje af Ferrari eller Maserati er ofte på et niveau, der gør oplevelsen til en mulighed for de få, men af og til er der rigtig gode tilbud på Maserati billeje i Dubai.

Se også: Tips om at leje bil i Dubai (artikel fra 2013).

Maserati billeje for under 2000 kroner per dag
Vi har set priser på over 6000 kroner per dag for leje af en Maserati GranTurismo, men billigste Maserati billeje i Dubai Lufthavn var i starten af april 2014 muligt at booke online på www.guide-billig-billeje.dk for kun 1737 kroner per dag.

Leverandøren i Dubai oplyser at der er tale om en Maserati Quattroporte lejebil, og den har i øvrigt automatgear og en hulens masse hestekræfter.

Rent a Maserati Quattroporte Sport GT S 1

Herover pressebillede af en Maserati Quattroporte GTS model 2012.

Maserati Quattroporte 2004-2012 - fakta om Dubai udlejningsbil
Den moderne version af Maseratis 4-dørs model Quattroporte blev præsenteret i 2004 og blev hurtigt en relativ stor salgssucces. Med en fabelagtig acceleration på et nøk over 5 sekunder fra 0 til 100 kilometer i timen var Quattroporte ved bilens introduktion i år 2004 stort set ligeså hurtig som en Porsche 911-996 Carrera.

Quattroporte betyder i øvrigt 4 døre på italiensk, og 2004-2012 modellen er femte generation. Derfor kan man også se modellen omtalt som Maserati Quattroporte V.

Mindste motor, hvis man kan tale om dette for en fuldvoksen V8'er, var på 4,2 liter og frembragte ifølge Maserati 400 hestekræfter. Den overlegne fuldblodsmaskine udviklet af Ferrari og længden på over 5 meter gør Maserati'en til en rigtig herrebil, som trumfer alt, hvad Mercedes, Audi og BMW kan stille op af S-klasse, A8 og 7-serie.

Siden Maserati altid har været lidt 'large' omkring effektopgivelser, vil man sikkert kunne finde Maserati Quattroporte V biler fra de tidlige år, hvor alle 400 hypper ikke er hjemme - og måske aldrig har været det, men det spiller en ubetydelig rolle, da overskuddet af motorkraft i den store bil er fænomenalt - og lyden af motoren i tomgang er at sammenligne med en turbine. Når man træder pedalen i bund begynder løjerne for alvor, og musikken fra kraftværket starter med et vræl som fra en Ferrari.

Top Gear testede i 2009 Maserati Quattroporte mod Porsche Panamera Turbo og Aston Martin Rapide.

I 2009 fik Quattroporte modellen et mildt facelift, og Maserati Quattroporte S med 430 hk samt Quattroporte GTS med 440 hestekræfter blev tilbudt velhaverkunder; begge med en lidt større 4,7 liter motor.

Den nyeste Quattroporte model blev præsenteret sent i 2012 (modelår 2013) og var en komplet ny bil i et langt mere moderne design såvel ude som inde.

Lej en Maserati - hvordan gør man?
Hvis du har lyst til at prøve kræfter med rigtigt italiensk fuldblod, skal du for det første være mindst 25 år gammel. Aldersgrænsen for at leje superbil og eksotikere kan være endnu højere hos nogle selskaber i Dubai - eksempelvis som i London-Heathrow Lufthavn, hvor man som regel skal have rundet de 30 for at kunne få de dyreste udlejningsbiler stillet til rådighed.

Kreditkort med god 'plads' - medbring 2 kort
Udover en vis alder, skal man være i besiddelse af et kreditkort med høj limit, således at de minimum 5000 AED (Forenede Emirater Dirham) kan blokeres af udlejningsselskabet uden problemer.

Der kan hos nogle selskaber være tale om endnu større sikkerhedsstillelse for at kunne leje selv de billigste Maserati eller Ferrari. Lad være med at lade dette overraske dig - sørg for at der kan blokeres hvad der svarer til minimum 10.000-20.000 kroner på dit kort uden problemer. Specielt hvis man lige er fyldt 25, vil man ofte blive afkrævet en højere sikkerhedsstillelse. Når bilen leveres tilbage i hel stand og til tiden afblokeres beløbet igen.

5000 AED svarer til ca. 7500 danske kroner per april 2014.

Det anbefales at man medbringer 2 kreditkort i eget navn som en ekstra sikkerhed. Man kan komme ud for at selskaberne, der lejer Maserati og Ferrari ud i Dubai Lufthavn insisterer på at se 2 kreditkort fra lejer for at kunne/ville stille de dyre biler til rådighed. Dette var i øvrigt også kutyme hos Avis i Polen for overhovedet at ville leje en Volvo 850 ud til private midt i 1990'erne.

Udover alder og kreditværdighed er det superlet at foretage bestillingen på superbil i Dubai Lufthavn på www.guide-billig-billeje.dk . Booking af bil (reservation online på www.guide-billig-billeje.dk) kan foretages på et andet betalingskort - evt. et Dankort, debetkort eller lignende. I Dubai ved skranken accepterer man kun de rigtige internationale kreditkort såsom Mastercard og VISA. Nogen steder vil et Diners eller AMEX kort med høj limit også kunne anvendes.

Internationalt kørekort ved leje af bil i Dubai
Internationalt kørekort er strengt taget ikke altid en nødvendighed, men tag det med alligevel. Det fås på Borgerservice og koster 25 kroner. Se mere om internationalt kørekort

Bemærk at der let kan gå et par dage før bekræftelsen på billejen i Dubai kommer, og der er i øvrigt et meget begrænset antal af de billigste Maserati og Ferrari lejebiler i Dubai Lufthavn, så book i rigtig god tid.

På ovennævnte tilbud set i starten af april 2014 var der meget usædvanligt fri kilometer inkluderet på Maserati billejen inden for De Forenede Emirater, og man fik sågar lov at køre med en gratis ekstra chauffør.

VIGTIGT: Se alle detaljer under 'lejebetingelser' på det givne Maserati tilbud på billeje i Dubai Lufthavn inden booking.

Har du spørgsmål om Maserati eller Ferrari billeje i Dubai Airport inden booking, er du velkommen til at skrive til os via kontaktformularen.

Maserati Quattroporte biler til leje i Dubai vil per 2014 fremdeles ofte være den 'gamle' model, men i løbet af 2014-2015 vil man sandsynligvis også kunne finde den nye Quattroporte VI (2013-model og frem).

Se pris for leje af Maserati og andre superbiler i Dubai Lufthavn: 
Superbiler i Dubai Airport lejes ud til turister


Lej en Maserati i Dubai Lufthavn - sådan gør du!
Artikel: Lej en Maserati i Dubai Lufthavn - sådan gør du!

Emner: , , , ,