Billeje Madeira Lufthavn i Funchal

Find information og gode råd om billeje Madeira Lufthavn herunder.

Gå direkte til pris-tilbud på Madeira billeje

Danske turister strømmer til den portugisiske ø, som især er populær om vinteren og om foråret, hvor Madeira er et yndet turistmål.

Madeira kort

Madeira oversigtskort.

Anbefaling af billeje Madeira Lufthavn i Funchal
Lufthavnen på Madeira har fået nyt navn. Den ligger i Funchal og det officielle navn er Madeira International Airport Cristiano Ronaldo efter den berømte fodboldspiller. Madeira Lufthavn forkortes FNC og er eneste lufthavn på øen.

Man kan også flyve til den lille eksklusive ferieø Porto Santo, som hører til Madeira.

Renault Clio

Billigste gode deal - ofte en Renault Clio ved billeje Madeira Lufthavn.

Anbefaling Madeira billeje: Man kan til ca. samme pris booke en Fiat 500, Citroen C1 eller VW Up, men en lidt større bil i Ford Fiesta/Renault Clio klassen er ofte lige så billig og en langt bedre deal med mere plads, bedre sikkerhedsudstyr og kraftigere motor.

Cristiano Ronaldo stammer fra Madeira og har efterhånden sat sit helt personlige præg på Funchal med en enorm statue (som ligner ham) ved sit eget ’Cristiano Ronaldo museum’, et hotel i Pestana gruppen ved navn CR7 og en buste i lufthavnen, som ikke ligner ham synderligt, men dog har en vis underholdningsværdi. Se video herunder!

Afsløring af Cristiano Ronaldo buste i Funchal Lufthavn på Madeira.

I lufthavnen på Madeira er der langt flere gode tilbud på billeje end tidligere. Antallet af udbydere af lejebil-service er på det nærmeste eksploderet i de senere år til gavn for priskonkurrencen og kunderne.

Man kan sagtens finde en lidt større bil for under 1000 kroner for en uges billeje Madeira lufthavn. Blandt favoritterne er Peugeot 2008; en crossover/lille SUV med god plads en lidt højere førerposition end normale personbiler.

Peugeot 2008

Ofte billigste lejebil i compact SUV/crossover kategorien - Peugeot 2008.

En anden populær SUV billeje-model i Funchal er Nissan Qashqai, som er større end Peugeot 2008. Nissan Qashqai kan bookes online på Guide-Billig-Billeje.dk til priser fra omkring 1200 kroner for en uges billeje Madeira Lufthavn – FNC. Blandt andet Dollar Car Rental har Nissan Qashqai i flåden.

Nissan Quasqai

Nissan Qashqai – mellemstor SUV lejebil til god pris i Funchal Lufthavn.

Lej stor bil til 6-7-8-9 personer i Funchal lufthavn
Især i den store biludlejningsklasse MPV/minivan er 6-7 personers biler i Madeira lufthavn knap så billige. Det er dog stadig muligt at finde en god deal på eksempelvis en Renault Grand Scenic eller Citroen C4 Grand Picasso. Er man heldig, er prisen 1500-2000 kroner per uge.

Renault Grand Scenic

Stor Madeira lejebil MPV med plads til op til 7 personer - Renault Grand Scenic.

Alternativerne i denne bilklasse omfatter de endnu større MPV lejebiler Seat Alhambra/VW Sharan og Ford Galaxy/S-Max, hvor der også er god bagageplads ved udnyttelse af alle 7 sæder. En Grand Scenic eller en Grand Picasso er som oftest billigste bil med 7 sæder og har meget lidt bagageplads ved brug af alle sæder.

VW Caravelle

Minibus leje er blevet langt billigere – og bilen er ofte en VW Transporter/Multivan.

Forsikring og billeje-betingelser på Madeira – hvad skal man være opmærksom på?
Generelt er der ingen ben i at booke lejebil og køre rundt på Madeira. Ingen selskaber tager så vidt vides kilometerbetaling.

Til gengæld kan der være forskel på størrelsen af gebyrer for barnestol, ekstra chauffør, ung chauffør (og hvornår, man er ung chauffør), ældre chauffør (og hvornår, man er ældre chauffør) osv. Se under ’VIGTIGT’ / billejebetingelser på tilbud inden booking, hvis du er i tvivl.

Generelt er det dyrt at tilkøbe forsikring mod selvrisiko ved skranken – meget dyrt af og til (Goldcar). Hvis man kan vil undgå selvrisiko (som typisk er €500-€2000 afhængig af bilstørrelse) ved Madeira billeje, er det billigst at tegne sin selvrisikoforsikring via AXA ved booking online (tilbydes altid her på siden).

Mercedes Vito

Især de større biler og minibusser kan have høj selvrisiko – her Mercedes Vito minibus - Foto @ Guide-Billig-Billeje.dk

Se også: Hvad skal man se på Madeira?

Biludlejningsselskaber på Madeira - vurdering og anbefalinger
Listen er lang og der kommer hvert år nye til, og andre mindre selskaber stopper.

Vores anbefaling af billeje på Madeira bygger på kunders feedback. Generelt er der få problemer; bortset fra med enkelte selskaber (og disse selskaber kan stadig være meget billige og af og til problemfrie).

Liste over de mest anvendte Madeira billeje lufthavn selskaber:

 • Alamo – et Enterprise-selskab og gerne billigere end Enterprise
   
 • Avis Rent-A-Car – generelt gode erfaringer og Avis på Madeira har en attraktiv prissætning
   
 • Bravacar – lille selskab. Anvender shuttlebus og vær bevist om benzinbetingelser hos Bravacar, da de godt kan være lidt ’spøjse’ – som eksempelvis: ’afleveres som afhentet’ (uden definition af, hvor meget der er i tanken)
   
 • Budget – del af Avis-Budget gruppen, og normalt billigere end hos Avis for samme bilklasse
   
 • Centauro – er Goldcar og Centauro næsten samme pris, så er vores anbefaling: vælg at booke bil hos Centauro. Man skal dog køre en lille tur med shuttlebus til Centauro (der er ikke langt)
   
 • Dollar – udmærket udbyder i terminalen og ofte billig
  .
 • Enterprise – generelt gode erfaringer
   
 • Guerin – portugisisk selskab opkøbt af Enterprise. Udmærket
   
 • Global Rent-A-Car – relativt nyt i Funchal Lufthavn. Franchise-koncept
   
 • Goldcar – pas meget på! – ofte billigt at leje bil her og ofte store problemer. Vi hører fortsat om mange dårlige erfaringer fra kunder. Ofte lange, lange køer, men selskabets kontor har fordel af placering i terminalen/ankomsthallen
   
 • Hertz - ingen nævneværdige problemer
   
 • Insularcar – meet & greet service (ingen kontor), og det kan være en fordel. Kræver dog at man kan kommunikere på engelsk
   
 • Interrent – Europcar lavprisselskab med gode erfaringer
   
 • Keddy By Europcar – Europcars traditionelle turist-selskab. Gerne lavere priser og lidt flere/højere gebyrer end Europcar, men ikke altid
   
 • Payless – lavprisselskab i Avis-Budget gruppen – henvender sig mest til nordamerikanske kunder
   
 • Rodavente – mindre Madeira billeje-selskab. Udmærket!
   
 • Rhodium – ADVARSEL: samme kommentarer og advarsler om Rhodium biludlejning som Goldcar billeje på Madeira idet det er samme selskab
   
 • Sixt – gode anbefalinger, men ofte lidt dyre biler
   
 • Thrifty - del af Dollar-Thrifty, men Dollar er ofte billigere

Alle selskaber i terminalen har kontor på niveau 0 (floor 0) i ankomsthallen.

Man skal være opmærksom på at de penge man sparer ved at booke hos Goldcar eller Rhodium ofte kommer tilbage som ærgelser og/eller ekstra udgifter ved skranken i Funchal Lufthavn.

Se mere om Goldcar problemer.

Den usædvanlige landingsbane i Funchal Lufthavn er ikke for uerfarne piloter.

Se også: Link til den officielle turist-guide.

Fly til Madeira fra Danmark
Den portugisiske vinterferieø er en udpræget sæson-destination.

Norwegian flyver til Funchal fra Københavns Lufthavn CPH fra omkring november indtil april måned. I højsæsonen er der fly 3 gange ugentligt, som dog reduceres til 2 gange ugentligt i april.

Danish Air Transport (DAT) flyver charter fra Aarhus Lufthavn AAR i samme periode. Her er der også mulighed for at købe ’kun fly’. Thomas Cook Airlines Scandinavia, som er en del af Spies koncernen, flyver charter-rejser fra København.

For jyder og fynboer er Condor og Germania helårsruterne til Funchal Lufthavn FNC fra Hamborg Lufthavn en mulighed.

Sådan finder du billigste flybillet med Momondo

Relateret billejeinfo:

Billigste billeje på Porto Santo


Billeje Madeira Lufthavn i Funchal
Artikel: Billeje Madeira Lufthavn i Funchal

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar